Hergün Başakşehir-Maslak 32 km çok zevkli başlıyorum güne ancak emniyet şeridine giren denyolar olmasa daha iyi olur![]()
iş şirinevlerde herhalde ama hergün böyle boş olmuyor bu yol
ben de ters istikamet gidiyorum şirinevler - gayrettepe ..işe varınca bir sabah enerjisi oluyor , metrobüs ile gittiğimde ise çok farklı oluyorum
iş arkadaşlarım farkediyor.
Bugün 2 kere çevrildim sabahları her anayol çıkışında çevirme oluyor bu ara anlamadım
Hızlı ve tehlikeli gidiyorsunuz, Allah korusun, lütfen dikkatli sürün şu aleti...
Şirinevler çıkışında ve Topkapı' dan Vatan Caddesi' ne bağlanırken çok sık oluyor bu ara farkındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Değil mi canım. Hiç![]()
sürekli böyle sürüyorsan eyvah ! acemiliği yeni atmış ve henüz hiç düşmemiş adamlar gibi işe gidiyorsun yada kameraya şov yapıyorsan dikkatli ol ne diyeyim başka sen yinede e5 de değil de otoban gibi trafiğin daha seyrek olduğu yerlerde çekim yap biraderim..kazasız belasız selametle
Yalnız gereksiz riskler almışsınız, umarım sadece video çekicem diye 1 seferlik böyle sürmüşsünüzdür, özellikle E5 te temkinli sürmek lazım.
Motosikletle trafikten en az etkilenip güne keyifli başlamak güzel, fakat sabah sabah afyonum patlamadan 'başkalarının hata yapmayacağı varsayimina' dayanan sürüş yapsam, masa başında nerde yanlış yaptığımı düşünürdüm sanırım ve keyfim azalırdı. Biraz temkinden zarar gelmez hocam, kazasiz belasiz, tekerin düz bassın.
evimle iş arası 5 km bisikletle gidiyorum spor niyetine
O değil de 157km gördüm sanki videoda. O aletle nasıl zorlanmadan rahat rahat o hızlara çıktın onu düşünüyorum. Bende de benzer özelliklere sahip başka bir motor var. Sen mi hafifsin ? Rüzgardan mı etkilen miyorsun? Gerçi bendeki kask çok aerodinamik olmadığı için zorlanıyor olabilirim. Bilemedim
Not: Hızı savunduğum anlaşılmasın. Yerine göre hızlı gitmek gerekebilir ama genel anlamda sakin kullanımı savunurum ve severim. Meraktan soruyorum![]()