Motosiklet ile ilgili bir klip..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk anda dikkatimi çeken motosikletteki ayna oldu. Motorda tek ayna var. Bu çok anormal değil belki ama bu tek ayna ilk sahnede sol tarafta ikinci görüntüde sağ tarafta ve ilerleyen görüntülerde tekrar sol tarafta. :mrgreen: Aradaki birkaç saniyelik olan sahnede ayna görüntüsü yapmışlar ama ayna akıllarına gelmemiş sanıyorum.

İlk anda dikkatimi çeken motosikletteki ayna oldu. Motorda tek ayna var. Bu çok anormal değil belki ama bu tek ayna ilk sahnede sol tarafta ikinci görüntüde sağ tarafta ve ilerleyen görüntülerde tekrar sol tarafta. :mrgreen: Aradaki birkaç saniyelik olan sahnede ayna görüntüsü yapmışlar ama ayna akıllarına gelmemiş sanıyorum.

50 kere izlememe rağmen sayenizde yeni farkettim :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ilk defa gördüm.
Şarkı güzel ama ses berbat..
Diyecem kızacaksınız şimdi.:p
Ama hakikaten berbat yani...

güzel klip :)

@coq: adamın tarzı böyle 10 yılı aşkın süredir bu ses tonuyla şarkı söylüyor.

işin ilginç yanı her zaman ilginç dans figurleriyle süslerdi kliplerini, bu çok sade olmuş :)

konu başlığı ile alakasız olcak ama Jamiroquai'in en beğendiğim kliplerinden biri:

http://www.youtube.com/watch?v=4JkIs37a2JE&feature=relmfu

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
güzel klip :)

@coq: adamın tarzı böyle 10 yılı aşkın süredir bu ses tonuyla şarkı söylüyor.

işin ilginç yanı her zaman ilginç dans figurleriyle süslerdi kliplerini, bu çok sade olmuş :)

konu başlığı ile alakasız olcak ama Jamiroquai'in en beğendiğim kliplerinden biri:

http://www.youtube.com/watch?v=4JkIs37a2JE&feature=relmfu

Senin astığın klibi de seyrettim.
Şahane.
Ama ses berbat!!!!!
Ben de bir agresiflik var galiba bu gece.
Hiç bişeyi beğenmiyorum.
Yokmu şöyle Nihat Doğan falan?:cherry:

Sağ aynanın olmayışını farkettim, fakat bi sağ bi sol olayını farkedememiştim. Asıl dikkatimi çeken sinyallerin olmayışı.
Hee şarkı ve klip mükemmel. Ses konusunda Coq haklı.

Hani kask hani ayna vallaha apaçi bu :p Sonradan takıyomus ya bu da acun gibi sadece otoyollarda takıyo 3 metre için takmıyomus :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar