Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
yaşım küçük ..:) motora yeni başladım.ama arabada sürerim yeterki motorlu bir vasıta olsun

Shot with 6680 at 2007-06-30

motorum yokken bunla dolanıyodum ve çok seviyodum normalde arabalardan pek hoşlanmam ama bunu seviyorum

araba günümüz şartlarında gerekli bi eşya haline geldi

biyerde mecburuz kullanmaya

ama ben arabayıda motoruda severim

arabamı o da ne yenı mı cıktı allah allah ben nıye gormedım yoksa su 4 teker dusmanlarımızamı araba dıyorlar ıııııyyyyy hıc sevmem aman aman benden uzak dursun arabalar kım severse sevsın 4 tekerı sevmem ama 18 tekerleklı bı tır a hayır dıyemem 2. planda saklarım gerekırse kullanırım

bizimkiler araba almadığı için bende kendime motosiklet aldım.arabaları severim kesinlikle ihtiyat.hele benim gibi geniş arkadaş çevresine sahipseniz.eee motora en fazla 2 kişi binebiliyosun.ama en iyisi ikisininde olması.tabiki tercihim honda civic den yana....hastasıyım :queen:

Bu benim beyaz güvercinim

Buda motorum

Ben yerine göre ikisinide çok seviyorummmm

Son düzenleme:
severiz abicim giden her şeyi deveriz, araba, kamyon, teyyare, kepçe, motosiklet, iş makinesi, tır, helikopter, mobilet, kamyonet, otobüs her şeyi severiz, hatta sırf motorluları da değiil motorsuzları da severiz, bisiklet, planör, uçurtma, havada uçan kağıt parçası :queen: farketmez, hatta yaşamayı seviyoruz yaw, ne bilim taş toprak, sizler, iyi kötü tüm insanlar, dağlar denizler, hayvanlar, bitkiler valla ben hepsine de tutkunum abicim, giden gitmeyen, canlı cansız, heyecanlı heyecansız hepsini seviyorum yaw

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işim gereği kullanmak zorundayım
motorsıklet kadar olmasada araba konusunda hassasolduğum makınelerde yokdeğil mesela honda s2000 mıcsubişhi evo gurubu corvet ,subaru wrc
yani araba gibi arabalar olmalı

yeni modelleri değilde eskileri cok severim
sistemleri mekanik olan arabaları seviyorum. her tarafı elektronik sistem arabalar oyuncak gibi geliyor.

bide eski araba sahibi olup sanayide vakit gecirmeyi cok seviyorum. simdi atık yag sobaları yanıyordur:)

mesela

eski golf gti (ilk kasa - ilk arabam;tamircilerle akraba olmustum ama arabayı ogrendim o arabada. 77 modeldi elimde patlamadan zar zor satmıstım.)

mercedes sl serisi
chevrolet impala
wolksvagen shirocco
opel manta
jaguar xjs (bide beyaz cabrio olsa)
alfa romeo spider

bu aralar klasik eski model iyi bir arabayı ucuza temin edip, hem ulasım hem hobi olarak degerlendirmek istiyorum.

varmı bu tip modeller ilgi duyan baska arkadaslar merak ediyorum?

chevrolet 1956-57-59-61-64;)
bırde alfanın Sprinti var 1.5
kafa aynı kafa sevdım
bence ılgı duymamak tuhaf bırsey neden dersen ıcınde motor olan her alet guzel bence bazı arkadaslar arabalar hakkında cok kotu seyler yazmıs bu onların yorumu tabı saygı duyarım ama o arkadaslar 1960 model kuyruklu bır chevrolet ile o motor sesini duymanın ne demek oldugunu bılseler boyle konusmazlardı
Saygılar
PS: motorsıkletle ruzgarı yuzunde hıssetmek tabıkı ayrı kulvarları farklı bır kere

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kuyruklu cadillac a asla hayır demem..... Arabam da var.... Ama 15 gündür görüşemiyoruz kendileriyle.... Sağolsun motorum kuma kabul etmiyor.....:p

asm

bayılırım arabalara,modifikasyon işlerine :)

araba,modifiye forumlarında yöneticilikte yapıyorum hala :)

insana faydalı herşeyin kıymetini bilmek gerek .eskiden insanlar memleketlerinden şehirlere aylarca yolculuk yaparlarmış.

buna rağmen,motorun yerini ne tutabilir ki.

Anket sonuçlarına göre % 12 ye yakın bir oranda otomobil düşmanlığı söz konusu olmuş...

Arkadaşlar otomobiller bizim düşmanlarımız değildir.

Bilakis otomobil kullanmayı bilmeyenlerin motosiklet kullanmasını da sakıncalı görürüm ;hem trafik kuralları hem de motor bilgisi açısıdan yetersizliktir diye düşünürüm.

Siz otomobil kullanırken ne hissediyorsunuz ?
Kendinizi oto sürücüsünün yerine koysanız hata yapar mısınız ?

Aynı haklara sahipsiniz ve unutmayın trafikte büyük balık küçük balığı yutar!

(eski bir atasözü)

:)

Lütfen direksiyonda bazen kendinizin olduğunu da düşünün...

GKN

ben severim arabaları
arabayla başladım ilk gazlamaya
arabadan soğumamın tek sebebi trafik trafik trafik...
şu an bi opelim var, tüplü :) motorumdan az yakıyo :)
ofis dışında işim olduu zaman arapamla gidiyorum,
malum motosikletle takım elbise tezat kaçıyo :)

araba sevilir ama sıradan bir araba olmamalı:bounce:...
anonymousfordmustang410kj6.jpg

ewet abi yaaaaaaaaaa sıradan araba yerine emektarı tercih ediyorum ama yağışlı havalarda mecburen biniliyooooo

Araba : sadece ihtiyaç..
Motor : Vazgeçilemez bir tutku.. [ İmzam yeter sanırım Motor'u anlatmaya;) ]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar