motosiklet hangi şeritten gider...?

arkadaşlar ben sorunun cevabını biliyorum ama geçen gün yaşadığım olaydan sonra acaba yanlış mı biliyorum diye tereddüt ettim :cyclopsan sizlerle de paylaşayım...

izmir/karabağlar istikametinden gaziemir istikametine doğru orta şeritten 50-60 km/s hızla gidiyorum. yanıma mercedes marka bi otomobil yanaştı. şöfor kafayı camdan çıkardı "hemşerim sağdan gitsene" diye bağırıyor. hiç takmadım yoluma devam ediyorum. adam garip garip hareketler yapmaya beni sıkıştırmaya başladı. dayanamadım ne istiyorsun lan diye bağırdım. önümü kestiler "sağa yanaş" dediler. "peki" dedim yanaştım arkalarına motordan indim ama bi abimin burda yazdığı tavsiye üzerine kaskımı çıkarmıyorum :queen:
2 tane insan yarması indi arabadan. tamam buna diyeceğim yok inebilirler de birinin elinde LEVYE diğerinin elinde kocaman bi SOPA....:silent:
arkadaşlar benim orta şeritten gitmeme o kadar çok kızmışlar ki beni öldürmeye geliyorlar belli :cyclopsan
yanaştılar ama meslek icabı üzerimde silah taşıyorum. rüzgardan da açılmış heralde. bunlar silahı görmüş olsa gerek hemen arabaya bindi volta..

kendi kendime bunlar kim ben nerde yaşıyorum ne yaptım hangi suçu işledim de ölümle burun buruna geldim diye sormadan edemedim. yaklaşık 15 dk boyunca sinirden motora binemedim. sonra yoldan geçen bikaç motorcu arkadaş arıza olduğunu sanıp durdular. olayı kendilerine anlattım ve beni sakinleştirdiler yoluma devam ettim...

yukarıda yazdıklarımdan bişey anlayan var mı arkadaşlar ben bişey anlamadım sadece bikaç dakika içinde olup bitti her şey :silent:
acaba trafik kurallarını ben mi yanlış biliyorum ????? :silent:

sen 2 tekersin olay bu adamlar murat 131 bile olsa sadece kendılerıne ait sanıyorlar o asvaltı ,sorun sende değil eğitimsizlikte....

abi inan o herifler altlarındaki arabanın bir tekeri kadar bile değeri olmayan insanlar.. aynı sorunla bende karşılaştım bi çok kez.. ama bnmki bu kadar büyük deildi..

Bu amcamlar memleket bizim sanıyor.. Bi şerite sahip çıkmışlar çok mu... Nerede rastlanmıyorki bu hanzolara....

valla keşke hepimis silah taşısakmı desem nedesem bilmiyorum. Ama şu bi gerçek resmen çekemiyorlar. Adamın altında 100 milyarlık araba var benim motoruma baktıkları an komik oluyor. :) korkuyolar çünkü motosikletten euheue

CUM

motosikletleri küçük gördükleri için herzaman onları geçmek istiyolar bizimde trafikte olduğumuzu kabul edemiyolar gerçi bu iki yarma için sölenecek bişi yok insanlık öğrenmeden araba kullanıyolar belli

Sitemizdeki bir arkadaşın avatarındaki gibi süperpozeyi koyup kılıfına öyle gezmek lazım. şaka şaka ALLAH korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman kardeşim aman. belinde silah varmış, allahtan nefsine sahip çıkımışsında delidlik yapmamışsın. böle deliler çok etrafta. hergün birkaç otomobil tarafından sıkıştırılıyorum, ama asla onalara uymayıp yavaşlıyorum yol veriyorum.

Bence sen ucuz atlatmışsın bu adamlar sana girek girişedebilirlerdi silah falan hiç hoş olmazdı. Birde haksız yere kavga etmiş olurdun. Yazık olan böyle denyoları kime sikayet edeceksin.

sametcakar' Alıntı:
aman kardeşim aman. belinde silah varmış, allahtan nefsine sahip çıkımışsında delidlik yapmamışsın. böle deliler çok etrafta. hergün birkaç otomobil tarafından sıkıştırılıyorum, ama asla onalara uymayıp yavaşlıyorum yol veriyorum.

:queen: yok baba yok insanlık bizde kalsın :queen: :rendeer:

Abi ben bi gün böyle dangalaklardan birinin kafasını gözünü yarcam sonra tüm haber merkezlerine haber vercem ulan bu şerefsizleri bu halae ben getrirdim bak bu motosikletlilerle uğraşmayın diycem artık ya.AQ satılmış haber merkezleri bile biz motorculara kıl oluyo ya.Böyle bi ülkede yaşıyoruz.yazık yazıkkk :pr:

bende size bişey anlatayım...
Bundan 4-5 ay önce işim gereği eski motorum mct 250 ile sirkeciye eksik malzemlerimi almak için gidiyorum...
Balat ı yeni geçmiştimki arkamdaki opel vectra ve içindeki öküz sapıtmaya başladı bilenler bilir dar bir yoldur orası bazen daracık tek bir şerite düşer ki öyle bir yolda aldı benım soluma geçerek benı neredeyse kaldırıma çıkardı...
kaskı araladım ve napıyorsun deyınce s... git kenarda sür dediii.. tabi bende şalterler attı bu basmaya çalıyor kaçmaya çalışıyor ama gidemıyor ne zaman dur bi dk desemde bu kaçıyor neyse bu kovalamaca Küçükpazar denilen s emte kadar sürdü
ve bir anda gözden kayboldu a raba neyse şerefsiz kaçtı diye düşünürken arkamdan gelen sesle beynım dondu
evet adam geldi bana arkadan bir geçirdiki arabayla Allah tan elim ve ayağım frendeydiii noluyor lan d emeye kalmadı arabadan indi koşarak geldi cebınden bişey çıkartıyordu ben silah sandım bende kendı silahıma elimi atıyordum kiii fıssssssssssss biber gazı kafamda kask neye uğradığımı şaşırdım 100 lerce ınsanın içerisinde ve gupegunduz...gözlerım görmuyordu bundan kafamdakı kasında olmasının buyuk etkisi vardı neyse orada duran polisleri çağırıdı bı kaça vatandaş polislerın seslerını duyuyorum vatandaşların adamı itdelemesını falan görüyorum arasıra gözlerımın arasından polisler geldı banım suratıma su tuttu esnaf neyse adamı tutmuşlar polis gelır gelmez başladı bana bağırmaya höööö dedım noluyor yav d emeye kalmadı mesele anlaşıldı adamda meğersem polis emeklısıymış ve küçük pazarda kahvesı varmış.. adamları tanıyorlar yaniii.
Karakolluk olduk ve ınanırmsınız g... mu zor kurtardım desem doğrudur adamlar resmen ölümle tehtid ettiler ve kendımı dışarı zor attım...
Yanii uzun lafın kısası burası TURKİYE.... haklı bile olsanız anında haksız çıkarsınız

Hiç şaşırmadım. Burası Türkiye. Allah hepimizi böyle olaylardan korur inşallah. Sanada geçmiş olsun.

savasxxl

demek ki bu ülkede motora binen herkes bizimkine benzer olaylarla karşılaşıyor ya da karşılaşma ihtimali yüksek... o yüzden ben de büyük çoğunluğa katılıyor ve yol verip geçmeyi tercih ediyorum.

aklınızda bulunsun eğer polislik bir olay olduysa etrafınızda motosikletli ekip varsa onu çağırın veya onlara şikayet edin. özellikle yunuslar bu konuda motorcuları daha iyi anlıyor ve daha çok yardımcı oluyor. çünkü ister inanın ister inanmayın bizimkine benzer olaylarla onlar da karşılaşıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayılar,,,Develerr,,,Dalllamalar...Motorcular çoğunlukta iyi insanlardır...Salyanızı akıtmayın ...Salyanızı akıtmak istiyorsanız selpak mendille silin...Yalnız o salyalı mendilide sakın yol kenarına falan atmayın..Mazallah oradan geçen birilerine bulaşır mulaşırda....Ki bu şahıslar kim olursa olsun mevkisi ne olursa olsun...Ölümle tehtid ediyorlar ha..Onlar etten kemikten değillllllllll..Onlara hiç bişi girmezzz....Onların kanı kırmızı değillllll...Namerd adama namertlik Mert adama mertlik......

Arkadaşlar ben böyle yolda tartışan motorcu gördüğüm zaman, durup motorcuya destek oluyorum, sizde aynısını yapın burası Türkiye bunlarla ancak böyle baş edebiliriz, bizim eğitim düzeyimiz bu. Motorcuların birbirine destek verdiğini herkes bilmeli o zaman cesaret edemezler bu densizliklere.

arkadaşlar cebinizde misket taşıyın. özellikle sol cebinizde bizlerin canına kast ettiklerinde sol elinle alıp ön camına atıyorsunuz ondan sonra kazamı yapar birinemi çarpar beni alakadar etmez üzülmemde ölmesine..
üzüldüğüm tekşey bana bunu motorcu yaptı der. üzerimize kalır her söylenen şey. zaten imajımız belli millet arasında.. bu dediğimi yapacam yakındır yani çok kafa bozuyolar.

CUM

inanamıyorum yaaa nasıl bir ülke bu böyle haklıyı kaba kuwwetle susturuyolar allah bunların cezasını verir inşallah dayanamıyorum ya yuuuhh insan değil bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar