Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Akira damarıma basmaaaa!!! Geçen hafta Bebek sahilinde 1967 911S Targa gördüm, hayattan koptum zaten... Bir de okuldan gelirken her gün Porsche showroom önünden geçiyorum... Etiler-Hisarüstü yolundaki Porsche showroom önünde dikkatli sürün, yerler salyalarım yüzünden gayet kaygan :mrgreen:

Araba lazım.

Evdesiniz, aniden bir aile efradında bir sağlık problemi baş gösterdi, Allah korusun. Bin arkama sıkı tutun diyemezsiniz ki?
Çok lazım hemde.

Saygılar...

işim icabı lamborghini,lotus ve bazı nadir egzotik arabalar dışında her türlü otomobili kullandım.ama bir arkadaşımın activa'sında artçı olarak gecirdiğim zamanlar bana otomobilin aslında bi kafes olduğunu gösterdi..trafikte öööle bekliyolar..
bence çok soğuk dışında motor derim araba zorda yada aileyle birlikte ancak olabilir.
amma ve lakin bir mercedes SL 55 AMG ye yada chevrolet corvette indianapolis(34KAN34) hayır diyemem:cherry:

Hastasıyım klasiklerin :bounce:
Özellikle "La belle époque" dönemi klasik otomobiller. (1918-1939)
Bugatti, Delage, Delahaye, Hispano-Suiza, Stutz, Duesenberg, Cord uzarrr gider bu walla :)

Targa'ya laf yok! 2.0lt motorla o aletten daha hızlı. Hiç bir amerikan tenekesi Porshe'yle boy ölçüşemez :cherry:

Top Gear Pist Testleri
1st Pagani Zonda F - 1.18.4
2nd Maserati MC12 - 1.18.9
3rd Ferrari F60 Enzo - 1.19.0
4th Ariel Atom - 1.19.5
5th Porsche Carerra GT - 1.19.8
6th Ascari KZ1 - 1.20.7
7th Mercedes McLaren SLR - 1.20.9
8th Ford GT - 1.21.9
9th Ferrari 360 CS - 1.22.3
10th Porsche GT3 RS - 1.22.3

En hızlı amerikalı 550hp'lik FordGT 380hp'lik Porsche'den 0,4sn hızlı :p İkisini yapan da mühendis olmalı, amerikalılar "mühendisçik" kullanmış :mrgreen:

Ek olarak aynı pistteki dereceler:
Renault 2005 F1 car (0.59.0)
Aston Martin DBR9 Race Version (1.08.6)
Sea Harrier savaş uçağı (0.31.2)

Motorda yeniyim ama araba uzmanlık alanım :) arabayı ulaşım aracı olarak görmeyipte gerçekten seviosanız inananın arabadanda çok büyü zevk alırsınız. (tabi altınızdaki arabada önemli 126 bisle zevk değil işkence çekersiniz):cherry:

güvenli hız için arabayı tercih ederim. güvensiz ve yüksek adrenalin için motoru :cat:

Ha eklemeyi unuttum,motora dostlarını bindirip yolculuk edemezsin;biraz da bencil işidir yani.Targa'nın yol tutuşuna lafım yok böyle stabil bir makine görmedim:cat:Targa'ya da Charger'a da bindim,targa araba değil bisiklet gibi kalıyor öbürünün yanında.Amerikan tenekesi dediğinle uzun yol bile yaparsın-yakıt uçağın varsa...

arabaları motorlardan çok severim koyu bi hondacıyım ama motorlarıda sevmeye başladım motorları kim sevmez:mrgreen: seneye falan güzel bi makine düşünüyorum ama önce start için ufak bişi kullancam bu sene

Arabanın da keyfi başka oluyo.yolda giderken yemeğine ye,sohbetini et,yat uyu gibi şeyler de zevkli yani.

Bu arada motorsiklet değil motosiklet, araba değil otomobil :cat: Duyarsız motorcular sizi :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabada olur tabiki kışın dolu yagıyordu kar falan termal e gittik baya zevkli oluyor motor üstünde neyse
şöyle mustang
mustang2ud.jpg

tabiki motor da olur du :)gsx-r diyelim :)
gsxr1000evo2hk.jpg

ee buda olursa seriyi tamamlamış olurum Choppers
yellowyellowflamesex8us.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar