Motosiklet Fuar Çekilişi - Ducati ve KTM sizin olabilir.

oQnq39.jpg
[/url][/IMG]

ben göremiyorum sonuçları, şu an gebzede olduğum için gazete de alamıyorum, paylaşabilir misiniz?

yinemi yaa yinemii :)

bir çekilişte bir piyangoda bir lotoda bir totoda bana cıksın be kardeşim. bir insan bukadarmı bahtsız olur tombala bile kazanamıyorum tombalada cinko bile yapamıyorum :(

Arkadaşlar birisi isimleri mesaj oalarak yazabilir mi ? resmi göremiyorum.
Bakarsınız bana çıkmıştır :)

selamlar.

Heh çıkmamış gidip artık motosiklet alabiliriz, ben kesin çıkar gözüyle bakıyordum :mrgreen::queen:

Adaletsizliğe bak! Fuar esnasında çekiliş hakkı tanı (güzel), çekilişi 1 ay sonra yap (kötü), sonucu 1 ay sonra açıkla (beter). Sonucu da bi camekana as (felaket), sadece bi spor gazetesine ver (ZzZz), kazanan kazandığını bilmesin, yapılacak çekilişi de unutsun. Neden sıcağı sıcağına yapılmaz ki bunlar? Neden interaktif yapılmaz ki, neden neden???

Kazananlar başvurmazsa onlara kalıyordur :)

Arkadaşlar hatice benim bugün ameliyat masasına yatıyorum bu monster a çok ihtiyacım vardı diavel carbon ve multistrada ya binmekten sıkılmıştım

İnşallah seneye size çıkar :p

diyemedim ben onu

Gerçekten merakımdan soruyorum kaç yıldır yapılıyo bu çekiliş bişey kazanan var mı bu forumda? Forumu geçtim böyle duyduğunuz tanıdığınız adam var mı?:silent:

Ducati bu forumdan bir arkadasimixa çıkmış :) kisayama nickli arkadaşa. Hayirli olsun en azından buradan birine çıkması güzel...

Merhaba arkadaşlar
O zaman konuya aydınlık getireyim. Ducati benim eşime çıktı. 150cc RKS titanic kullanıyordu nasip oldu artık ducati ile devam edecek.. 1 nisan günü arayıp bize çıktığını söylediler. Biz de şakadır deyip inanmadık.. Daha sonra tebligat geldi kazandığımıza dair.. Ben de kuponu atarken "zaten çıkacak kişi bellidir, milleti boşuna heveslendiriyorlar" demiştim. Nasip, çok sevindik inşallah darısı başınıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar