- Konu Yazar
2 gün önce motosiklet ehliyeti için sürüş sınavına girdim . Sürüşten önce hocalara ''1 kere ısınma turu atabilir miyim ? '' şeklinde sordum , zaten parkur tamamen boştu ve süremin başlamasına daha 2 dakika vardı .Hocam kabul etti ancak gitmeden motor bilgisini sordu . Ben tamamını doğru cevaplayınca tamam parkurda 1 tur at ve ısın dedi . Bende hem elimin alışması hem de heyecanımı atmak için ufak ufak gaz verip fren yapıyordum . Deneme sürüşü olduğu için açık bir şekilde kendimi adapte ederken dubalardan birisine çarptım . Parkura devam ederken diğer hoca geldi ve motordan inebilirsin kaldın dedi . Bu sürüşün deneme sürüşü olduğunu belirtip itiraz ettim . Bana deneme sürüşü yapabileceğimi söyleyen hocaya gittim . Ancak başarısız diye girdikleri sırada benim sınav sürem başlamış ve artık düzeltemeyiz dediler . Ne olursa olsun bu bana söylenmeliydi diye düşünüyorum . Test sürüşü yapmadan da parkuru geçebilirdim sadece emin olmak istedim . İtirazlarım devam etti . Ancak beni gönderdiler . Evime giderken birisi beni telefondan aradı ve sınava geri dönmemi söyledi . Gittim ve parkuru başarılı bir şekilde tamamladım . Bana bir dilekçe yazacaklarını bunu Milli Eğitim Bakanlığına göndereceklerini ve sonuçların hafta içi açıklanacağını belirtip beni gönderdiler .
Şimdi 3 adet sorum olacak . Bahsi geçen dilekçeyi gerçekten yazdıklarını nasıl bilebilirim ? Yazdılarsa bile şu an başarısız görünüyorum bu ne zaman değişir ? Eğer başarısız olarak kalırsam itirazı nereye yapmalıyım ve şahit göstermem gerekiyor mu ? (Benden sonra sınava girecek olan kursiyer bütün bu olayları gördü ve duydu )
Şimdi 3 adet sorum olacak . Bahsi geçen dilekçeyi gerçekten yazdıklarını nasıl bilebilirim ? Yazdılarsa bile şu an başarısız görünüyorum bu ne zaman değişir ? Eğer başarısız olarak kalırsam itirazı nereye yapmalıyım ve şahit göstermem gerekiyor mu ? (Benden sonra sınava girecek olan kursiyer bütün bu olayları gördü ve duydu )
Moderatör tarafında düzenlendi: