motosiklet gaspçıları yollarda dikkat!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görkem sanada geçmiş olsun dostum sanada iyi atlatmışsın. .
Motosikletimi çok seviyorum ama canımıda vermem yaw ayzık gunah calısır alırım yıne :) arkada kalanlara yazık zuhahah
nese ŞAkası bi ayna dikkatli olmak lasım bu adamların niyeti ciddi direk seni düşürüp motoru almak amacı . . .

immigrant çok geçmiş olsun...gerçekten istanbul da yaşanmaz???yaa arkadaşlar inanırmısınız biz buraa kontağı araba üstünde unutsak komşu anahtarı alır araayı kilitler sabahleyinde gelip anahtarı verir bize.

yok abi kaç kere arabayı açık unuttum hiçbir şey gelmedi başıma.kızıyor insan artık taksimde sallandırma işleri gerçek olacak galiba.yunancada bir kelime vardır aftodekia:adalaletin yetmediği yerde adaleti kendi elleriyle dağıtmak.bu noktaya sürüklüyor yasalar insanı...

umarım olmaz

arkadaşlar zaman gerçekten çok bozuk,malesef çok güvensiz bi memleket olduk.bu olaylar motor üzerindede yaya ikende olmakta.hani deriz ya herşeyi devletten beklememek gerek,bizde güvenliği özellikle devletten beklememek gerek(beklesende gelmez,yada gerekli önlemleri almaz):mrgreen: bu yüzden herzaman formda olmak gerek:mrgreen: icabında mücadele icabında kaçma anlamında.adanada henüz duymadım ama,bundan 8,9 yıl evvel benim öenim önümü kestiler(mahhalle yazmayı uygun bulmuyorum),kısa bi dalaştan sonra yakamdan düştüler.umarım tekrar olmaz....geçmiş olsun.

Saolun arkadaşlar. . . Ben hala o vatandaşın peşindeyim dediğim gibi . . . Umarım bulurumda youtube da güzel bir video olur :mrgreen:

hep dusunmustum bu senaryoyu:)
bı kere arabayla basıma gelıodu gece donerken 2 araba vırajı kapatmıslar sadece bı arabanın gecebılecegı(yanı santım santım) yer vardı
hıc durmadan dırek bastım..

evet arkadaşlar bu birşey değil...benimde başıma buna benzer bir olay geçti...bu biraz tiyatro gibi...bir kadın ve bir adam kavga ediyorlamış gibi yapıyorlar...kadın çığlık çığlığa dayak yiyormuş gibi yardım istiyor...sonra 2 metre ileride arabada bekleyen arabadaki adamlar olaya müdahale ediyor...tam karmaşa ortamı yani...hep karanlıkta olan detaylar...sote yerlerde oluyor...o gece ybr ile eve giderken...Sanayi Mahallesinde ışıksız kör bir noktada oldu olay...ama ben noluyo dememe kalmadan çaktım durumu...DUR POLİS dedim...motora polis sireni taktırmıştım o dönemler...hani siren değilde pıh pıh eden bişey var ya...o sesden...ona basarak dur Emniyet dedim...kaçıştı hepsi salakların...kavga mavgada yalan olduğu belli oldu...

İşte karanlık bi yerde direk sote olayı adamların ki onun için herkese dikkat
Artık kendimizi savunmak için önkem alıcaz o zaman . . . .
Başka yolu kalmadı. . . .

İşte karanlık bi yerde direk sote olayı adamların ki onun için herkese dikkat
Artık kendimizi savunmak için önkem alıcaz o zaman . . . .
Başka yolu kalmadı. . . .

dostum motosikletle gece vakti yola çıktığımda ruhsatlı silah taşıyorum...kuru sıkıda var ruhsatlıda...sopayla demirle olacak işler değil...bilek gücü hikaye...yiğitce gelseler karşına amenna...

Ya bide su var benim başıma gelen olayda adam direk düşürmek için yaptı hareketi. . Caddenin ortasında oluyor bu yeni başlayan birine denk gelse olay yada ters bi şekilde illaki motordan düşmeyi sağlayabilir bu adamlar . . .Sırf o olay ciddi hasar bırakabılır zaten . . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
.......pu çocukları ne diyeyim ! nasıl sinirlendim ya.
Mete abi emaneti al gel kurumu yaşmı onuda bana getir ben onunla sen ötekiyle adeleti getirelim.

Bunların soyu tükenmez . . . Her an heryerde çıkıyo adamlar insanın karşısına ona göre herkes dikkatli olsun işte. .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pislik yuvaları ya .. ! ayrıca polislerimizin yusufluğundan ve sisteme baş kaldıramamasınıda kınıyorum ! o mesleği lekeyen birçok çalışan var ! Bu Gaspçılar için biber gazını öneririm arkadaşlar, ben kapağını kokladıktan sonra yarım saat nefes almakta güçlük çektim burun acısından :) birde sıktığımı düşünemiyorum

gecmiş olsun...

öncelikle buyuk gecmıs olsun
Yok sen şanssız değilsin... Benim de 2 kere başıma geldi yayayken... 1.sininde Beşiktaşta telefonumu gasp ettirdim , ama hemen yakındaki polise haber verip adamı yakalattırdım. Sigortadan telefonumu geri aldım fakat adamı yakaladıkları için bir de kendi telefonumu verdiler... Sigortayı aradığımda cevapları: Sizde kalsın olmuştu :D . Anlayacağınız 1 verip 2 aldım.
Sonra da Silivride gaspa uğradım , ama artık tahamulum kalmamıştı , telefonu verdim , adam kaçar kaçmaz peşinden kovalamaya başladım... Adamı evine (!) kadar kovaladım. Evinin yakınında dikkatlice pusu kurup polisi aradım... Evini bastı polis.. Telefon bulunamadı fakat babası parasını geri vermek zorunda kaldı , yazık adamcağız perişandı...
Umarım motor üzerinde başıma birşey gelmez... Telefon için savaşıyorsam heralde motor için canımı veririm :farao:
silivrinin ne tarafında oldu acaba bende sılıvrıde oturuyorum o yuzden sordum b:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar