Motosiklet botu tavsiyesi ? Motobot hakkında bilgi ?

4R botlar hesaplı ama güvenilir midir bilmiyorum bak istersen...şanslısın en azında deneyebileceksin...benimkisi tam macera...

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

Bilmiyorum denedin mi ama Onlara benzer cok denedim tcx marka olandan denedim fiyatları ucuz da değil esneme diye birşey yok dainese benzeyen yan tarafı esneyebilen modeller daha rahat bu önü körüklü yandan fermuarlıların en pahalısı en rahatıydı oda 400-500 tl bilmiyorum goretex mi onlarda rahatlar var

Ayrı malzemelerden yapılanlar rahat oluyor
http://www.motorcyclenews.com/upload/258455/images/tcx-infinity-goretex.jpg
http://images.esellerpro.com/2189/I/424/69/medscaleTCX-Air-Tech Gore-Tex-Motorcycle-Boots-1.jpg

alttaki güzelmiş...modeli nedir ki?...tcx x-five'yi denedin mi? linkini verdiğim...

Onlar da millattan kalmış gibi duruyor.
Motomaxte
Forma
Diadora
Bering
Akito
4Riders
Nitro
Shot marka botlar var. 4ridersı ben eledım Diadorayı madcenter kullanıcısı eledi :)
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/FORMA-DYNAMIC-FLOW-YAZLIK-BOT-pmu1163.html
Bu güzel gibi diğer markalara bakayım belki bulurum.

4R botlar hesaplı ama güvenilir midir bilmiyorum bak istersen...şanslısın en azında deneyebileceksin...benimkisi tam macera...

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

alttaki güzelmiş...modeli nedir ki?...tcx x-five'yi denedin mi? linkini verdiğim...

Bunlara benzer denedim onlar normal ayakkabı gibi rahat oluyor komple deri falan olunca ayağında kalıp varmış gibi genelde bunlar biraz pahalı ama rahatlar

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, motobot yerine çizme alın...
yani motoçizme alın....
ben, bir kazamda motor üstüme devrilip süreklendim ( nasıl kazaymış o demeyin, kaza işte kısmızı ışıkta beklerken arkadan gelen şöför uyumuş ve üstüme çıktı )
motoru üstümden kaldırdıklarında çizmenin ön bilek kısmından yukarıya doğru ve yana doğru artı şeklinde derin bir parçalanma vardı.
motoçizmlerin o kısmında fiberglas tarzda bir koruyucu malzeme bulunur, fulbolcu tekmeliği gibi plastik bir malzeme işte.

yani, o sert plastik bile parçalanmışsa, eğer o çzime değil de normal bir motobot dahi kullanmış olsam bileğim kesinlikle kopardı.
yarsız, beresiz o kazayı atlattık çok şükür.
sadece ayak tarak kısmında bir küçük çatlak vardı....

koruma hayat kurtarır :)

Henüz almadıysanız motobotu tavsiye etmiyorum. Alırken çok rahat, hem motorda hemde indiğimde kullanırım dediğim motobotla
ufak bir kaza geçirdim. Sağ ayagım motorun altında kaldı ve ters döndü. 2-3 ay sekerek işe gidip geldim.
Kazadan sonra attım botu.
Venom aldım kaval kemiğine kadar fakat onuda uzun yol harici kullanmıyorum çok rahatsız.

dunlopmotorcizmesi18081.jpg

motobotu gördüm beğenmedim. kaba taş gibi sert. dunlop moto çizme aldım, memnunum.
50 tl civarı. müflonsuz alın.

Venom Chicane yada Cougar modelleri güzel. Oldukçada sağlam görünüyorlar.

Ben TCX'in gore-tex botunu aldım. Rahat, hafif ve sağlam.Şimdi iyi ama yazın nasıl giyicem bilemiyorum. :mrgreen:

Ben TCX'in gore-tex botunu aldım. Rahat, hafif ve sağlam.Şimdi iyi ama yazın nasıl giyicem bilemiyorum. :mrgreen:

Haberlere bakılırsa bu yaz çöl sıcağı bekleniyormuş :D Sandalete dönebiliriz :) Benim aldığım yazlık ama 1 hava girişi bile yok bu nasıl yazlık anlamadım :)

ben de ixs ayakkabı-bot arıyorum kendi sitesinde florida diye bir modeli var LINK çok şık görünüyor ama türkiyede bulamadım. gören duyan varsa haber verebilir mi lüfen.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşlekkür ederim.

Merhabalar motosiklet kullanırken sanırsam motorumunda yeni olmasından kaynaklanıyor vitesler sert ayağım ağrıyor.
Bot yada ayakkabı tavsiyesi istiyorum :)
http://www.feyizoglu.com/Yazlik-Deri-Bot_46817.html#0
Bu model hoşuma gitti ama internetten almak istemiyorum. Araştırmalarıma göre 1 2 beden büyük alın diyorlar botu o yüzden deneyerek almak istiyorum.
Ankarada motobot satan yer var mı ?
Motobot Türk markasıymış heralde öyle yazıyor ?
(Fiyat olarak 200 tl üstüne çıkamayacağım)

Ankara ULUSAN MOTOR.. Aradığını orada bulabilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar