Motosiklet böyle üretilir.

Helal olsun...

Bloktan ve vites kutusundan tut,diğer tüm aksamlara kadar,firma üretimini baştan sona kendisi yapıyor.

Yer;Pakistan.

Son düzenleme:
Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Gerçekten helal olsun, ybr benzeri bir alete benziyor, yedek parça sıkıntısı da olmaz :)

Dengeli motordur, Karahci de kullanmıştım bunlardan :queen: Gidişi, hızlanması çok tatlı da; duruşu :pr:

Dengeli motordur, Karahci de kullanmıştım bunlardan :queen: Gidişi, hızlanması çok tatlı da; duruşu :pr:

Doğrudur,sonuçta firma alt motoru ve şasiyi kendi üretiyor,bu doğrultuda dengeli ve motorun,yürüyen aksama uyumlu ve sorunsuz olması mümkündür.

Son düzenleme:

Buna benzer bir heybe kullanıyorlar, daha büyüğü... Motor gözükmüyor, kayboluyor :queen: Hepsi aynı birden; Honda sı, Yamaha sı, United ı :wiinkk:

Biri ithal etsin; Pakistanlı kardeşlerimiz de kazansın; bilumum Çinli, Hintli, Japon üreticilerin yanı sıra...

ulan bi hindistan, bi pakistan kadar olamadık ha. neden bizim iyi kötü bir markamız yok ya.

bu arada ingilizce aksan kulaklarımın ırzına geçti. sesi kapattım!

pakistan kardeş ülkedir kendi ülkem yapmış gibi sevindim

Biri ithal etsin; Pakistanlı kardeşlerimiz de kazansın; bilumum Çinli, Hintli, Japon üreticilerin yanı sıra...

Pek çok givi kappa revit ürünleri pakistanda üretiliyor. İçlerindeki menşei bantlarına bakabilirsiniz. Ayrıca Prohell montların tamamı pakistanda üretiliyor. Ordan ithal ediliyorlar.

Üretiyor derken montajlıyor demek istedin sanırım. Ayrıca hiçbir özelliği olmayan bir firma bu, Bizim Kuba, Mondial de motor kısmı hariç bu kadar işçilik yapıyorlar.

Bi üretim yok bence montajlıyorlar bizim montaj yapan markalar bile bir kaç parçasını üretiyor en azından imkan ve maddiyat izin verse belki diğer parçaları da üretecekler. Yerli markalarda Mondial'den büyük bir hamle bekliyordum son 2 yıldır ama kayyum atandı ve işleri bitti Kuba'da hiç boş durmadan Benelli üretimini buraya çekti inşallah mondialden beklediğim hamle kubadan gelir.

Üretiyor derken montajlıyor demek istedin sanırım. Ayrıca hiçbir özelliği olmayan bir firma bu, Bizim Kuba, Mondial de motor kısmı hariç bu kadar işçilik yapıyorlar.

Bak kendinde söylemissin adamlar motor ve detay aksami uretiyor yetmezmi?,cnc tezgahlari ile,blok ve silindir kapak vs.kompenantlari işleme altyapilari var,videoyu tekrar dikkatli izlemeni öneririm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar