Bırakın bu yom dövmiyceksin polise vericeksin yok iş vericen çalmıycak allah allah ne anlatıyosunuz siz burası türkiye her hırzısın polis bağlantısı var sizde biliyosunuz ayrıca bunlar şebeke size bir olaydan bahsedim ve bu olayı istemediğiniz kadar örneklerle çoğaltım sadece benim tanıdığım 4 kişinin başına geldi adamlar gsxr 1000 i götürüyo 4 gün sonra motorun bizde diye arıyo motor bi abimizin motor çalındıktan sonra garajında tuttuğu 750 liği çıkarıyo hırsızlarla görüşmeye gittiğinde 7bin tl karşılığında motoru geri alıyo.ve adamların dediği 750 lik suzuki yapmışsın valla türkiyede yok denicek makine gözümüz onda gene bi tanıdığın hayabusa sı 10 bin tl karşılığında geri alındı yani motor parçaya düşmezse 3-4 gün içinde arıyolar gel al şukadar paraya diye.günde 1 motor çalsalar ortalama 6-7 bin alsalar ayda 200 bin civarı yapar 20 kişilik bi şebeke olsalar ayda 10bi adam başı düşer şimdi o iş vericeksin diyen arkadaşlar ne iş yaptıracan bu adamlara ben gece gündüz alın teri yapıyorum bu rakamın yanına yaklaşamıyorum nasıl olucak.valla allah muhafaza denk gelirsem benzin döker yakarım ibneyi