Motosiklet Hız Sınırı için Düzeltme Dilekçesi - Önemli

iyi istanbulda başımıza gelmiyor böyle şeyler hayatımda hiç hızdan ceza yemedim Allah ne verdiysede yardırıyorum :)

Sevgili arkadaşlarım,

Bakın bugün posta kutumda ne buldum :) :

Tara1.jpg

Çabalarımızın en azından muhataplarına ulaştığına dair somut bir kanıt.

Dilekçelerimizi göndermeye devam edelim arkadaşlar. Bu bizim vatandaş olarak en temel hakkımız ve bir yerde motosiklet sürücüsü olarak görevimiz.

Ayrıca bu vesileyle TBMM Dilekçe Komisyonu'nun da işini ciddiyetle ele aldığını öğrenmiş olduk. Kendilerine de buradan teşekkür etmek lazım.

Haydi herkes faks başına! Güncel! :)

Bu resmi dillerden anlamam ama dilekçeler iadeli taahhütlü gönderilse olmaz mı? En azından bi cevap gelir ? :silent:
Yukarıdaki örnekte oldugu gibi ;)

Son düzenleme:
arkadaşlar yolladıgınız her dilekçe devlette kayda alınmak ve işlem görmek zorundadır bu nedenle herkes dilekçeyi fakslasın mümkünse

ben gönderdim bile aga :d yanlız bırakmayın beni :D tek deli ben olmiim orda .. içeri falan atarlarsa yanlız bırakmayın .. temiz çamaşır sigara.. ..

mt cezaevi buluşması :queen::queen::queen::queen::queen:

seni ziyarete gelicekleri ben biliyorum len yoklama alırız:mrgreen:

dilekçeniz görüşülmüş ve oy birliği ile motosiklet hız sınırı 75km/s ye çıkarılmıştır diyebilir bu meclis..

aslında dilekçeye tek yazmamız gereken, ''saatte 70 ile giderek yeterli benzin tüketemiyoruz, benzine yaptığınız zamlardan hakkıyla yararlanamıyoruz.'' olmalı. bu kafada bizim meclis çünkü..

bu konuyu güncel tutarak 10 dakkanızı ayırıp fakslayın arkadaslar sonuc alınamassa bile biz görevimizi yerine getirmiş oluruz içimiz rahat olur en azından

güncellll :)
Arkadaşlar bi el atın, bi faks çekin olmadı postalayın, hadi o da olmadı bari bi e-posta atın komisyona

bi çok kişi hız sınırından rahatsız oldugu için söyleniyor ama nedense kimse bu konuya katılım göstermiyor.

çelişki var.

Sevgili arkadaşlarım,

Bakın bugün posta kutumda ne buldum :) :

Tara1.jpg

Çabalarımızın en azından muhataplarına ulaştığına dair somut bir kanıt.

Dilekçelerimizi göndermeye devam edelim arkadaşlar. Bu bizim vatandaş olarak en temel hakkımız ve bir yerde motosiklet sürücüsü olarak görevimiz.

Ayrıca bu vesileyle TBMM Dilekçe Komisyonu'nun da işini ciddiyetle ele aldığını öğrenmiş olduk. Kendilerine de buradan teşekkür etmek lazım.

Haydi herkes faks başına! Güncel! :)

ovv helal olsun:cat:

Adana İl Temsilcisi
ben,29 adet fax çektim.tüm arkadaşlarıma imzalattım,ellerimle faxladım.:cat: çalışmalarım devam ediyor.

evet benim rakamda 22 ye ulastı.her türlü darp ve hille ile .[cay ve yemek vaadi,olmadı resimlerini facebooka veririm tehdidi]:queen: ya millet hala devlete bir sorununu anlatmaya çekiniyor.ya abi boşver dert siz başımıza dert açma devlet bu sagı solu belli olmaz gibi söylemlerle karşılaşıyorum.acayip kızıyorum haa:pr:

Son düzenleme:
ben attım arkadaş listemede gönderdim. yoğun bir talep olursa haklı isteğimize kayıtsız kalınmayacaktır.

Emrello öncelikle seni tebrik ederim, bu faydalı topiği açtığın için.
Gereğinide yerine getirip dilekçeyide gönderdim. Göndermiyen arkadaşlarında bir an önce harekete geçip sayıyı artırmalarını diliyorum:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet aynen katılıyorum,, hız sınırımız kesinlikle yeniden düzenlenmeli.bizde dilekçe yollayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar