Motosiklet efsanesinden cep telefonu...

Efsane motosiklet markası telefon yapmaya karar verirse ortaya nasıl bir model çıkar? İşte böyle...

Complete_features_videocon_v6200.jpg
Efsanevi Ducati marka İtalyan motosiklet firması, fiyatlarını karşılayamayan ancak bir Ducati'ye sahip olmak isteyen hayranları için Hindistan'daki Videocon'la anlaştı ve bir cep telefonu ortaya çıkarttı; V6200.

Motosiklet üzerinde kullanmak isteyen kullanıcılar için özel olarak üretilmiş gibi görünen bu telefon, düşmeye ya da çarpmaya karşı da oldukça sağlam. V6200'ın özellikleri içerisinde bir pusula, termometre, barometre, yükseklik ölçer, adım ölçer, GPS ve UV metre bulunuyor. 2 megapiksel kamera, 4GB hafıza kartı ve çift LED flaş da telefonun diğer özellikleri.

http://youtu.be/d3O2wRDWepI

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ducati alamayacaklar için olması için üretilmişse yaramaz.

Fiyatı ne acaba ? Birde multimedya özellikleri olan bir telefona benzemiyor. Birde Türkiye de satılacak mı ?

Tamam güzel bir şey ama, bunu bir motosiklet firmasından çok bir saat firması ürettirmiş gibi duruyor.

Ducati artik motosiklet efsanesi olmaktan daha cok marka degerine yatirim yapiyor.

Porsche firmasinin gozluk , saat gibi bor cok urunu tasarlamasi gibi. Ducati de kendi tasarimlarini ve tasirim gucunu marka degeri ile birlestirerek tasarim tutkunu musterilerine sunuyor. Sonucta Ducati motosikletlerin Ferrarisi konumunda bu sebep le insanlar bu ismi tasiyan aksesuarlari kullanarak o zevkin ucuz boyutlu tatma zevkini buluyorlar,

Benim sahsi dusuncem Ducati cidden motosiklet sektorunda altin cagini yasiyor.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ducati Acer ile dizüstü bilgisayar, Puma ile de ayakkabı yapmıştı doğru hatırlıyorsam. Demek sınırlı sayıda, belli gelir seviyesine motosiklet satmak kesmiyor Ducati'yi. :)

Tamam barometre tam bizlik peki uv metre ne işe yarayacakmış?

videocon hindistan firması
http://www.videoconmobiles.com/sports_phones/sports_V6200.htm

fiyat olarak 12.000 hindistan rupesi yazıyor
pariteye baktım 1$=45.000 rupe

yanlısmı hesap yaptım nedir? :mrgreen:

pıyasada bu ozellıklerı tasıyan telefon yok
cesıtlı marka saatler var tırt
dogru bılgı vermıyor
ve bozulmaya eğilimliler :pr:

hemde ducatı logosu tasıyor olması hemde ozellıklerı ıtıbarıyle alınası bır cıhaz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar