Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
herşey bir yana, arabam bir yana...
motosikletsiz de hayat düşünemiyorum, fakat şu an, mecbursun; arabanı mı satarsın motoru mu deseniz, motorumu derim.
SS alınca fikrim değişir mi onu bilmiyorum ama :)

212

Audi RS4 ler muhteşem , araba olsun motosiklet olsun adrenalin sonuçta hepsinin ayrı güzellikleri var

bı babamın arabasına bınerım o da mecburıyetten ondada kafamı pencereden cıkarırım sankı motorda gıdıyomuşuz gıbı bı de araba durdugunda kapıyı acıp ayagımı yere koyarım.... :cat:

otomobil, motosiklet.. yani uzerinde aptalca bi sey yapılabilcek ne kadar hızlı sey varsa severim..otomobilsiz ve motosikletsiz bir yasam dusunemiyorum...saygılar herkese :)

trafiğe kapalı alanlarda yada boş yollarda dans ettirmeyi seviyorum..
onun dışında sadece iklim mecburiyeti..

Mersin İl Temsilcisi
hayııııırrrr. sevmedim, sevmiyorum, sevmiceeeeemmmm....

ya arkadaşlar ben bayılırım ama oncelık herzaman motordan yanadır fakat ondada motorda yapılamayan işleri yapabiliriz motorda el frenı cekılmıyor ama arabada var her motor hız yapmaz ama genelde her araba 120-130 hıza cıkabilir fakat suda var arabada kask yok bi orası rahat ve daha risksiz bence 90 dan once ama oncelik motorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

motorlu herşeyi severim motosiklet araba kamyon farketmez benim için göze hoş gelsin yeter :)

motorlu herşeye bayılırım.çok seviyorum işte hepsini kullanmak isterim.motosikletinden tut tırına,uçağından tut vapuruna kadar hepsini çok severim.kullanmayı da çok isterim ama benim elime geçmez.bi geçse varya...

Benim için farketmez. Araba, motosiklet, bisiklet, tekne, jet ski, scooter vs... Tekeri ve motoru olan herşeye bayılırım. Ama arabanın yeri daha başka. Olsun ben yine de motosikletlere bayılıyorum...:flower::flower::flower::flower:

Son düzenleme:
Motorda r1 arabada r8 abicim! şaka bir yana r1 müthiş, honda severim ama uysun diye öyle yazdım. Audi r8 müthiş bir araba bence ama biz o arabanın benzinine yetişemeyizki kendisini Alalım.Bence ferrariden bile havalı bir araç.Honda civic 2007'de bence müthiş.

Otobanda yağmur yağsada arabayla gidersiniz.motorla gidemezsiniz ve büyük bir rezillikle karşı karşya kalabilirsiniz.Motorla kaza yapsanız bir sürü dırdır çabası.Ama ne denirse densin motor devam edecek bir aşktır.Nedenmi?

Bir honda cbr1000rr düşünün Dynamometreye bağlamışsınız koçu.Sonuna kadar gaza abanın.Çıkan ses nasıl korkunç ve müthiş gaza getirici değilmi.İşte olay budur.O motor sesi hıza meraklı insanları çeker.Birde küçük motorlarda kendizi racing sürer hissedersiniz bazen motora yatarsınız:)

GKN

bende opel var omega
tüplü :)
keyifli bi araç ve motorumun olmadıı bu günlerde bana eşlik ediyor
motorum olduu dönemlerdede karda kışta arabayla ulaşım sağlamayı tercih ederdim
sevmiyorum demek imkansız sonuçta mt buluşmalarına bile beni taşıyo bu aralar:):cat:

evet motorlu herşeyi severim

ÖNCELİKLE ARANIZA YENİ KATILDIM SLM ARKADAŞLAR

EVET BENDE MOTORU OLAN HERŞEYİ SEVERİM NETİCEDE

ARABANIN YERİ AYRI MOTORUN YERİ AYRI HEPSİNİN KENDİNE GÖRE

AYRI BİR TADI VAR SONUÇTA MOTORU OLAN HERŞEYİ KULLANIRIM

TABİKİ KURALLARI UNUTMADAN:cat:

İstanbul'da trafikte arabalar insanı çileden çıkardığı için sadece yağmurlu havalarda severim. En eski kırık dökük bir motoru kullanmak bile en lüks araçdan daha fazla zevk veriyor.

Araba eger ki bi Mercedes SLK, ya da ne bileyim Audi S5 filan olmadigi surece sadece ihtiyactir bence de. 1'den fazla kisi gezmek istediginizde (benim arkadas cevreme ozel olabilir bu fakat) motorla gidemiyorsunuz, ya korumalar olmadigi icin ya da ikinci kisi korktugu icin :) Ote yandan 2'den fazla kisi gezelim istediginizde is iyice arabaya dogru kayiyor. Ayrica uzun yollarda da motor cok yorucu olabiliyor dolayisiyla araba daha iyi fakat dedigim gibi "mecburiyetten" hepsi. Yoksa yagmur magmur fark etmez o kadar, yavas giderim yine motorumla giderim.. motosiklet forever :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar