Motosiklet Dergileri!...

Süper Moderatör (BBRR)
elint doğruyu söler .. ne ararsan motoaktüelde bulursun .. reklama boğulmadan gerçekçi .. hazırlayan her kimse iyi iş çıkarıyor :p

MotoAktüel de Yürekçe abımızın yazısını okudum sımdı cok guzelmıs :)

1. motoron
2. 2teker

tabiiki en güncel haber motoaktüel'de...

1. 2teker
2. Motoron

Motoron yabanci bir dergiyle is birligi yaptigi icin bazi testleri cok detayli. Ama Turkiye'deki testlerde de ayni detayi yakalayabilmelerini isterdim. Bu ayki Runner 200 testinde "iyi gidiyor, olimpiyatlara katilir" falan deniyor.

biz ekim sayısında bayan motorsikletliler olarak röpörtaja çıkıyorum dergi motor on :D

elint doğruyu söler .. ne ararsan motoaktüelde bulursun .. reklama boğulmadan gerçekçi .. hazırlayan her kimse iyi iş çıkarıyor :p

zahabını yakından bizzat tanırım.
bir iki yatmıslıgımızda var :p
Kaliteli dergidir gercekten :cat:

Motor dergisi olarak 2 teker ilk sayılarında tutturduğu kaliteyi tutturamadı sonra ki sayılarında.Motorbike dergisi(Türk malı olan) çok berbat bir dergi test yazılarını nasıl yazdıklarını çok merak ediyor.Bence TR'deki en berbat dergi.Motoron bir çok yazısını yurtdışı dergilerinden alıyor iyide yapıyor çünkü daha kaliteli oluyor.Ancak yabancı dili olan biri bence türk dergilerine boşuna para vermesin,hepsi toplamda 18ytl yapıyor(2teker,motoron,motorbike) onun yerine 19,95ytl.e gitsin yabancı dergi alsın hem daha iyi içeriği var hem türkiyede olmayan motor testleri hemde reklamlarında Türkiyeye gelmeyen ıvır zıvırlar var bu sayede internetten bulup getirte biliyorsunuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoron .
.

Motoron:cat:
Motorbike de süpersport motorlarının testlerini okuyorum adamlar hepsine en iyisi diyo. anlayamıyorsun ki hangisi iyi? hondaya da en hızlısı diyo kawa ya da en hızlısı diyo.
abartısız konudan çok reklam var:farao::farao::farao:

bence en iyisi 2Teker

motoron da güzel ancak adamlar testleri yurtdışındaki dergilerden çeviri yapıp koyuyo ne anladım ben bundan kendisi kullanıp anlatsa sanki daha bilgilendirici oluyo onun için 2Teker üstelik made in Turkey

motoaktüel ben bulamıyorum bayilerde

Hep motosikletleri, kaskları, montları v.s. yi kıyaslıyoruz ben dün moto plus için iki adet dergi aldım,davetiye için biri Motoron diğeri motoplustı sanırım.
Motoron 6 TL digeri 5 TL aralarında içerik ve konu geşliği türk usulu sayfa sayısı resimlere falan bakında 5 TL lik dergi kesinlikle o parayı hak etmediğine karar verdim. Daha önce bu tip dergi almadın piyasada baika hangi dergiler var bilmiyorum ama fiyat performans olarak kesinlikle Motoron çok güzel bir olduğuna kannat getirdim.

Sizinde diğer dergilerle ilgili belki böyle bir kıyasınız vardır. Aynı paraya xxx dergisinin eline su dökemezde diye bilirsiniz. Nedenlerini ve sizin düşüncelerinizide öğrenmek isterim.

Fuarda görüşmek üzere umarım güzel bir kast belki iki belkide bir mont alırım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar