Super yaa.. Ben de başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bir gün trafikte durmuşum ışıklarda. Yanıma orta yaş üstü 45 civarı motosikletli bir abimiz yaklaştı. (O da scooter kullanıyor ben de) Dedi ki zor olmuyo mu senin için. Baktım olmuyo abi niye olsun. Sen de kullanıyorsun işte. Sonra başladı nutuk atmaya (Işık da 90 saniye duruyoruz) İşte aman ön freni sıkma, sakın şunu yapma bunu yapma) Abi dedim ben ilk defa şu an çıkmıyorum bu motorun üstüne. Yani biniyorsam bunları biliyorumdur. (Ukelalık yapmak için değildi bu söylediklerim sadece gereksiz bir çaba gibi geldi, doksan saniyelik süre için). Sonra öle deme dedi ben 17 senedir motor kullanıyorum. (Benim üç senedir motor kullanıyorum abi ben lafıma karşın). Benim tepem attı tabi. Dedim ki abi ya baksana şu trafikte bilmem kaç tane bayan araba sürücüsü var. Bi tane bay araba sürücüsü abimizde demiyor ki ışıklarda durup da. Ya hanfendi bu arabayı sürmek zor değil mi, bak ben yirmi senedir araba kullanıyorum, şu ortada duran yuvarlak şey de direksiyon oluyor. Bunu sakın aklından çıkarma diye!! Bi de son birşey dedim (ışık artık yandı gidiyoruz bir taraftan) EĞer 17 senedir sadece ön frenin yerini öğrendiysen o da senin ayıbın!!
İlginç demi, Bir motosever abimizin böle bir geyik yapıp da bayanları aptal yerine koyması!! paylaşmak istedim sadece