Motosiklet kamyonla çarpıştı: 2 ölü

92768.jpg

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet, Yeniköy Kavşağı'nda, kamyonla çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 V 8530 plakalı motosiklet, Yeniköy Kavşağı'nda, Erdoğan K. idaresindeki 10 AAH 12 plakalı kamyonla çarpıştı.

Motosiklette bulunan Nejat Küçük (28) kaza yerinde, amcasının oğlu Yılmaz Küçük (29) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesinde öldü.

Kamyon sürücüsü Erdoğan K. gözaltına alındı.

Nejat Küçük'ün 7 yıllık evli, 7 ve 1.5 yaşında 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

alıntıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazık Ya... :(
Böyle Olaylar Olmasa Çok Sevincem

nasıl carpısma bu,duble yolda kaza görüyorum tır arkada motor önde duruyor surucude onların ılersınde sankı tır ondekı motoru gormeyıp vurmuş gıbıme geldı ne denilebilrki allah rahmet eylesin....

Alah rahmet eylesisn çok üzücü gerçekten geride kalanlara sabır versin

:pr::pale: allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah son taziye mesajımız olur..:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailelerine sabırlar dilerim.

2000 model MZ markaymış. Araç sorgulamadan buldum. Racing falan değil, ilk başta aklıma makas çeken racing olabileceği geldi ve tam tır önünde makas atarken gazı fazla çevirdiyse arkayı mı kaydırdı diye düşündüm ama MZ ile bunu yapmasına imkan yok sanırım. Acaba nasıl oldu kaza? Belki motor yavaş gidiyor diye arkadan korkutayım dedi ve yaklaştı. Motor sürmeyi yeni öğrendiğimde bir tane tırcı bana öyle yapmıştı, tecrübesizlikten de basamaıştım, ilk sağa dönüşe kadar soğuk terler dökmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar