arkadaşlar ben gopro hd hero 2 aldım kurtuldum bu tarz kafa karıştırıcı tartışmalardan

:cat:
bence en iyisi gopro imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.hem sadece motorsiklet için değil istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.extrem kamera olduğu için de el kamerasıyla yapamayacağınız şeyleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz.ayrıca 11 megapixel fotoğraf çekme imkanınız var. nasıl anlatayım çok farklı fonksiyonları var gopronun.yanınızda fotoğraf makinası taşımanıza da gerek yok.normal,10 sn zaman ayarlı çekim ile güzel fotolar çekebiliyorsunuz .dilerseniz sn 10 kare çekimi ile hızlı görüntüleri fotoğraflayabiliyorsunuz.0,5-1-2-5-10-30 sn. de bir foto çekme özelliği var ayarlıyorsunuz siz neye ayarladıysanız o sn aralığında sürekli foto çekiyor.mesela motorsikletle yolda giserken foto istiyorsanız bu özellik çok işe yarıyor :cat:
yukarda bir arkadaş sormuş '' 200 tl fazla verip gopro almalı mıyım ? diye
ewet kesinlikle almalısın diyorum...pişman olmayacaksın bana güven:cat:
gopro 3'e gelince white modeli çok özellikli değil gopro 3 alacak arkadaşların silver modelinden aşşasını almamasını tavsiye ederim black editiona zaten diyecek bir lafım yok son nokta.silver modelini de 11 mp foto kalitesi olduğu için tavsiye ettim.white 5 mp.
uzun lafın kısası imkanınız varsa kesinlikle gopro diyorum.hatta almak istediğiniz kamera ile arada 100-200 tl gibi farklar varsa kesinlikle gopro dan başka tercih yapmasınlar.1 kere alırsın zevk alarak kullanırsın ve hertürlü işine yarar . seni tatmin eder.ben zamanında 200 tl çin malı bir extrem kamera almıştım.ama şimdiki aklım olsaydı gopro yu o zaman alırdım.o kamera ile yaptığım çekimlerden hiç memnun değildim. +++ gopronun 360 px çözünürlüğü çin malı bir extrem kameranın 720 px eş değer emin olun
videolar bölümünde paylaştım ama merak eden arkadaşlar için burada da bir deneme çekimimi paylaşayım

lütfen video kalitesini 1080 p yapıp öyle izleyin
[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=oUvK-1jwUCU[/video]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Benimki white edition aşağıdaki videolar da benim goprodan. 720p'de baya güzel çekiyor ama 1080p'si tam 1080p değil gibi. Silverda pek fark yok ama black edition 1080p'de daha net çekiyor.
720p
[YT]K36vl9STapM[/YT]
1080p
[YT]I3b259tJ4PU[/YT]
mengu16 merak ettiğim bişey var white editionun normal çekimi mi böyle yoksa sen mi ayarlayamadın:silent:bir de sanki çok rüzgar sesi var gibi geldi bana :cyclopsan