BUNA NE DENİLECEK MERAK EDİYORUM .
KURBAN BAYRAMININ 4 .GÜNÜ ARKADAŞ ASKERE GİDECEK EVLERİNE GİTTİM KENAR MAHALLE BİR YER . EVE GİRDİM CÜMLETEN SLM .A - A.SLM BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SAĞOL
ÇOCUK - BABA BABA dışarda bir motor var kırmzı kocaman ali üstüne bindi gaz verip deli gibi vvooon vooon diyor
ben - bir fırladım dışarı ( duran motorun gaz kolu cevirilmez en sinir olduğum şey ) çocuğu indirdim kardeş ben yokken binme üstüne devrilir kolun bacağın kırılır . çocuk salak bir gülüş ile içeri gitti . arkasından bende
baba - birader harleyi kaça aldın . 3500 ytl . oooh kriz abi harley davidson koca motoru 3500 ytl ye veriyor
mahalle genci - yaa o paraya kavazaki alınır . yada temizinden bir doğan
komşu teyze - aaa çocuğun elinde şapkayı görüyormusun . yeni moda oldu gençler artık ondan takıyor . ( kask )
sinir velet - yok anne yok onu hiphopcılar takıyor ( kask )
dede - sende mi o avrupa meraklısı sütü bozuk ..... lardansın
komşu amca - hacıııı ayıp olmuyor mu ?
ben - amcalar , teyzeler bunu motosiklet tutkunları . motosiklet sürerken düşme anında kafayı yere vurmamak için takıyor
dede - madem kafanı yere vurmaktan korkuyorsun , neden motora biniyorsun ,sat şu motoru bnm kartalı sana satalım temiz araba ( temiz araba gece asker giderken çalışmadı vurdurduk birde )
türkiyede motosiklete yaklasım
Harikaymış ya.