Motosiklet Dergileri!...

İnterneti ve özellikle yabancı test sitelerini tercih ederim. Ben bir ara 2-3 tanedisi denedim malesef beni tatmin edecek içeriğe sahip değillerdi. Yabancı dergiler gelse onlar süper. verdiğin her kuruşa değer.

MotorBike
Motor-On
Motorize
Motosiklet Dünyası

Zaten 4 tane varlar toplasan :p Yabancı kaynaklar çok iyi o konuda.. Bir Bike dergisi var elimde 2003 yılına ait. Hala okuyorum :cherry:

Onur rahatlıkla bulunan dergiler mi??? Sipariş üzerine mi???

motosiklet dergileri tum gazete bayilerinde var, en ucuz 5 milyondan basliyor ve sadece reklam dolu ve de o paraya yazik oldu diyorsun dergiyi alip bir goz attiktan sonra.

yazilar da ya internetten alinmis ya da dergiye reklam veren firmalarin tanitim brosurlerindeki yazilar oluyor. Dolu dolu guzel roportajlar , ciddi incelemelere falan rastlamadim hicbirinde malesef...motosiklet.net dergilerden daha iyi emin ol.

dishy' Alıntı:
Onur rahatlıkla bulunan dergiler mi??? Sipariş üzerine mi???
Ankara'da hepsi var. Orda da vardır zannımca... Motorize biraz daha Avrupa dergilerine yaklaşmak istemiş, isterken de azcık pokunu çıkarmış bence (bikinili kadın falan var içinde :mrgreen: ) Sayfa sayısı fazla ama..

MotorBike, bildiğimiz gibi.
Motor-On okumadım hiç ama net adreslerinden konularını tkip ettiğim kadarıyla içerik olarak sade geldi bana.
Motosiklet Dünyası'nı hiç bilmiyorum, sadece görüyorum ama genelde poşetli olduğundan içini karıştıramadım.

motosiklet dergileri türkiye de bence çok başarılı değiller. isveç te özellikle çok güzel dergiler çıkıyor. benim sana tavsiyem sitelerden takip etmen :wiinkk:

Prometheus' Alıntı:
Motorize biraz daha Avrupa dergilerine yaklaşmak istemiş, isterken de azcık pokunu çıkarmış bence (bikinili kadın falan var içinde :mrgreen: ) Sayfa sayısı fazla ama..

Tam senlik işte :p :p :p
Sağolasın,hep net olmuo akşamları karıştırmak istio canım :wiinkk: :wiinkk:

ayyy bu sitenin modları kadar havalı modlar görmedim :mrgreen: :mrgreen:
hemen de faydalanıosunuz :p :cherry:

Bike,gayet dolu içeriği var.Keşke türkçesi de olsa.Ne zaman Türk dergilerden birini aldıysam hep pişman olup verdiğim paraya acıdım.ama uslanmıyoruz işte.

vay dishy konu açmış bi mesaj yazmadan geçmeyelim:queen:

motorbike nisan sayısı alan herkese motogp üç günlük kombine bilet veriyomuş (galiba(vermiyosa sorumluluk kabul etmem(ben etmedikten sonra motosiklet.net hiç kabul etmez(sonra buraya gelip ben aldım vermedi demeyin)))):queen:

ben heray motorbike alıyorum. güzel yorumlar var.
sevmediğim yanı ise çok reklam var. yarısı reklam nerdeyse. motor hakkındaki yorumlar gibi reklam değil şu motor bu fiyata tarzı reklamlar çok.

bu arada MOTORBIKE dergisi türkçe isimleri genelde yabancı TR deki dergilerin

Bir aralar takip ederdim hepsini.Bence yazarları olarak Motorbike ve Motor-on daha okunabilir-Asya Orhon,Kemal Merkit gibi yazarları var bünyelerinde.Yine de poster-davetiye falan vermedikleri sürece verdiğiniz paraya değmez bence.Eğer bir dergiye 15-20 milyon vermeyi göze alırsanız yabancı dergilere üye olunabilir,içerik ansiklopedi maşallah!Bende de eski BIKE lardan vardı sayfa sayfa özetini çıkarabilirim herhalde:mrgreen:

Motorize güzel bence bugün Nisan sayısını aldım gayet güzel bence.... Ayrıca bir sonraki sayısındada MOTOSHOW 06 fuarından cekilmiş görüntüler olan bir Cd vereceklermiş... Gitmeyenler kacırmasın bence :)

merhabalar hocam ben yaklasık bır senedır bu dergılerı takıp edıyorum ama ınankı hiçbiri motor heveslısı bırını tatmın edecek kadar ıyı degıl .her sayıyı heyecanla alıyorsun ama nafıle dergıler fırmaların propagandasını yapıyor herkes tarafından begenılmeyen bır motor dergıler tarafından olumlu anlatılıyor servısınden ıllahlah denmış fırmalar nerede ise tüketici dostu ilan ediliyor.kısaca olayı anlayabılmen için bır buyuk kıtapevıne gıt (kabalcı olabılır) oradakı yerlı -yabancı dergılerı karıştır ve farkı gozlerınle gor

Arkadaşlar, Türkiyede bulunan motosiklet dergileri hakkında düşünceleriniz nedir, sizce eksik ne? Neden istediğimiz tarzda bir dergiye sahip değiliz, halbuki motosiklet kullanıcılarının sayıları gün geçtikçe artıyor, bizi gerçekten temsil edecek bir dergi nasıl olmalı? Bu konuda görüşleriniz nedir? bi el atalım şu mevzuya arkadaşlar...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bir kaçtane okuyorum tek bozulduğum motorize dergisi fuarın cd sini verecekti bi dahaki ayıda daha sonraki sayı derken cd yi vermediler bende gidemediğim için merak edip alıyım diye aylarca dergiyi aldım hala cd yok

türkiyede motosiklet dergisi mi var ben neden göremiyorum acaba....

motobike dergisini tavsiye ederim adam gibi okumak isteyenlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar