Motosiklet Bakanlığı

18 yaşın üstü 40 yaşın altı bütün bayanlara motosikleti zorunlu hale getirirdim :cherry:

18 yaşın altındaki ve 40 yaşın üstündeki bayanları da artçı yapardım tabi ki :p

ya arkadaslar bazılarınız demiski ehliet yası dusurulsun sınaw kolaylassın tamam sızın ıcın hava ıyı hos da hic dusunmeden yazıosunuz, snaw daha kolay olsa cok kotu bilenler gecebilse yada 14-15 yasındakiler trafige cıksa yazık degilmi? ben 16yı bitirmek uzereyim, her zaman dedim keske biran once 17 olsam diye ama hicbi zaman keske ehliet yası daa dsuk olsa demedm...:cat:

herksin şikayet ettiği konuya tek kişi dokunmuş oda yuzeysel geçmiş

ben olsam direk vergileri kaldırırdım ve herkesi motor kullanmaya teşvik ederdim

vede motorlulara aylık sınırlı beleş benzin:p:queen:

motor kursları açardım milleti motora teşvik için elimden geleni yapardım

yer içer yatar keyfime bakardımmmmmm küçük oğlumu rossinin yanıan kursa gönderirdimm büyük oğluma bi hayabusa bi zzr14 bide motor fabrikası kurardımm bütün akrabalarımı o fabrikada işe alırdım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
efendy_iso en koklu icraatlara siz girisirdiniz demek ki! :mrgreen:

Motosiklet Bakanı mı :mrgreen: Komik :mrgreen:

Olsaydım, ya da babam olsaydı ;

Yolların düzeltilmesi için elimden geleni yapardım.Kontrolsüz kavşakları minimuma indirmeye çalışırdım. Haaa bir de transalpime kavuşurdum. E koca bakanım, ya da bakan kızı. O kadarcıkta olsun. :mrgreen:

kırmızı plakalı makam transalpi :p makam araçları siyah olur ama sen pembeyi seviyodun galiba :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar