Motosiklet ile yola çıkan baba oğul TEM'de yaşamını yitirdi

Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok acı ve keder verici bir olay.
Milliyet gazetesinde okuyucuların yorumlarından motosikletin trafikteki değersizliği somut bir şekilde ortaya konulmuş.

[15:33 - devrim özuysal dozuysal] Kurtulan
her gördüğüm farı yanmayan motosiklete öleceksin işareti yaparım ama aldırmazlar. iyi oldu bundan sonrakilere ibret olsun diyorum
yazarın tüm yorumları %0 %0 %100

[14:47 - civan52] Ders almıyorlar
Bu olaylar ilk defa yaşanmıyor, hiç bir motosiklet kullanıcısıda ders almıyor. Yazık. Allah rahmet eylesin.

Buna ne söylenir bilemiyorum. Önce insan olmak ve sonrada eğitimli olmak gerekiyor belkide. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi illaki sende başkasına yapmazsın.
cezalarda ve kanunlarda ağırlaştırma yapmaktansa ders alınmadığını söylemek biraz acımasızlık olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahım rahmet eylesin. kalanlara sabır versin dayama gücü versin. Allahım bizleri korusun

Yazık sözlerin yittiği yerdeyiz yine nur içinde yatsınlar allah sevenlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin ikisine de... Her gün birileri hayatını kaybediyor yahu :salut: Daha DİKKATLİ OLALIM arkadaşlar...

Walla ben aldım ama karar verdim binmicem satıyorum şimdi.ALLAH sizi kazadan beladan korusun İNŞALLAH.

allah rahmet eylesin :) emniyet şeridinden neden gidiyosunuz be abi ? adı üstünde emniyet şeridi.

aylesine allahtan sabir dilerim arkadaşlar bole haberler beni cok uzuyor lutfen dikkat şuan cok uzuldum gercekten motorcuya motorcudan başka dost yok ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN

Allah rahmet eylesin.Gerçekten çok acı ve keder verici bir olay.
Milliyet gazetesinde okuyucuların yorumlarından motosikletin trafikteki değersizliği somut bir şekilde ortaya konulmuş.

[15:33 - devrim özuysal dozuysal] Kurtulan
her gördüğüm farı yanmayan motosiklete öleceksin işareti yaparım ama aldırmazlar. iyi oldu bundan sonrakilere ibret olsun diyorum
yazarın tüm yorumları %0 %0 %100

[14:47 - civan52] Ders almıyorlar
Bu olaylar ilk defa yaşanmıyor, hiç bir motosiklet kullanıcısıda ders almıyor. Yazık. Allah rahmet eylesin.

Buna ne söylenir bilemiyorum. Önce insan olmak ve sonrada eğitimli olmak gerekiyor belkide. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi illaki sende başkasına yapmazsın.
cezalarda ve kanunlarda ağırlaştırma yapmaktansa ders alınmadığını söylemek biraz acımasızlık olmuş.

Aslında Milliyet editörleri gelen yorumları önce değerlendirmeye alır ve öyle yayınlanmasına karar verir ama söz ettiğiniz yorumları nasıl onaylamışlar hayret?

EYY ALLAHIM SEN AKIL FIKIR WER BU TIRCILARA :salut:

Allah Rahmet Eylesın Mekanları Cennet Olsun

Son düzenleme:
konuyu öyle bi açtımki sitede bi abimiz vardı onun nickine benzettim uzulmustum cok acı bi olay Yüce rabbim kimsenin başına vermesin.

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar