Motosiklet fuarından beklentileriniz

Motosiklet fuarı denince aklınıza neler gelir?
hesaplı alış veriş,
uygun fiyata lastik aksesuar,
indirimli motosikletler,
benim aklıma motor üzerindeki mankenler gelir:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mankenler...:cherry:
insört ler...:cherry:
kameralar..:cherry:
motor olan motorlar :queen:
ve arkadaşlıkkk :rendeer:

arkadaşlar fuar için davetiye temin edebileceğimiz kişi yada kurum var mı ?

Benim aklıma İstanbul da geçireceğim harika üç gün gelir :queen:

abi yannlıs anlama ama istanbulda ne var ya :cherry: istanbuldakiler uzaklara gidiyor uzak diyar egeden istanbula gelicen.. ve bu trafikte süper olucak :queen::queen: insallah istediğin gibi olur abicim mutlu 3 gun gecirrsin .::friends:::friends:

GKN

Ben bikaç bişey almak istiyordum fuardan, ithalatçı firmalarını aradım gitmeden bilgim olsun diye, ne istediğim numara ne bedenler mevcut ellerinde.. Fuara kadar da gelmiyecekmiş :)
İnanırmısınız bir çok markanın stok u yokmuş, sipariş üzerine üretim yapıyorlarmış ve 2 ay dan önceye gün vermiyorlarmış...
E bide eldiven almıştım spidi, daytonadan.. 1 haftada yırtıldı eldiven, 3 aydır gelmesini beklioruz bakalım hayırlısı ..

abi yannlıs anlama ama istanbulda ne var ya :cherry: istanbuldakiler uzaklara gidiyor uzak diyar egeden istanbula gelicen.. ve bu trafikte süper olucak :queen::queen: insallah istediğin gibi olur abicim mutlu 3 gun gecirrsin .::friends:::friends:

Küçük bir sahil kasabasında yaşayıpta arada bir üç günlük İstanbul çılgınlığı yapmak ruh sağlığıma iyi geliyor.:mrgreen:

Küçük bir sahil kasabasında yaşayıpta arada bir üç günlük İstanbul çılgınlığı yapmak ruh sağlığıma iyi geliyor.:mrgreen:

abi ben sahil mahallesinde yasıyorum :) istanbul / tarabya beklerim ....

GKN, emanetini aldın mı?

bilet temin etmek isteyen arkadaşalar, motor bayileri, tamircileri vs. bu tarz yerlerden bilet temin edebilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

fuar denince ss motorlar için uygun hesaplı lastik aklıma geliyor.

İnternet sonrası, bu fuarları bir türlü anlayamamışımdır zaten. Sade motor fuarı değil, genel olarak.

Yeni model mi? Daha çıkmadan internette istemediğin kadar bilgi bulursun. Spekülasyonlar, teknik veriler, fotoğraflar. Ürün çıkar bilgiler daha da artar. Fuarda ajanslardan tutulmuş kişilerden daha fazla bilgiye sahip olursunuz 3-5 site gezseniz.

Ucuzluk deseniz, bir kaç ürün dışında öyle aman aman bir ucuzluğa da rastlayamazsınız. Firmalar bir şekilde fiyatları ayarlarlar.

Ürün bulma deseniz, geçmişte hatırlıyorum bir fotoğraf makinası lensi alayım diye böyle bir fuara gitmiştim bütün büyük firmalar ordaydı ama lens yoktu. Dönüp sirkeciden almıştım.

Yani katılan firmalar ve ürünlere yönelik pek bir katkısını göremiyorum açıkcası fuarların.

Geriye ne kalıyor?
İnternet üzerinde bir sürü şey üzerine bir sürü topluluk var. Ama Motosiklet kullanıcıları biraz farklı bir topluluk. Kendi aralarında sık yapılan toplantılar, geziler nedeniyle topluluk üyelerinin gerçek hayatta da iletişimleri oluyor. Fuarların bu açıdan bir faydası oluyor işte farklı şehirlerden uzun zamandır görmediğiniz insanları görme veya nicklerini bildiklerinizle tanışma imkanınız oluyor.

Eh alacağınız bir kaç aksesuar varsa onları da karşılaştırma yaparak alıyorsunuz.

Tabi birde gözünüz, gönlünüz açılıyor:)

Fuar deyınce aklıma arkadşlarım ve cocuklarımı gezdırmek gelıyor ama bu sefer bende bot ve pantalon bakacağım ha bırde belki ktm adventur 990 alırım belki

Sağol canım,teşekkür ederim.Bu fuara araba ile geleceğiz.Motosiklet ile gelseydim mutlaka uğrardım Sarıyer Tarabya taraflarına.Bu gelişimizde mümkün görünmüyor.:)

ricaederim abi herzaman bekleriz... gönlümüzde kapımızda herkese acık...

GKN

Emaneti aldım sağol, Üsündeki sticker ı çok beyendim :p
Ama içinden çıkan vat69 bar, cumartesi gecesi davetiyesini anlayamadım??

Forumdan Uzaklaştırıldı
İndirimli ürünler ve Aksesuarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar