motosiklet hakkında sorulan en sinir oldum soru

BUNA NE DENİLECEK MERAK EDİYORUM .

KURBAN BAYRAMININ 4 .GÜNÜ ARKADAŞ ASKERE GİDECEK EVLERİNE GİTTİM KENAR MAHALLE BİR YER . EVE GİRDİM CÜMLETEN SLM .A - A.SLM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SAĞOL

ÇOCUK - BABA BABA dışarda bir motor var kırmzı kocaman ali üstüne bindi gaz verip deli gibi vvooon vooon diyor

ben - bir fırladım dışarı ( duran motorun gaz kolu cevirilmez en sinir olduğum şey ) çocuğu indirdim kardeş ben yokken binme üstüne devrilir kolun bacağın kırılır . çocuk salak bir gülüş ile içeri gitti . arkasından bende

baba - birader harleyi kaça aldın . 3500 ytl . oooh kriz abi harley davidson koca motoru 3500 ytl ye veriyor

mahalle genci - yaa o paraya kavazaki alınır . yada temizinden bir doğan

komşu teyze - aaa çocuğun elinde şapkayı görüyormusun . yeni moda oldu gençler artık ondan takıyor . ( kask )

sinir velet - yok anne yok onu hiphopcılar takıyor ( kask )

dede - sende mi o avrupa meraklısı sütü bozuk ..... lardansın

komşu amca - hacıııı ayıp olmuyor mu ?

ben - amcalar , teyzeler bunu motosiklet tutkunları . motosiklet sürerken düşme anında kafayı yere vurmamak için takıyor

dede - madem kafanı yere vurmaktan korkuyorsun , neden motora biniyorsun ,sat şu motoru bnm kartalı sana satalım temiz araba ( temiz araba gece asker giderken çalışmadı vurdurduk birde )

türkiyede motosiklete yaklasım

Harikaymış ya.

mterayes26

Bide velet düşüp bi yerini kırsaydı o zaman görürdün muhabbeti... Sanki sen düşürmüşsün gibi olurdu...

Türkiyede maalesef bazı şeyleri kabul ettirmek çok ama gerçekten çok zor...

Bu arada senin motor kaç para yakıyo? :queen: :queen: :queen: :queen:

Kafa kağıdı, eski olduğundan haliyle sorular şöyle geliyor.

- Yaşıtların hacca giderken nerden çıktı bu motor ? (yaşıtlarım nereye giderse gitsin . hatta biz iyi biliriz tanıdık, hacıların aslında ne olduğunu, kim mereye giderse gitsin .banane yaw )

- Senin araban yokmuydu ? ( 2 tane var) binsene paşa paşa arabana

- Düşüp kıracaksın kafayı gözü , göreceksin hanyayı konyayı.korkmuyormusun ? ( hatırı sayılır bir kaza yaşadım zaten.kazanın 15 günü , omuz kırıkken binmeye başladım)

- Gençlere maskara olmaktan korkmuyormusun?? ( hayır ,hatta örnek oluyorum. bu işin yaşı yok .)

Dün iş yerinde konuşuyorduk bizim müdür ile, Konu açıldı trafik felan muhabbet aynen şöle ;

Md : Ya trafik çok kötü oldu artık, herkes yollarda.. adım atılmıyor.
Ben : Abi ben motor alıcam yakında kurtarıyorum trafikten.. Sen düşün.. :)
Md : Senin kafada bi arıza mı var olm?
Ben : Neden abi ne alakası var? :silent:
Md : Manyakmısın olm? tehlikeli, sakat iş motor..
Ben : Neden? Araba Sakat değil mi?
Md : Ne alakası var araba ile düşmüyosun!
Ben : Doğru düşmüyosun ama çarpıyosun..
Md : Ne biçim insansın olm sen? Canına kastın var ise git atla köprüden!
Ben : Henüz Paraşüt düşünmüyorum.. Şimdilik Motor iyi..
Md : Hıyar! hiç mi motor kazası görmedin? Hiç mi aklın başına gelmedi?
Ben : Gördüm.. İçim Acıdı.. Ama Trafikte sıkışıp kalan arabalar daha sonra yetişcem diye basıp giderken kaza yaptıkları zaman daha çok içim acıyo.. onları daha sık görüyorum!
Ben : Hayat Benim, Karar benim sonuçta zaten bende araba var.. olmayana sahip olmak daha çekici geliyor :)
Md : Dumur! :cyclopsan

kimse benı anlamıyor bu konudaa sattırmak için ugrasıyolar :D ama satmıcam bu yaz motoru yukseltecem inat değil bu bi zevk ya düşersekte hayırlısı o zaman da ben demıştim sana muhabbetı olacak poffff bı dunya araba kazası oluyo ölüm gelmişse bunlar bahane bence herşey kader...

bende kızıyorum benimde ikitane arabam var ama hasdalık işde her söyleyene bakmıyacasın sen zevgine baka casın kardesim bende yeni aldım tiger 250s var sizlere hayırlı sürüşler

arkadaşlar fazlamı kaçar bilmiyorum ama benim verdiğim cevap şu erkek ise ama senin için sex yapmak neyse benim içinde motor bu diyorum adamın zaten direk sıfat filan değişiyo deli görmüş gibi bakıyo bende hiç aldırmadan ver ara gazını...

"ulan buna o kadar para verceğime araba alırım ya" en çok duyduğum bu. hem çin motoru kullanıyom bide japon alsam, "ulan buna o kadar para verceğime transatlantik alırım " dicekler

ben seni tutmuyum.

bide şu var abi bu scooter ler çok sakat alet büyük tekerli bişiler almak lazım ordan bri hemen atlıyo büyüğü küçüğü aynı en iyisi araba virajda filan bişi olmaz motor kayar mayar Allah muhafaza sonra bütün cemaat doğru söylüyo şeytan arabası bigün sinirlendim adamın birine dedim arabamı daha sakat motor mu dedim gel lan yola bende neyime güveniyosam 125 lin çinliyle adamda 2009 model fiorino var sonra ben bunu virajlarda geçiyodum yolda motor bozuldu adamada rezil olduk

hehe:D:D

arkadaşalar bende geçtıgımız yaz gsxr 600 aldım.motoru aldıgım dakka bısmıllah mahalleye yenı geldim motoru park edıyorum.karıların hepsı toplanmiş merdıwenın onunde ya bıkıtık bunun sesınden demezlermı işte ozaman benımde sınırlerım ewereste tırmandı::D:Dbende dedım bakım bayanlar ben bunu şimdi aldım getirdim siz neyden bahsedıyorsunuz?yok yok bu motorun sesıydı ooo!haydaaaaaaaaben temız 20 gun falan bındım.sonra sattımm motoru.bı gun enıştemlerdeyım yıne oyle başka mahalleden kadınlar geldı mısafırlıge kadınlar benı gordu başladılar aaaaaa sensın o işte senın motorunun sesınden çocugu uyutamıyorum falan fılan bakın satalı 5 ay oldu halen bı racıng gaz açtımı bızım buralarda herkes bana sövuyor:D
yıne bı akşam caddede yururken ne goreyım bızım mahalleden çocugun bırı gs 500 almiş (suzukı)arkasinda 2 yada 3 tane motor daha takmiş grup yapıp kafa utuluyorlar.ama motorlardan çikan sesı bı gorsenız halt etmiş benım race.ulan dedım bı an çikartayım şü çocuklara benzın parası wereyımde,çikan o sesı benım çikardigimi zannedıp bana sovsunlerde gunahımı alsınlar.bende parayla gunah çikartmş olurum fenamı hehe:::D

bana değişik sorular soruyolar

kuvayi milliye hangi tarihde imzalamıştır.
istanbulun fethi ve fetih boyunca görülen zaman.
5*5
felan gibi sorular:s:cyclopsan

Aslında ilk soru olarak pek de duymaya alışkın olmayacağınız bir soruyla karşılaştım geçen akşam. Motosiklet ile ilgili konuşuyorduk ki bu zamana kadar motosikletle hiç alakası olmamış bir arkadaştan çok ilginç bir soru geldi.

- Abi kafanda kask yoldayken hapşurunca ne oluyo ? diye..

İlk soru olarak hiç beklemiyordum :)

Soru: Kaç para bu?
Cevap: 2. elleri 9 binytl civarında

Sonra yaşanan diyalog şu; ya heryerde satıyorlar bunları 2bine almayanı dövüyorlar kazık yemişsin..

Artık nedenini anlatmıyorum yada sorduklarında bilmiyorum diyip kestirip atıyorum:queen::queen:

trafıkte yaslı bı amcayla dek gelmıssen we oglunda torununda aynı motordan warsa yandın

hiç bılmıyomus gıbı sorar ılk
amca : kac para bunlar
ben: 4 5 bın ytl dayı
amca : şimdi satsan kaca satarsın
ben : 4 500 YTL saydılar wermedım
amca : neden
ben : ole gerektı (artık sıkılmıssındır muhabbetten)
amca : kaç yapıyor senın motor
ben : 150 faln
amca : bızım oglandada war ama senı gecer
ben : ruhsatına salalım dayı :)
amca : hadı gorusruz dayım der we gıder

bazı ınsanlar war ustunuzdekı monta kdar sorarlar 15 20 dk muhabbet edersın anca ole bırakırlar

farklı bir olay anlatayım yunusla başıma geldi genelde benim yaşadığım yerde a2ehliyet yoktur sürücülerde ama nufusun %80 motosiklet var

17 yaşımda iken ehliyetimi aldım b bekleyemedim:queen: yakalancam die binemiyordum adam akıllı(cezaya vereceğim para yanında b ehliyeti 18 tutunca almak daha cazipti)

neyse aldım ehliyeti koydum cebime tabi bizim yunuslar alışmış herkez ehliyetsiz çevirme var çevirdi çıkardım kaskı daha sakal yeni yeni çıkıyo sende ehliyette yoktur şimdi dedi bari ruhsatı ver işlemi yapayım baban gelsin alsın dedi ben sesimi çıkarmadım ehliyet ruhsatın gözündeydi verdim açtı ruhsatı yunus mor :queen::queen:
nie ehliyetin olduğunu söylemiyon aklın sıra bizi kafalıcan deme der ardından tüm sigorta tarihleri incelenir muayene tarihleri incelenir sinyaller korna farlar incelenir ceza yazılacak kusur yoktur sinir bir tavırla yunus ruhsatı elime verir

bu olay bana dokundu benim ehliyetimin olması yunusun sanki zararına herkez ehliyetsiz kullanırken ben kurallara uyduğum için gördüğüm muamele bu

şu olsaydı sorun değildi :
ilçede yunusun tanıdıgı bir şahsın oğlu denkgelir
yunus len sulo sen mahmutun oğlu değılmın
evet mehmet amca
ulen motor kullancak yasa geldınmı sen
e ole kullanıyoz artık
ehlıyetını aldın mı
yok mehmet amca daha almadım
bak yazarım cezayı hoho neyse hadı affettım babana cok selam soyle yakalanırsan benı ararsın
sagol ehmet amca
halimiz budur arkadaşlar

Aslında ilk soru olarak pek de duymaya alışkın olmayacağınız bir soruyla karşılaştım geçen akşam. Motosiklet ile ilgili konuşuyorduk ki bu zamana kadar motosikletle hiç alakası olmamış bir arkadaştan çok ilginç bir soru geldi.

- Abi kafanda kask yoldayken hapşurunca ne oluyo ? diye..

İlk soru olarak hiç beklemiyordum :)
300+:queen::queen:

- Korkuyorum ben motordan, sen korkmuyor musun??
- Korkmasan zevkli olmazki zaten

:)

farklı bir olay anlatayım yunusla başıma geldi genelde benim yaşadığım yerde a2ehliyet yoktur sürücülerde ama nufusun %80 motosiklet var

17 yaşımda iken ehliyetimi aldım b bekleyemedim:queen: yakalancam die binemiyordum adam akıllı(cezaya vereceğim para yanında b ehliyeti 18 tutunca almak daha cazipti)

neyse aldım ehliyeti koydum cebime tabi bizim yunuslar alışmış herkez ehliyetsiz çevirme var çevirdi çıkardım kaskı daha sakal yeni yeni çıkıyo sende ehliyette yoktur şimdi dedi bari ruhsatı ver işlemi yapayım baban gelsin alsın dedi ben sesimi çıkarmadım ehliyet ruhsatın gözündeydi verdim açtı ruhsatı yunus mor :queen::queen:
nie ehliyetin olduğunu söylemiyon aklın sıra bizi kafalıcan deme der ardından tüm sigorta tarihleri incelenir muayene tarihleri incelenir sinyaller korna farlar incelenir ceza yazılacak kusur yoktur sinir bir tavırla yunus ruhsatı elime verir

bu olay bana dokundu benim ehliyetimin olması yunusun sanki zararına herkez ehliyetsiz kullanırken ben kurallara uyduğum için gördüğüm muamele bu

şu olsaydı sorun değildi :
ilçede yunusun tanıdıgı bir şahsın oğlu denkgelir
yunus len sulo sen mahmutun oğlu değılmın
evet mehmet amca
ulen motor kullancak yasa geldınmı sen
e ole kullanıyoz artık
ehlıyetını aldın mı
yok mehmet amca daha almadım
bak yazarım cezayı hoho neyse hadı affettım babana cok selam soyle yakalanırsan benı ararsın
sagol ehmet amca
halimiz budur arkadaşlar

Gerçekten güzel özetlemişsin.Dediğin gibi aynen böyle gelişiyor olay.:cat:

sinir bozucu oluyorlar genelde bide buradakiler hep 45 yaş üstü genç olsa muhabbet edeceğim olmuyo bir keresindede şöyle oldu yamaha ybr 250 görmedim hiç iki tane vermişler yunuslara inceliyeyim die gittim yanlarına yunus abilerden biri çok sevecen bir şekilde anlattı hatta espiri yaptım abi bi 10 metre ilerideki direkten dönüp geleyim die:queen:
sonra deyip beni kırmadan geçiştirdi tam ayrılıyorum oradan teşekkür ettim hayırlı görevler dedim diğer yunus ee ayağımıza kadar gelmişken bi kontrol yapalım seni dedi:farao::farao:
iyi olan yunus abi bişi diyemedi kontrol ettiler herşey gene tam kaskta var
tam geç dedi iyi olan abi ye hayırlı görevler dedim döndüm o polis abimize teşekkür ederim adam gibi adam dı bize böle polisler lazım :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar