Motosiklet İçin Branda 25 ytl

Arkadaşlar Unkapanı'nda Brandacılarda 25 ytl. ye dikiyorlar sanırım toplu alımlarda daha ucuza alabiliriz. Önümüz Kış Almak İstiyenler Olursa Pazarlık Payı Olabilir. Sirkeci'de sordum 40 ile 50 ytl. arası. Birlikte toplu halde almaya ne dersiniz. (ihtiyacı olanlar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burdaaaaa parmak kaldırıyorum ve hemen bu işe katılıyorum en acilinden hemnde bende kara kara nerden alıcağımı düşünüyordumm :cat:

İşyerim Sirkeci'de olduğu için buraya gelemeyen arkadaşlarada yardımcı olabiliriz. Yada daha makul fiyata alabileceğimiz bir yer varsa birbirimize yardımcı olalım ne dersiniz....... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende beyazıttayım hocam yakınmışız.. bana uyar hem tanışmış oluruz bowling olayına giriyormusun cuma günü :cat: :cherry:

Evet birbirimize yakınız. Cuma günü malesef gelemiyorum. Ama pazar günü sanırım bir aksilik çıkmazsa yardım toplama gurubunda olacağım. Oradada görüşebiliriz gelebilirsen......

jameikacım merhaba...bende bir tane reca edeyim...pıaggo yan arka çantası var...önde camda var baboş...biraz büyük olsun hayatım...büyük motorun derdide büyük oluyor be abi(öhö öhö) :bounce:

abi çok ukalayım yav...sonradan görünce böyle görgüsüz oluyosun abiicim...nerde mobiletle gezdiğim günler nerde şimdiki durumlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
jameika34, bi aksilik olmazssa orda olucam kısmetse :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla aslında banada lazım bi tane ama onu nereye koycamı bilmiorum :)
kullanmadığımda ikinci kaskı iptal edip koltukaltındamı saklasam napsam.....??

Tamam baba kimler istiyorsa yazsınlar kendilerini gelecek hafta hepsini birlikte sipariş veririz. :cat:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************

jameika34 toplu alırsak fiyatıda düşürürüz ,malum önümüz kış motorlar üşümesin.

İlk motoruma 40 YTL ye diktirmiştim brandacıya. Cuk oturmuştu üstüne. Hem de en kaliteli brandadan yaptıydı. Cam göbeği mavisi seçmiştim rengini. Motora özel diktirince çok şeker oluyor valla tavsiye ederim

Arkadaşlar Sanırım Başka Branda İsteyen Yok.
jameika34
Rüzgarsevdalısı
mete_han
mertmertmert
kahraman34
Varsa Almak İsteyen Güncelleyebilir Önümüzdeki Hafta Almayı Planlıyoruz...

Ben de istiyoruum. İşyerim Unkapanına çok yakın, hep geçerken diktireyim diyorum biri 40 YTL fiyat vermişti diye nazlanmıştım. Kalite iyiyse fiyat makul. :)

arkadaşlar merhaba
bende varım gider anlaşırız brandacıyla hem motorun ebatına göre diktiririz daha şık olur
jameika34
Rüzgarsevdalısı
mete_han
mertmertmert
kahraman34

jameika34
Rüzgarsevdalısı
mete_han
mertmertmert
kahraman34
hektor

jameika, nasıl teslim alacağız brandaları senden? Ben uzakta oturuyorum, parayı nasıl ödeyeceğiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar