Motosiklet Hayatını kurtardı

ya dostum ben bu şeyi seyredemiyorum.millet yutup yutup seyrediyor.ben yutamıyorum sanırım:queen:

Burada asıl kurtarıcı, arkadaşın soğukkanlı ve deneyimli sürücü olması tabii.

Şimdi de Facebook hesabı olmayanlar seyredemeyecek. Gerçi öyle birşey olduğuna ihtimal vermiyorum ama :mrgreen: gene de seydemeyenler için fotolarla amme hizmeti yapayım.

Kamera ile çekim yapan motosikletli hatalı sollama yapan bir tırla karşılaşıyor ve kalan ufacık boşluktan geçiyor. Ben öldüm öldüm dirildim yahu :mrgreen:

Clipboard01.jpg

Clipboard02.jpg

Clipboard03.jpg

Clipboard04.jpg

Son düzenleme:
Sağ taraf müsaitmiş , en fazla yoldan çıkardı araba olsa , kamyoncu duruma hakim kimsenin zarar görmeyeceğinin farkında sınırları zorlamış belli ki :p:mrgreen:

Ah bu araba sürücüleri ve kamyoncular ah.Senin geldiğini göre göre yola atlıyorlar :pr:

Adam sollarken uzaktan motoru görememiş olabilir. Motosiklet de galiba biraz hızlı o da bir başka etken.
Bunun benzerini çoğu zaman bizlerde yaşamıyor muyuz trafikte? Onlarca kişinin kavşaklara afdersiniz öküzlemesine dalmasından dolayı azmı motor sürücüsü can verdi ülkemizde! Motora dikkat eden mi var!Kelle koltukta gidiyoruz işte...

ben tam arasından geçecek sandım
yine de tecrübeli bir motorcuymuş arkadaş

GKN

Böyle bi topic görüceğimi hiç ummazdım, demekki her zaman öldürmüyomuş :)

Kamyon surucusu motosıkletı aracdan saymadıgı ıcın sollamaya cıkmıs olabılır. karsıdan gelen 4 tekerleklı arac olsaydı belkıde yapmayacaktı.

Aslında buna benzer olayları ulkemızde sık sık goruyoruz. ( ben nezaman sehırlerarası yola cıksam 1-2 kez benzer olay yaşıyorum) Ikı kamyon yan yan olmuyorda konvoy sollayan sıkılmıs otomobıl suruculerı oluyor. Nasıl olsa ona gececek yer var dıyıp ıstıflerını bıle bozmuyorlar.

Herkes kendıne gore haklı. Ya Motosıklerle ayrı kanun cıkacak yada egıtım-kultur sevıyemız yukselene kadar motora bınmeyecegız. ( demek oluyor kı ben olene kadar motora bınmeyecegım )

bence tır sürücüsü önündeki aracı geçerken motoru görmemiştir bile.. takoğraf değerleri fazla süratlenmesini engellediği için 3-5 km sürat farkı ile diyer aracı geçmeye kalkmış buda biraz uzun sürmüş olabilir.... karşıdan gelen aracı sonradan gördüğü için yapacak pek bişey yoktur.. ya roterdar ve fren yardımı ile o süratteki bir çekicinin yan yatmasını göze alarak yavaşlamayı deneyecektir ve 88 km süratte oldunu var sayarsak baya riskli yada kendisini motorcunun tecrübesine bırakacaktır...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence tır sürücüsü önündeki aracı geçerken motoru görmemiştir bile.. takoğraf değerleri fazla süratlenmesini engellediği için 3-5 km sürat farkı ile diyer aracı geçmeye kalkmış buda biraz uzun sürmüş olabilir.... karşıdan gelen aracı sonradan gördüğü için yapacak pek bişey yoktur.. ya roterdar ve fren yardımı ile o süratteki bir çekicinin yan yatmasını göze alarak yavaşlamayı deneyecektir ve 88 km süratte oldunu var sayarsak baya riskli yada kendisini motorcunun tecrübesine bırakacaktır...

aynen katılıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar