Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sığır titanla viraj alamadı.. benim ilk vitesli motorum titan idi. motor hayatımın başında olmasına rağmen çılgınlar gibi yatırıyordum, çok kıvrak çünkü tel jant hafif, gidon hafif..
Yoldaki beyaz çizgilerde demirler var, yüksek ihtimal virajda onlar yüzünden kontrolden çıkıyor.. o yolda onlar hep var halbuki ama adam denyo ki virajda üzerinden dönmeye çalışıyor
viraj falan yok yolda, önde giden motorcu bölünmüş yolun karşısından gelen polisi görünce aniden hızını düşürüyor, arkadan gelen motorcu da onun yavaşladığını farkedemiyor tabi.
yahu ne virajı 10 kez izledim videoyu ne virajı
öndeki sıgır öküz gibi duruyor polis takılmasın diye arkadaki vatandaşta duramıyor farkedemiyor güm olay bu
ne virajı anlamadım gitti
Yemin ederim yorumlar videodan daha enterasan.
Yahu bi allahın kuluda yardım isteyen motorcuya aldırmadan yola devam eden polis(heralde)
için bişe dememiş.
millet hangi videoyu izliyor la viraj felan öndeki mal panikle frene abanınca arkadaki anlamsız duruşunu farkedemeyince ki farkedecek zamanıda tanımıyor zaten gömmüş