motosiklet hangi şeritten gider...?

söylemeyi unuttum üzerimdeki silah işimden dolayı taşıma ruhsatlı ama adamlar ona bile bok atmaya çalıştılar yok bu seri no bu değil vs ınanırmsınız sırf uğraşmayım dıye kaçar gıbı çıktım biraz gittim motorla sonra düşündüm ulen ben buraya madur olarak gelmiştim nıye kaçar g ıbı çıktım ben buradan dıye....

kültürsüzlükmü diyeceğiz saygısızlıkmı şerefsizlikmi bilmiyorum ama bizdeki dayanışma onlarda yok bunu biliyorum ve motosiklet kültürü gitgide yayılıyor artık daha fazla kullanıcı var ve her gün bu sayı artıyor artık mecburen bizi farketmeye başlamak zorundalar yoksa sürekli bu tarz olaylarr yaşamaya devam edeceğiz bi arada benim bursada başım dolmuş ve halk otobüsleri ile dertteydi.benzer bi olay başıma gelmişti.:pr:

sabah işe gelirken hanzo bi minübüs soforu ısıklarda duran motora dokunacak kadar yaklasır samdan sakıp pıs pıs sırıtır motordakı vatandas( bendeniz ) nıe bu kadar yaklasıyon bırader dedıgınde motor guzelmıs bakmak ıcın der minibüs e soyle bır bakılıp senin kasa da fena degılmıs denir bu arada minibüsteki butun yolcular gulme krızine girer bendenizde sıkısık trafıkten faydalanıp tuyer ( insallah o hanzoyla bidaha karsılasmam ) :mrgreen:

bence çok sinirlenme değmez bu insanlara yolları babalarının yaptırdığını zannediyorlar

şerefsiz insanlar işte. istediğimiz şeritte gideriz hızımıza göre ayarlarız. emniyet şeritinde gitmemizi istiyo bunlar. en sağdaki şeridi ortalayın bence. sağa çok yanaşırsanız önünüze kırıp düşmenize neden olabilirler.

Moderatör (forrap)
Bizim burası anlattığın yer,bende hergün geçiyorum ordan...Geçmiş olsun,olay büyümeden kapanmış iyi ki...

Yaw hangi meslektesiniz şu silah taşıyan arkadaşlar.. Biz de o mesleğe geçelim..

Leto'cum şu misket olayı benim de kafama yattı.. Kesin indiriyor mu camı hocam. Deneyen var mı ?

arkadaşlar unutmayalım ki yolculuk için fazladan 2 tekere ihtiyacı olan kişiler eksik kişilerdir lütfen biraz daha hoşgörülü davranalım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
al birini vur ötekine biri levyeyle gelir biri gaz maz sıkar nerde yaşıyoruz be texastamıyız?? hepsini pataklayıp motorla süründürmek lazım

sevgili motorcu arkadaşlarım.size hak veriyoum.aynı olayları yaşıyoruz.isterseniz dört dörtlük kullanın bu dört tekerler bize kıl oluyorlar.

Ama eğer onları arkanızda hissederseniz bırakın geçsinler..! ama sizin onları geçme imkanınız varsa sizde onu geçin.

unutmayınki her türlü insan kılıklı hayvan trafiğe çıkıyor ve sizi canınızdan edebilirler.

sağdan gitseniz park halindeki araçlar kapı açıp sizi düşürüler.soldan gitseniz korna yaparlar.

vah motorcu kardeşlerim vah!:mrgreen:

en iyisi biz havadan gidelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar