Bendede Jıncheng marka bi makine var. Üzerindeki motorda bi sorun çıkarda parçalarını hiçbi şekilde bulamıyorum ve halada çalışmasa bile üzerine hep bişeyler yapıyorum yok üzerine başka motor koydum yok bi sürü elektronik aksam yaptım hatta teknik bölümde topic te açmıştım herkesin tepkisi
yaa çocuğun olsa bu kadar uğraşmazsın
Buna yaptığın masrafla şahin alınırdı(klasik düz mantık)
-Bana şu kadar borç versene
-Üstümde yok
-motora olsa direk verirsin ama
-Olsa sanada veririm onada
-Haa evet evet
-sana ne o benim oğlum
Karşımdaki dumur
Arkadaşlar şaka bi yaa insanların motorla olan alakasızlıkları ayrı tabiiki herkes bundan zevk alcak diye bişey yok. Bakın eğer dikkat ettiyseniz yol kenarında arabası bozulan birine araba kullanan birisi yardım etmez. Fakat bi motosiklet sürücüsü gerekirse kendi motorundan benzin çeker, bişey söker(vida gibi, ampul gibi mesela) veya elinden gelen her türlü yardımı yapar. Bi motosiklet kullanıcısı gerçek bi motosiklet kullanıcısıysa eğer yoldaki her türlü şeye özen gösterir diğer sürücülere yardım eder ne biliim içinden gelerek yapar bunu ama diğer insanlar bunu haha enayiye bak durmuş yardım ediyo bide gibi algılasada biz motrcular işte buyuz.
Mesela bi sefer yolda kalmıştım şehirler arası bi yoldu (sorunumsa benzindeki su nedeniyle karbüratörün su haznesini boşaltmam lazım fakat tornavida yok)
Otostop yapıyorum vs. yok kimse durmuyo içimden ulan dedim şimdi motorlu biri gelse bak nooluyo ve az aradan sonra motosikletçi bi arkadaş baktım az ilerden gözüktü daha ben el kaldırmadan baktım sinyalini yaktı yanımda durdu. Hayırdır birader dedi abi dedim tornavida lazım, yanımda yok ama ilerde dükkanım var, dedi havada soğuktu adam 15 km ilerdeki ilçeye kadar beni arkasına aldı gittik tornavida aldık adamın dükkanında oturduk adam sen şimdi üşümüşsündür birader için ısınsın, dedi çay demledi soba yaktı bayaa bi sohbet ettik, tekrar gittik motorumun başına. Suyu boşaltana kadar bana yardım etti. Abi saol dedim borcum falan diyecek oldum, adam sözümü kesti MOTORCULAR KARDEŞTİR dedi. Numarasını verdi ve bi problem olursa gelirsin dedi ararsın dükkanımada beklerim dedi. Tornavidayı uzattım kalsın belki bi problem çıkar dedi. Adamla gideceğim yere kadar birlikte gittik sonra yollarımız ayrıldı.
Arkadaşlar biraz uzun oldu ama biz motorcular halk arasında farklı kişilikleriz motoru bi araç gibi görmeyiz o bizim herşeyimizdir bunun içinde bu amaçsız ve mantıksız soruları boşverin bişeyde anlatmaya çalışmayın zaten anlamazlar.