kesinlikle motorun keyfi ile o hareketler müthiş zevk veriyor, ancak dikkatli ol derim, her şey böyle başlıyor ve hastanede bitebiliyor, mesela 0:57 deki bmw arkasından çıkmak gibi, bazen bu tip yakın çıkışlarda istersen süpermen ol araba sinyal vermeden bir sağ yapsın düşünmek istemiyorum sonucu, bunları dememdeki sebep, deneyim hem de baya bir deneyim, en basiti kendimden örnek; e5'de solun sol tarafından binlerce defa gittim ancak bundan 4 sene önce hızımı düşük tutmama rağmen o yıllarca aklımın bir köşesinde olur mu dediğim olay oldu ve bir arabanın yanından geçerken gerçekleşti, o minicik boşluğa burnunu aniden saçma bir şekilde sokası tuttu, şansa ki hem hızım düşük hem de çok şanslı bir şekilde amele sümüğü gibi yere yapışırken büyük bir kazayı ufak tefek sıyrık ve eziklerle atlattım, motorda ise işte 4 sene öncesi 4 bin küsür tl'lik hasar oldu( bu zamanda herhalde en az 8-9 bini bulur var sen hesapla kazayı) yani binlerce kez yaptığın, emin olduğun hiçbir şey seni korumuyor, bunu ben değil deneyimler söylüyor, dikkat et derim, ben senin motorundan daha güçlü ilk motorumla bu hızların daha da üstünde makaslar attım, şimdi düşünüyorum da çok büyük hataymış, olması gereken yerlerde yaptıklarım keyifliydi ama trafikte yaptıklarım(13 sene önceki trafik ile şimdiki trafik arasında büyük fark var) bence hiç olmaması gereken hareketlerdi, tabi ki bunca yıldan sonra bunu demek kolay, insanın kanı kaynarken bunu durdurmak cidden zor, umarım her şey yolunda gider ve durulursun, istanbul trafiği hata kabul etmiyor, her geçen gün eskisinden beter, tekerin düz keyfin daim olsun.