Motosiklet ilanlarına sinir bozucu teklifler

"Sinir bozucu motosiklet ilanları" için konu açılmış. Ben de tamamen geyiğine, motosiklet ilanlarınıza gelen "sinir bozucu ve saçma teklifler" için bir başlık açayım dedim. Paylaşımda bulunurken ilandaki isimleri belirtemeye özen gösterelim :wiinkk:

Madem konuyu ben açtım, en son açmış olduğum MSX125 ilanı için teklifleri yazayım, içimi dökeyim biraz :bounce:

Motosiklet: Honda MSX125 2015
İstenen meblağ: 7900 TL.

Teklifler:
* 92 medel h.direkasiyon 2020 nın 11. ayına kadar muayneli tesisatlı doğan sl var takas
* 4000 vereyim
* o zaman 4500 vereyim
* mondıal nostaljı 2018 le takas
* 6000 versek
* 6700 vereyim ama satışa param yok v.s....

Bakalım sizinkilere neler teklif edildi? Kendi teklif ettiklerinizi de yazabilirsiniz, çekinmeyin :cherry:

vidanjorle is karsili isteyen de cikti,
buyukbas hayvan teklif eden de

Son düzenleme:
birisi 30bin liralık arabama 150 binliralık daire ile takas teklif etmişti, üzerini de peşin istiyordu pzvnk

Kusursuz durumdaki 2011 model sarı renk Honda Today'ime 5000 lira teklif eden arkadaşın ilanlarına baktığımda hem sağa hem sola yatmış olan, koltuğu yırtık, egzosu küflenmiş, çarmukluk uçu çatlak 2006 model gri Today'ine 7000 lira istediğini göreli 3-4 saat oldu.

Kusursuz durumdaki 2011 model sarı renk Honda Today'ime 5000 lira teklif eden arkadaşın ilanlarına baktığımda hem sağa hem sola yatmış olan, koltuğu yırtık, egzosu küflenmiş, çarmukluk uçu çatlak 2006 model gri Today'ine 7000 lira istediğini göreli 3-4 saat oldu.

Kendisinin "yılın akıllı geçineni" seçildiğini belirtseydin mesajla falan:queen:

vidanjörü kim teklif etti abi allah aşkına haklsjdflasdfai bana numarasını atsana dicem karddeşim vidanjörün varmış bana satarmısın

Direk vidanjoru teklif etse yine bir parca da olsa oluru var, para eder belki. adam direk vidanjorle is karsiligi istedi motoru, ben sana is yapayim sen motoru ver :))

Direk vidanjoru teklif etse yine bir parca da olsa oluru var, para eder belki. adam direk vidanjorle is karsiligi istedi motoru, ben sana is yapayim sen motoru ver :))
Senin iskiye ne kaaa katkın olduğunu ve boruların yetersizliğini nereden biliyor ki namıssız? :queen::queen:

Motosikleti
D400
serbest piyasa savunucusu olarak ikinci eli yüksek fiyata satanlara laf edenlere laf etsem bile motor alacağım zaman ilgilendiğim motorun ikinci elini sıfır parası yazanlara sataşıyordum.

bir keresinde 5800 tl e sıfırı olan vulture motorumun ikinci elini 6bin tl'ye satıldığını görünce

(yanls hatırlamıyorsam 2 bin km + led ışıklandırma + topcase vardı)

adama kutu kola ile takas olur mu diye mesaj atmıştım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda msx gibi saçma sapan bir motoru 8000 binlera satabilmenin tek sebebi honda markası olması çin motoru olsa ki benim gözümde gene 5 para etmiyor...

işte marka olsun bakıyım onun markası benelli 5000 tl ye satamazsın....

honda yamaha dışında motorlar çöp malesef gerçi yamaha yanında honda da çöp de yapsın işte uzak doğuda 5 para etmeyen mal burada altın gözüyle bakıyorlar....

Forumdan Uzaklaştırıldı
siz yaşadığınıza hayat bu diyorsunuz buyrun dinleyin

laptop satışa koydum ne teklifi geldi :D süt emme makinesi

dedim nasıl yani aradım numarayı nedir abi dedi amerikadan aldım hiç kullanmadım dedi

abi ben ne yapacağım dedim

delikanlı eşin doğum yaptığında gögüslerinde süt birikir çocuk sütten düştüğünde gögüslerdeki süt ağrı yapar o yüzden makine ile alman gerekir

dedim abi ben dururken makine ye emdirirmiyim ? bendeki matkapla ben duvarı delip geçiyorum süt emmeyi makineye kim bırakır

abuk subuk teklif yani... baktım ama düşün 2010 yılında 1500 tl felandı 900 euro küsür amerikan malı bir markaydı

Edit: Konu yanlış anlaşıldı uykusuzum, mazur görün :queen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
2008 yılında sıfır aldığım Honda CBR 600 RR motosikletimi, henüz 5.000 km.de iken ev alma sebebiyle satmam icabetmişti.
Vatandaş bana, sözde motosikletin iki katı fiyatı olan, ambalajı açılmamış saray avizesini başabaş takas etmeyi teklif etmişti. :mrgreen:

Bu memleketin uyanığı,fırsatçısı bitmez.. Hiç görmemezlikten duymamazlıktan gelin..

Herkesin kendini çok uyanık zannettiği ve aslında toplu olarak sürü psikolojisiyle hareket ederek aynı hatayı yapan birkaç milletten biriyiz..

Örnek.. Dolar 10 TL olacak meselesi.. , Yılda 10 bin km yapıp dizel araba alma çılgınlığı, Bu lastik daha 20 bin km daha gider diyerek arabaya motora lastik almayıp daha sonra kazaya sebep olunması vs.vs..

Özeti, matematik ve rasyonaliteden uzak kulaktan dolma bilgilerle yaşayan bir milletiz.. Bu ilanlarda teklifte bulunanlarda çok uyanık olup düdükleyecek birilerinin peşinde olan cahil zevatlar..

Daha geçen gün ilandaki dominar 400 (istediğim fiyat 18400) için 2019 model off ile kafa kafaya takas teklif etti biri ki motorun sıfırı 18100. Dedim ikinci ele yenisinden çok istiyorsun, sen çok uyanıksın galiba. Dedi ki benim motorun fiyatı artarken seninkisi düşecek. Derim hadi git işine. Ben bir malı satarken kaça satıcam diye düşünerek almam, kullanmak için alırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Daha geçen gün ilandaki dominar 400 (istediğim fiyat 18400) için 2019 model off ile kafa kafaya takas teklif etti biri ki motorun sıfırı 18100. Dedim ikinci ele yenisinden çok istiyorsun, sen çok uyanıksın galiba. Dedi ki benim motorun fiyatı artarken seninkisi düşecek. Derim hadi git işine. Ben bir malı satarken kaça satıcam diye düşünerek almam, kullanmak için alırım.

Yani yanlış değil adamın söylediği bak ben agility abs aldım aldığıma 1000 pişman oldum hiçbir aksesuar yok parasıyla aksesuar yok....

sonra 50 bin km de yamaha xmax aldım ne oldu .... xmax a hiçbirşey olmadı aldığım para hala aynı paradan satılacak .....

eski motor alırım japon alırım yazık parama yazık... agility alırken 9 taksit faizsiz güzel geldi ama ben motoru satarken zaten en büyük zararı yaptım

Motoru 28e ilana koydum takas geldi kendi motorunu 20ye ilana koymuş emsalleri 18-19 üste 3.5 veriyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ondan sonra piyasa ölü, kafa bu cep de delik olunca böyle oluyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar