Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arabayıda severim nie sevmiyeyimki işte benim arabam da bu.Araba bizim doğu şartlarında şart kışın motoya binemezsin mecbur arabaya binmek zorundasın.Motoyu her şartta kullanamazsında yani araba da şart motoda:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arabam motordan daha az ve daha ucuz benzin yaktığı için seviyorum motoruda zevk için köklüyorum yaksın tabi aslan parçası:p

1975 Opel Manta
enjeksiyon sistemi oturtulmuş 2000 cc modifiyeli motor. (110 hp tekerlek çıkışı)
irmsher body kit
yağ soğutucu radyatör
kilitli diferansiyel
kn filtre,
bilmemne ultra hard amortisör
BBS 15" jantlar
momo direksiyon, pedal, vites kit'i falan... :)

1998-99 yıllarındaki arabamdı. çok severek almıştım. sonra sıkışıklıktan sattım.
sattığım arkadaş kullanamadı, kafadan yolda duran kamyona girdi.
bostancı sanayide uzun süre kaldı. parça temin edememişler, bizimki para çıkaramamış vs. derken, en sonunda ötv indirimi olayına sokarak, hurda belgesi almışlar...
yazık ettiler.
istanbulda, sayılı mantalardan biriydi.

Muhakkak otomobilin motosikletten avatajlı olduğu konular var.
O açıdan motosikletin yanında otomobilimede çok ihtiyaç duyuyorum.
Motosikletin trafik, yakıt, zevk vs vs bir sürü avantajını biliyoruz. Buda motosikleti tercih etmemizin sebebi tabiki. Ama sırf motosikletlede olmuyor.

Otomobil:
- Büyük teknik servis çantası, eşya vs taşırken
- 2 kişiden fazlasıyla yolculuk gerektiğinde
- Hava şartları çok çok kötü olursa
- Bürokrasi sebebi ile. (Motora binene kadar kilit, kask, mont, eldiven, çanta, öbür kilit, interkom, kablolar vsvs çok uzun sürüyor. Otomobile direk biniyorum gidiyorum)
- Yazın klima, kışın kalorifer vs
iyi oluyor.

>>>>>>

Motorlu her taşıta bayılırım . havada karada denizde nerde olursa olsun . Araba mı motor mu derseniz kararsızım derim :mrgreen: . motorsikletin havası hiç bir araçta yok ama bu kesin :cat:

Araba olarak da Audi A8L V12 Quattro 560 beygir . fena olmazdı
Mercedes, Audi, Subaru, Nissan, Lamborghini, Renault, Porsche hastasıyımdır

Ama şöyle birşey var yol kapışmalarında 600 milyar değerindeki bir arabayı 30 milyar değerindeki bir motosikletle tokatlamak var . yüksek klas arabalara sahip olmaktansa yamaha,ducati,honda,suzuki veya kawasakiye sahip olmak çok çok daha basit . Ferrariye toz yutturmak çok zevkli olsa gerek :mrgreen: MOTOSİKLET bir hayat tarzıdır :cat:

Arabada sıkılıyorum, daralıyorum duramıyorum hele bide trafik varsa bittim ben krize giriyorum.

2 motor haricinde birde bmw X5 İM var
motorlari seviyorum ama arabasiz da olmuyor be kardesim :queen:

yeterki motoru olsun...

yeterki motoru olsun herşeyi severim.ister suda gitsin ister havada ister çim biçsin ister asvaltı ağlatsın.motoru olan herşey güzeldir,seviilir...

Ne arabamı oda ne ?????????????
Araba sevilirmi ya direksiyonda trafiğe takılmışın hıyarın biri kaza yapmış yol tıkanmış. Daaaaaaaatttttttt daaaaaaaaaaaatttttttt korna sesleri itiş kakış...... Park masrafı oda park edecek yer bulabilirsen .....klima mı güldürmeyin klima nın arabayı soğutması için arabanın en az yarım saat çalışması lazım.....Araba demek sorun demek eziyet demek zorda kalmadıkça binmem.... Binenide hiç sevmem ...........

Yapma Allah aşkına BBRR.Biraz abartmıyor musun ? Tamam, motorun yerini
tutmaz ama kaliteli bir otomobille seyahat etmenin de kendine has ayrı bir zevki var.

aslında farketmezz..ama içinde bulunduğum durum itibariylee arabalarla daha daha çok içiçe olmakzorundaym..yalnız tercihim motor lardan yana tabe..

suan adanada yagmur yagiyor, dedem arabasini teklif etsede motorla gittim ise, kaskim ve montum hep camur ama cok mutluyum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar