Çinli motorda en korktuğum elektrik tesisatının tamamı.
1) Konjektör arızasından dolayı tekleyip yolda kaldım. Sonra 10 dk devam ettim yola. Ama.. (2 gün böyle kullanınca...)
2) Konjaktör arızası yüzünden penzin pompası yandı ve serviste konjaktör arızasını denerken yolda bırakmış, baktım ki usta motoru iterek getiriyor

ve konjaktör-benzin pompası değişildi.
3) Yine konjektörün sebep olduğu bir diğeri ise otomatik jiklemin bozulmasıydı ve rölenti ayarlanıyordu ama jikle yerinde durmadığı için bazen istop bazende aşırı devirli oluyordu ve komple karbüratör değişti.(bu yolda bırakmadı

)
4) Ve yine konjaktörümün sebebi olduğu akü sorunu. Fazla gelen gerilim akünün ömrünü kısalttı ve şarj tutmuyordu. Değişildi.
5) Ve son olarak elektirik tesisatımın - kutbu idi. - hatta sorun olduğundan gittiğim bi yarden geri dönerken hayda... Marş basmıyordu. Vede ayak ilede çalıştırmayı beceremedim:s. Sonuç yine yolda bıraktı. Ve aküden gövdeye kablo atılarak sorun giderildi.
Yani arkadaşım diyeceğim bir konjektör arızası yüzünden zincirleme sorun çıkarttı.
Bu dediğim arıza daha motor sıfırken yani ~500km iken yaptı. Neyseki garantim olduğundan cebimden para çıkmadı. Nerdeyse elektriğe bağlı parçalar sıfırlanmış oldu

Ama uğraştırmasıda cabası. Bu saydıklarım 1 hafta arayla çıktı. (~50 km gittim gitmedim)
Şuan motorumdan çok memnunum, üzerinden ~1500km geçti ve hiç sorun yok çok şükür.
Seninde dediğin gibi mekanik sorunları olmuyor (yani genelinde).
Herkese kazasız belasız sürüşler.