Rezalet mi bilemedim fiyat olarak ama yüksek tabii, nakliye çekici ile ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum fikir vermesi amacıyla. Trafik sigortası yaptığım şirket çekici hizmeti veriyor, geçenlerde lazım oldu.Aradim geldik, geliyoruz, sadece servise çekeriz v.s. bikac saatim gitti.Sonunda gelen çekici motosiklet taşımak için tasarlanmamis, bildigimiz otocekici.Motoru selesinden kuşak gibi bağlayacakmış !, yan sehpada gidermiş. El sürdürmedim tabii yatarsa ne olacak diye..Öğrendiğim kadarıyla 100 TL ücret alıyordu paralı olsaydi, sigorta şirketlerine daha ucuza anlaştıklarını da bizatihi biliyorum.
Ücretini cepten karşılama kısmında, sadece motosiklet taşımak için olan bazı firmalar var, 80 100 lira ile kapalı araçta nizami ve düzgünce bağlanarak 15-25 km taşıdım bikac sefer..Rastgele bikac panelvan ise tutturabildiğine fiyat çekiyor aynı iş için 80-200 arası fiyat veriyor pazarlık gücünüze kalmış. .
Şehirlerarasi nakliye ise tuzlu tabii, hele nakliye ambarı tarzı yerlerde hem araçlar müsait olmuyor, hem de belgesiz çalışan firma çok ve 300 km yola ikibin lira isteyenlere şahit oldum, binip gitmek en güzeli..