Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
araba dedigin corvette gallardo veya merc. tarzi exotic olacak, ivme manyagi teneke sesli heryeri sticker tuner arabalar benim ilgimi cekmiyor ss kullandiktan sonra ...

Araba (otomobil) dendiğinde bir dururum.
Doğduğum günden beri saplantı halinde sevdiğim başka bir obje olmadı.
Motor ise hobi, kesinlikle çok heyecanlı, adrenalin dolu ve daha pratik ama arabam da arabam.
Günün birinde 911 Turbo'mu aldığımda ne kadar haklı olduğumu anlayacağım :D

150-200 beygir arası bir aracta (baba beyin volvo S60'ı) kırmızıda durup, bos viteste gaz verip koca motoru ve turbosunu dinledikten sonra kucuk bi bilek hareketiyle vitese takıp koptugunuz zaman yapıstıgınız koltuktan aynada yüzünüze bakın... o kocaman gülümseme keske sürekli yüzümde olsa zira trafikte 1000 beygir de aynı hızda, 70 beygir de... motosiklet ise yol sayılabilecek her yerde o gülümsemeyi bana nasip ediyor...

evet seviyorum ama bir özelleği olmalı farkı olmalı sıradan olmamalı mesela şu anda kullanıyorum wv golf 1.8 gti cabrio.motosiklete yakın birşey.

tabiki arabaları severim ama genelde arazi ve eski yeni farketmez spor türleri.AMA KESİNLİKLE BENİM YANIMDA HİÇBİRİ MOTORSİKLETİN YERİNİ TUTMAZ.HAVA DURUMU NE OLURSA OLSUN.:cat:

bence anket çok yanlı hazırlanmış. 5 şıkkın 4'ü arabalara karşı negatif seçimler.halbuki burası anti-otomobil sitesi değil.birbirine alternatif değil,tamamlayan şeylerdir aslında.ben otomobilimi de çok keyifle kullanıyorum ve ondan asla vazgeçmem.aynı şekilde motosikletimden de tabiki.otomobil kullanırken en çok hoşuma giden şeylerden biri de motosikletlere yol verdiğimde veya sıkıştığını görüp ona yolu açtığımda sürücünün gözlerinde beliren şaşkın ifade :)

bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm.yaw böyle yazmayın arkadaşlar.tamponları yiyeceğiz yollarda.sakın haaaaaaaaaaaaaaaaa

tam da anketteki gibi 'motoru olan herseyi sewerim.İmkanım olduğu için ' KAmyondan ekskavatöre, Minibüsten arabaya ' hepsini kullandım ve hepsinde farklı hazlar alıyorsunuz.. MEsela bir lastikli yükleyicide inanılmaz bir gücün kontrolü sizi çılgına çeviriyor:)
Ama şunu söylemeliyim ikisini de denedim; bir Ramzey 125 ile 100 yapmak X5 ile 200 yapmaktan daha fazla sürüş zevki veriyor:) sanırım motor tutkumu diğer taşıtlardan ayıran nokta burası.

Alfa Romeo 156... Kontağı çevirdiğinde göstergelerde yanan kırmızı ışıklar... Asil araba...

zorunlu olmadıkca kullanmam, kullanmayı ve kullananıda sevmem. hele otobus vs o ne ya kendımı tabutta zannediyorum.
Aga iki tekerli herseyi severim bisikletten başlayarak mobiletten hayabusaya kadar ama 4 teker oldum olası sevmem sevişmem. ::rantinp:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cocuklugumdan beri araba hastası biriyim 7 yıldır ehliyetli olarak kullanıyorum inanın daha geçen yıla kadar motosikletlerden hiç hoşlanmıyordum 2 tekerlek üzerinde sürat bana dengesiz geliyordu scooter alayım bine yim dedim şimdi honda cbr125 var üstünden inemiyorum araba garjda duruyo elimi bile sürmüyorum 1 yıldır niye böyle oldu anlamadım varmı bir fikri olan anlatsın bana bu motor niye böyle bağımlılık yapıyo:)

arabasız olmaz derim ben ... ikisininde yeri farkli motor tutkunuyuz ama arabamdanda vazgecmem hçbizaman...

Motosikletleri sevdiğim için buradayım,otomobillerden nefret ettiğim için değil.Ayrıca kendim OTOMOTİV TEKNİKER'iyim...

çok severim, işim bu :)

bence arabayı sevmeyen yoktur,
sevmiyorum diyen aslında trafiği sevmiyordur :)

motorum yok henüz:salut:
mitsubishi L200 çift kabinli ve renault clio kullanıyorum iş nedeniyle.ikisinide seviyorum.L200 sürmek çok zevkli özellikle:queen:
ama param olsun kendime araba değil motor alırım:)
antalyada motor tüm yıl kullanılabilir heralde.
motorum olunca hangisini daha fazla sevdiğime karar vereceğim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar