motosiklet hakkında sorulan en sinir oldum soru

motorculara gerekli olan bi kac sey....(biri yazmiş okududum koyuyum dedidim yani alıntıdır:D)

1-)Park ettiğinizde dokunan arkadaşları feci şekilde elektirik çarpacak bir sistem.
2-)Anam be gavazakiye bak diyen arkadaşlar için sıkılmadan ben kawasaki değilim, markam şu diycek.Anam be gaç basıyor bu diyenlere, git ya o süratte uçar bu diyenlere, gaç para diye soranlara, o paraya araba alınır diyenlere sıkılmadan laf yetiştiricek bi sistem.
3-)Yanına gelip abi bi gaz verde gulamızın pası silinsin diyenlere özel efekt veren ses sistemi.
4-)Depo kapağıyla çıt çıt, durmadan oynayan arkadaşlarınızın dikkatini dağıtacak yalancı bir depo kapağı.

sinir oldugu sorular var bide sinir oldugu hareketler var motorcularin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en sinir olduğum soru, ''kaça aldın'' diye sorduklarında söylediğin fiyatı duyupta ooo o paraya araba alır insan yaw..! demeleri.

bide biryerde dururken birisi çıkar gelir kaça aldın kaç basıyo felan der, sonrada mutlaka şöyle söyler ''bendede r1 var yada bendede hayabusa var derler. hiç biride r6, 600rr yada 600f gibi motorlar yoktur hep r1 hayabusa.
bu tipşere sinir oluyorum, adam kaç vites bu diye soruyo, kaç basıyo, ne yakıyo diyor sonrada yok r1, hayabusa varmış adamda, ulan o makineyi kullanan insan bilmezmi kaç vitestir, kaç basar, aşağı yukarı ne yakar.

en sinir olduğum soru, ''kaça aldın'' diye sorduklarında söylediğin fiyatı duyupta ooo o paraya araba alır insan yaw..! demeleri.

bide biryerde dururken birisi çıkar gelir kaça aldın kaç basıyo felan der, sonrada mutlaka şöyle söyler ''bendede r1 var yada bendede hayabusa var derler. hiç biride r6, 600rr yada 600f gibi motorlar yoktur hep r1 hayabusa.
bu tipşere sinir oluyorum, adam kaç vites bu diye soruyo, kaç basıyo, ne yakıyo diyor sonrada yok r1, hayabusa varmış adamda, ulan o makineyi kullanan insan bilmezmi kaç vitestir, kaç basar, aşağı yukarı ne yakar.

tayfur bu dediklerine baştan sonuna kadar katılıyorum hakkaten var böyleleri :mrgreen:

herkes sinirden ölmüşken size bi kaç sorum olacak abi motoru Fitesli olanlar sölesin kaza yapıpta bırakmayanlara sesleniorm bırakın şunu şeytan işi. şu motora o kdar para vericeğinize paşa gibi arabaya binin. hem 2 teker kasası sensn biri vursa yandan aha sakat kaldın. yha bunları biraz daha sinirleniz depreşsin die yazdım ama hepsini okudum hepiniz saolun bana saçma soru soranlara artık daha net cevaplarım var hepinizi seviyorum tekeriniz düz bassın:rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Siz böğle dingillere dua edin..Adam geliyor..Bu motorpıskıleti kaça aldın diye soruyor.. makina Suzuki GSX-R 1000...21.000 Kağıt deyince..sen kafayımı yedin..o paraya taksi alınır diyor..adamda o zevki anlayacak kapasite yok,,beyin mekanizması sıfırr..bi kere taksi değil otomobildir..:queen::queen::bounce::bounce::bounce::bounce:

1- abi kaç model bu alet kaça aldın
2-ya bende hevesleniyorum ne zamandır şuna ama bi türlü evdekileri ikna edemiyorum sen naasıl ikna ettirdin.
3-abi bunun göstergede 160 yazıyo peki 160 gidiyomuki??
aklıma gelince eklerim :)

:bounce:bnada öle diolar

mesela en çok sorulan soru
olm buna ne kdr para verdin cvp:20milyar
oha olm bn ona 5 tane kartal alırım fln diolara ama bnm motorum başka

favorim hudeybi nin dedigi aynen o soru sorulur... abi çok komik yaa:mrgreen:

geçen sene cektim sağa arkadaşı bekliyorum birisi geldi yanıma selamünaleyküm aleykümselam kardeş kaça aldın motoru dedi 3 bini buldu dedim cin malımı evet dedim peki kaç basıyor bu meret dedi bana :silent: ben abi kafasına göre takılıyor dedim peki kmde nekadar yakıyor dedi bir depo 400 km gidiyor dedim uçurdum biraz deme yaw dedi ben burdan çıksam orduya nekadara giderim dedi ben başladım gülmeye 60 70 ytl ye gidersin dedim adam utanmasa ver motoru ben gidiyorum diyecek duruma geldi :mrgreen: neyse arkadaş gelir gelmez basıp gittim aklıma geldiğinde hala gülüyorum

BENİMDE HER PETROLE GİRDİĞİMDE BANA SORULAN SU SORUYA GICIK OLUORUM ABİ BU 2008 Mİ DİOR YOK ABİ DİORUM 2004 HADİYAA NEKADAR KAÇ KM YAPIOR BOLE UZAYIP GİDİOR ARTIK MİLLETE ANLATANA KADAR DİLİMDE TUY BİTİOR ARTIK HERKEZE BU 2008 YURT DISINDAN GETİRDİM BENDE BİLMİORUM NEYİN NESİ DİORUM:cherry::queen::queen:

Siz böğle dingillere dua edin..Adam geliyor..Bu motorpıskıleti kaça aldın diye soruyor.. makina Suzuki GSX-R 1000...21.000 Kağıt deyince..sen kafayımı yedin..o paraya taksi alınır diyor..adamda o zevki anlayacak kapasite yok,,beyin mekanizması sıfırr..bi kere taksi değil otomobildir..:queen::queen::bounce::bounce::bounce::bounce:

Bak bu güzeldi:mrgreen:

Sizlere gelen sorularin cogunu bende duyuyorum.
Ailemi ikna edene kadar atla karayi sectim valla..:salut:HEPINIZ TAHMIN EDEBILIRSINIZ!!Birgün elimde ehliyetimle eve geldim onlarada artik benimle sirf kutlamak kaldi.::cheeeeer

Ek soru olarak bana... a aaaa bayan olarak ne zevk aliyorsun kullanabildiginden eminmisin filan sorular:farao:

Ve en en en sinir oldugum soru!!! Sen anne olmayi düsünmüyormusun peki bu motor ne:pr::pr::pr::pr::pr:

Ben bu sorulara ne cevap veriyim - agzima yazik dikkate bile almamak lazim:cat:

Ben sirf DEGMEZ DEGMEZ diyorum - anliyan zaten biliyor - anlamiyan zaten kendi kaybetmis:cherry:

banada arkadaşlar kaza yapacaksın sakat kalcaksın diyor sık sık.evde de kimse bana bakmıcakmış o zaman yatalak olursam:)ben gene vazgeçemiyorum:)

banada arkadaşlar kaza yapacaksın sakat kalcaksın diyor sık sık.evde de kimse bana bakmıcakmış o zaman yatalak olursam:)ben gene vazgeçemiyorum:)

bizler birbirimize yeteriz baskalara ihtiyacimiz yok cok sükür::friends:
Biseyi 40 kere diyorlar valla kendi korkularini bize yansitmaya calisiyorlar bence - yani birazcikda istek disi yani:wiinkk:

dersaneye giderken bakkala ugradım bakkal sahıbı abı ne dese begenırsınız
"ne iş yapıosun, kuryesin galiba?" koptum koptum :queen:

Bana yıllarca pek karışan olmadı ne zamanki geçen sene kaza yaptıktan sonra motora binmeye devam ettim çevreden kıyameti koparan koparana (kask sayesinde kafam dağılmaktan çenem kırılmaktan kurtuldu) vay efendim ben akıllanmamışmıyım hala niye biniyormuşum artık bırakmam gerekiyormuş ve o günlerde bana birisi destek oldu.:) O benim sevgili eşimdi her zaman yanımda oldu "kazada senin hatan yoktu olabilir böyle şeyler sağ salimsin ya önemli olan bu" diyerek tekrar motosiklet hayatıma devam etmemi sağladı.:cat: (Daha öncelerden de anlattığım gibi o motoru mahalleden A2 ehliyetli genç bir kardeşim istedi ona sattım.)

benim kaskımı karpuz gibi tartıp ,seçer gibi tık tık tık üstüne vurup,bu kaç para demeleri sinir ediyor(zaten öncesinde de yeterince lüzumsuz şey sorulduğu için bardak taşıyor o esnada :p)

bizler birbirimize yeteriz baskalara ihtiyacimiz yok cok sükür::friends:
Biseyi 40 kere diyorlar valla kendi korkularini bize yansitmaya calisiyorlar bence - yani birazcikda istek disi yani:wiinkk:

önce merakla başlar,sonra aşka döner ardından tutku.binmediğimde özlüyorum inanılmaz bi duygu.

Kaçımzın yedi ceddinde şöyle hatırı sayılır motorcu var???? - Yok gibi...
TV'lerde ve görsel basında motosikletlerin en çok hangi özelliklerini gösteriyorlar?? - Kazalar ve kullananların asi, vurdum duymaz gibi özelliklerinin olduğunu vs...
Yamacımızdaki araçlar dikizden bizi gördüklerinde kaç saniyede orada olduğumuzu tahmin edebiliyorlar mı?? - Hiç sanmıyorum...
Dolayısıyla böyle sorular nekadar bilinçli bir kitlede yaşadığımızı gösteriyor!!! Ben genelde bu tür sorulara ders nitelikte cevaplar vererek özendirmeye çalışıyorum. Profesyonel satışın ilkelerinden biri olan ürünün artılarını öne çıkarmaya çalışıyorum. E haliylede ''haaaaaa, vaybe'' karşılığı alıyorum.:bounce:
Tabi bir motosiklet tutkunu olupta o zevke ulaşamamış insanlardanda enteresan tepkiler geliyor; Motosiklet fuarındayken standa gelenlerden biri Suzuki Bandit'in benzin deposuna kavun seçer gibi vurduktan sonra; oooo sağlammış demesi gibi:cherry:

Bir gün çalıştığım işyerine 60-65 yaşlarında bir amca geldi.

Ben müşteri olduğunu düşündüğüm için hoşgeldiniz nasıl yardımcı olabilirim vs... Ve amca kusura bakmayın ama şu motosiklet kimin dedi ?

Benim buyrun ,
Vespa değil mi?
Evet vespa,
Kaç model
2007 model

Bende 5 ameliyat geçirdim.Bizim hanım izin vermiyor,içimizde heves var ama ...işte dedi.Teşekkür edip çıktı,bende bu duruma üzüldüm açıkçası,(meğer amca eski vespa hastasıymış):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar