- Katılım
- 3 Kas 2016
- Mesajlar
- 5,548
Polislerin klasik lafları bunlar. Kimi yakalayıp götürmüşler ki savcı da bırakmış? Kanunlar ortada, savcı tüm kararlarını yazılı olarak veriyor. Hırsızın ensesine şaplatıp "yürü git gözüm görmesin seni" deme şansı yok.
Polisin ne günahı mı var? Ben yazayım günah mı değil mi siz karar verin. Sanılanın aksine hırsız takımında para çok olur. Polis, hırsızı yakaladıktan sonra başlar bir pazarlık. Neticede hatırı sayılır bir miktar para karşılığı hırsızı öyle veya böyle serbest bırakır. Yeri gelir polis sizi tehdit eder şikayetçi olma diye. İşin ucunda para olunca yapılmayacak şey yok.
Anlayacağınız, konu sahibi arkadaşın cebine girmese de 1000 tl o çocuktan veya ailesinden fazlasıyla tahsil edilmiştir bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Allah C.C. nun kanunu bu dünyada mutlu mesut yaşamak için değildir. Ebedi dünyada mutlu mesut yaşamak içindir.
Bu dünyada mutlu mesut yaşamanın tek yolu var. Güçsüzü ez, sömür, güçlünün yanında ol. Zaten dünyanın %90'ından fazlasının da yaptığı veya yapmak istediği bu.
bu dedikleriniz çok saçma ve islam dininde böyle bir şey yok.
sen güçlünün yanında olursan tabii ki de dediğin şeyler olur. önemli olan güçlünün karşısında durabilecek kadar cesaret sahibi olmaktır. güçlünün yanında olmayın, haklının yanında olun.