Motosiklet ile yola çıkan baba oğul TEM'de yaşamını yitirdi

mgu

Bu sitenin moderatörlerine birşey söylemek istiyorum böyle haberleri okumak yaymak bize birşey kazandırmaz. Çok üzülüyoruz, lütfen bir çare bulun.

Allah rahmet eylesin...

Bence çok şey kazandırır.Okuyup ibret alalım.Okuyalım ki korkalım

Allah rahmet eylesin

yine mi yaaa!!! :salut: Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun..

Korkarak motora binmekten ise hic binmemek bence en iyisidir. Trafikte kendine guven, sakin, soguk kanli davranmak motor uzerinde bence cok onemli.

Allah rahmet eylesin, baba ogul cok aci bir haber, Allah yakinlarina sabir versin.

Allah rahmet eylesın çok acı bır olay bır aılenın direği ve meyvesi allah gerıde kalanra güç ve sabır versin.

allah ganigani rahmet eylesin,ne acidir ki baba ve oğul ayni kazada can vermişler allah geride kalan ailelere sabirlar versin.......

yine motosiklet sürücülerine karşi önyargili toplum haberlerinden biridir bu haber ''tıra arkadan çarpan motosiklet'' bir türlü anlamayacaklar bizlerin trafik akişindaki zorluklarımızi ve bize yapilan tacizleri,malesef bu kültürün oturmasi için enaz 10yila ihtiyaci var memleketim düzeninin......böyle olduğu kesin

sizinle aynı fikirdeyim,"motosiklettir çarpar,motosiklettir hızlı gider ve düşer düşüncesi,önyargısı" maalesef ki bizim şu anki az gelişmiş kültürümüze hakim.hiç tırın veya başka bir aracın emniyet şeridinde neden durduğu,durmak zorundaysa gerekli emniyet tedbirlerini alıp almadığı yarım akıllı gasteciler tarafında haber yapılmaz.sanki tüm kara yolları dört ve daha fazla tekerlekli makina için imal edilmiş gibi.

:pale:Allah rahmet eylesin. Bende sabah hürriyette okudum. Tüylerim diken diken oldu. Allah hepimizi korusun. Biz de dikkatli olalım.. Lütfenn..

Allah geride kalanlarına sabırlar ve uzun ömürler versin,mekanları
cennet olsun....

sabah tv de izledim içim yandı,baba ogul olcak şey degil,tv de kaskları dahi yok diyorlardı öyle bi trafite hiçdegilse kaskları olsaydı ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır ve baş saglıgı diliyorum çok zor bi durum gerçekten ..:pr: :salut:

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
Bu kaza ile haberi milliyette okudum ama beni haber konusunda yapılan yorumlar daha üzdü.sizlerin de okumasını dilerim sonrada şapkamızı önümüze koyup trafikte insanlara nasıl gözüküyoruz diye düşünmemiz lazım..
Allah günahlarını affetsin,geride kalanlara sabır versin mekanlarını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır dilerim.

Bu arada en son kaybettigimiz arkadaşımızdan sonra gazetelerin kaza haberlerine inanmıyorum artık.O olayda görgü tanıkları motosikletliyi başka bir aracın sıkıştırdıgını söylerken bu gazete ısrarla arkadaşımızın araca arkadan çarptıgını yazmıştı.

Bu tür haberler korkumuzu tasdiklemekten başka bir işe yaramıyor. Yapıcı bir tarafı yok dolayısıyla hangi yönden ibret alacağız?

Herşeyden önce ölenler için Allah(c.c) rahmet eylesin diyorum. Geride kalanlara sabır versin.

Bu kaza ile haberi milliyette okudum ama beni haber konusunda yapılan yorumlar daha üzdü.sizlerin de okumasını dilerim sonrada şapkamızı önümüze koyup trafikte insanlara nasıl gözüküyoruz diye düşünmemiz lazım..
Allah günahlarını affetsin,geride kalanlara sabır versin mekanlarını cennet eylesin

Yıllardır istanbulda motosiklet kullanan biri olarak Milliyet'teki yorumların birçoğunun doğru olduğunu söyleyebilirim ne yazıkki. :pale:

"Bir arkadaş TIR'ın emniyet şeridinde ne işi var diye yorum yapmış. Motorsikletlerin geçiş önceliği mi var. Asıl ikisininde ne işi var emniyet şeridinde diye sormak gerekmez mi. Motorsikletler kaldırımdan giderler, Şehir içlerinde ters yönden giderler karşıdan gelen trafiği zor durumda bırakırlar, kaza oluncada herkes motorsikletleri madur olarak görür. Çünkü ölümlü veya yaralanma ihtimali çok yüksektir. Daha iki gün önce Bursa da motorsikletin sıkıştırması yüzünden üç kişi öldü."

Mesela bu yorum... Içerisinde 1 tane yanlış varmı sizce..? Yalanmı yazdıkları? Motosiklet sürücülerinin büyük çoğunluğu ne yazıkki bilinçsiz. Ve kurunun yanında yaşta yanıyor.

O hiyar, Bursa'da olen uc kisinin olum nedenini ilk once biraz arastirsin ondan sonra konussun. Gidecegim Milliyet'e uye olup yagdiracagim simdi, insanin sabah sabah aptal aptal yorumlarla sinirini bozuyorlar. Motosiklet sıkıstırması ne demektir yahu? Utanmasalar, motosiklet TIR i sıkıstırdı, TIR taklalar atti, sofor oldu diyecekler.

Malesef olan olmuş ve bize gercekten ibret almak kalıyor artık
:pr::pr::pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar