motosiklet hakkında sorulan en sinir oldum soru

- Abi beni bi sür(gezdir),
- Sen motor musun?
- Şey yani motorla beni sür?
- Seni sürmesini bilmiyorum!

Km saatine uzanır ve
- 180 yazıyor. Abi 200 yapar mı bu?

Gıcık olunmazmı ya! Yolda gören adamlararkamdan ne kadar sesi çıkarsa bağırıp durduruyor.Bende bişey oldu biri ölüyo heralde deyip adamın yanına gittiğimde sorduğu soru; kaça aldın bunu? :silent:

Motosikleti
Dl650vstorm
benim en birinci gıcık olduğum soru NAAPICAN MOTORU ...
::angry2::koynuma alıcam..töbe töbee yav arkadaş motor naapılır niye alınır böyle sorumu sorulur soruyu soranı çekip vursak çok mu ayıp olur.gibi bir dizi yeni soru geliyo benimde aklıma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün kırmızıda durdum bi mobiletli yanıma geldi..

mobi: güzel motor..
ben: saol..
mobi: kaç model..
ben: 2006..
mobi: kaç basıyo..
ben: bastığın kadar gidiyo işte..

yeşil yanar ben vıınn..

bi sonraki kırmızıda durdum mobi yine yanımda.

mobi: agam nos mu var bunda..
ben: dayı nosu kim kaybetmişki ben bulayım..
mobi: valla uçtun gittin..
ben : tek rakibim thy..
mobi: kaçlık bu 125 lik mi..
ben . yok dayı 150 cc yapıldı..
mobi: agam isterse 250 lik olsun bu trafikte herkesi yakalarım..

yeşil yandı ben uçar..
arkama baktım mobylette yok
sabah sabah kabus gibiydi
resmen ahiret sorusu soruyodu..

"seninkide akıl işimi,niye araba almıyon la bitane" sorusu insanda seri katil olma hissi uyandırıyo.

yaşamayı seviyor musun de
evet derse...
-ya kalp krizsi geçirirsen
-ya dilini yutarsan
-ya kafana meteor düşerse.
-ya biri gelip sana gasp ederse say...
sonra niye yaşıyosun ki kardeşim sen de:)

Benim de en çok sinir olduğum "Lan sen kaç kilosun ki?Bu motorun üstünden uçarsın lan sen eehehehe" diyerek aklı sıra beni toplum içinde küçük düşürerek prim yaptığını sanıyor bazı arkadaşlar.Bu gibi durumlarda ben eski motoruma göstererek "Gel arkadaşım ben 55 kiloyum uçarmışım sen 85 kilosun hiç birşeycik de olmaz bir sür istersen" buyur dediğim halde böyle diyenlerden daha seleye çıkıp oturanını görmedim:queen:

:) Super yaa.. Ben de başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bir gün trafikte durmuşum ışıklarda. Yanıma orta yaş üstü 45 civarı motosikletli bir abimiz yaklaştı. (O da scooter kullanıyor ben de) Dedi ki zor olmuyo mu senin için. Baktım olmuyo abi niye olsun. Sen de kullanıyorsun işte. Sonra başladı nutuk atmaya (Işık da 90 saniye duruyoruz) İşte aman ön freni sıkma, sakın şunu yapma bunu yapma) Abi dedim ben ilk defa şu an çıkmıyorum bu motorun üstüne. Yani biniyorsam bunları biliyorumdur. (Ukelalık yapmak için değildi bu söylediklerim sadece gereksiz bir çaba gibi geldi, doksan saniyelik süre için). Sonra öle deme dedi ben 17 senedir motor kullanıyorum. (Benim üç senedir motor kullanıyorum abi ben lafıma karşın). Benim tepem attı tabi. Dedim ki abi ya baksana şu trafikte bilmem kaç tane bayan araba sürücüsü var. Bi tane bay araba sürücüsü abimizde demiyor ki ışıklarda durup da. Ya hanfendi bu arabayı sürmek zor değil mi, bak ben yirmi senedir araba kullanıyorum, şu ortada duran yuvarlak şey de direksiyon oluyor. Bunu sakın aklından çıkarma diye!! Bi de son birşey dedim (ışık artık yandı gidiyoruz bir taraftan) EĞer 17 senedir sadece ön frenin yerini öğrendiysen o da senin ayıbın!!

İlginç demi, Bir motosever abimizin böle bir geyik yapıp da bayanları aptal yerine koyması!! paylaşmak istedim sadece

Bu arada ;

Bütün cruiser ve chopperler : harley

bütün ss makinalar : kavazaki

scooterlar : vespa

:mrgreen:

:) Super yaa.. Ben de başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bir gün trafikte durmuşum ışıklarda. Yanıma orta yaş üstü 45 civarı motosikletli bir abimiz yaklaştı. (O da scooter kullanıyor ben de) Dedi ki zor olmuyo mu senin için. Baktım olmuyo abi niye olsun. Sen de kullanıyorsun işte. Sonra başladı nutuk atmaya (Işık da 90 saniye duruyoruz) İşte aman ön freni sıkma, sakın şunu yapma bunu yapma) Abi dedim ben ilk defa şu an çıkmıyorum bu motorun üstüne. Yani biniyorsam bunları biliyorumdur. (Ukelalık yapmak için değildi bu söylediklerim sadece gereksiz bir çaba gibi geldi, doksan saniyelik süre için). Sonra öle deme dedi ben 17 senedir motor kullanıyorum. (Benim üç senedir motor kullanıyorum abi ben lafıma karşın). Benim tepem attı tabi. Dedim ki abi ya baksana şu trafikte bilmem kaç tane bayan araba sürücüsü var. Bi tane bay araba sürücüsü abimizde demiyor ki ışıklarda durup da. Ya hanfendi bu arabayı sürmek zor değil mi, bak ben yirmi senedir araba kullanıyorum, şu ortada duran yuvarlak şey de direksiyon oluyor. Bunu sakın aklından çıkarma diye!! Bi de son birşey dedim (ışık artık yandı gidiyoruz bir taraftan) EĞer 17 senedir sadece ön frenin yerini öğrendiysen o da senin ayıbın!!

İlginç demi, Bir motosever abimizin böle bir geyik yapıp da bayanları aptal yerine koyması!! paylaşmak istedim sadece

o ışıktaki abi bendim::pala::. çok zoruma gitti söylediklerin. tibetten yazıyorum şimdi, manastırdayım. çok kırıcısın.:salut:

son hızı nedir abi? kaç yapıyo bu abi? kafa dikebiliyomsun abi? çok yakıyor mu abi? nbr abi kem küm abi =))

Şimdiye kadar böyle sinir bozucu soru soran olmamış. Dün ilk oldu. Adanadan iş çıkısı mersine giderken tarsusun içinde ısıkda durdum yanım MZ motorlu biri geldi aramızdaki komuşma
MZ: Kac yapıyo bu motor
Ben: yeteri kadar yapıyo
Bozuldu ama caktırmadı, vazgecmedi de
MZ: soylesen neolur yanii yaaa
Ben:115- yoluna göre 120 dedim.
Alay edercesine güldü. Yesıl yandı. Mz benden önce cıktı. Bir ileri ısıkta tekrar yan yanayız.
Ben: Peki sen 1 Lt benzinle ne kadar yol yapıyorsun.
MZ: onu bilmiyorumda 10 ytl benzin ile 60-70 km.
Ben: Ben o 60-70 Km yi 5-6 ytl ile gidiyorum. Diyerek alaycı bi şekilde guldum.

:bounce:
traş olunca daha genç duruyorum:bounce: naptın? biniyonmu hala motora? araba alsana akıllım bitane.

aldım abi araba.. ama direksiyonun yerini bulamadım. Bi tane Allah'ın kulu da senin yaptığın nezaketi gösterip de direksiyonun yerini sölemedi. Bi ara yolun yurduma düşerse sana ZaHMeTT..gÖsteriversene

En güzeli akrabalardan ve yakınlarda gelen tepkiler

gecenlerde bir kaza gördüm aklın hayalin durur.Sen hiç Görüp korkmuyomusun.:pr:

bu bel agrısı yapıyor belin agrıyordur sen çaktırmıyonn ama ben anlıyorum..:pr:

ışıklarda durmuyor bu motorcular sende öle yapma hee bak gecen birini gördüm sana benziyodu..:queen:

bu kadar para harcıyon sıfır kilometre araba alınır be cocugumm(Genede Bakkal amcamız hergün söler bu lafı) veresiye aldıgım içindir..:p

:)

biraz konu dışı oldu ama idare edin bunlar geldi aklıma :p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar