Motosiklet Bakanlığı

Arkadaslar,herkeze iyi aksamlar vede hayırlı ramazanlar;

Hayal buya :queen: Eger motosiklet bakanligi olsaydi ve siz motosiklet bakani olsaydniz neleri iyilestirirdiniz,hangi aksakliklarin ve yanlislarin ustune giderdiniz,fikirlerinizi ve goruslerinizi bildirirseniz belki bir gun bakan oldugunuzda hemen ise koyulursunuz:cat:

Ben ilk icraati yaziyorum; Malezya-Kuala Lumpur'da otoban da motosikletler icin ozel serit var.Bunu uygulayabilmek isterdim

Motosiklet Bakanı mı :mrgreen: Komik :mrgreen:

Olsaydım, ya da babam olsaydı ;

Yolların düzeltilmesi için elimden geleni yapardım.Kontrolsüz kavşakları minimuma indirmeye çalışırdım. Haaa bir de transalpime kavuşurdum. E koca bakanım, ya da bakan kızı. O kadarcıkta olsun. :mrgreen:

Motosiklet Bakanı mı :mrgreen: Komik :mrgreen:

Harry Potter'da sihir bakanligi varya onun gibi birsey herseyi biranda gerceklsetirebildigini farzet.Yurtdisinda gordugun yada duydugun ve Turkiye'de goremedigin herturlu pozitif sey olabilir yazacaklarin.Netekim yazmissinda.:cat:

Çelik bariyerlerin kaldırılması ve daha akılcı bir çözümün yerleştirilmesini sağlardım.

öfkeli;805833' Alıntı:
sağolun ben de herkeze demek istiyorum hayırlı ramazanlar :))))))))

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: hiç güleceğim yoktu:queen::queen::queen: sanada hayırlı ramazanlar
bakan olsam heryere bakarım :)gördüğüm sorunları hemen halletmeye çelışıp motorcu arkadaşlarında fikirlerini alırdım ve bir değerlendirme yaptıktan sonra uygulanıp uygulanmıyacağına karar verirdim ve......................... işte öyle bişeyler :)

Son düzenleme:
ben motosiklet bakanı olsaydım önce kendime motor alırdım zimmetime motor geçirirdim :queen::queen::queen:

Ehliyet yaşını düşürürdüm sınavları daha kolay hale getirdim ehliyet alabilmek icin :queen::queen::queen::queen::queen:

ben motosiklet bakanı olsaydım önce kendime motor alırdım zimmetime motor geçirirdim :queen::queen::queen:

zenci:doğru söylüyor.:cat:
bende yunuslardaki bir tane varedorayı alıp üzerime ğeçirirdim zaten onlarda çok var.
he bir de bütün arabaları trafikten kaldırıp motorsiklet devri başlatırdım.
herkes motor sürsün kardeşim,işini gücünü onunla halletsin,haklımıyım...:bounce:

namık kemal ne demıs hayalla yasıyanın a...... yasamayanında ......... :)

ben motosiklet bakanı olsaydım:
trafikte motosiklete öncelik tanırdım,
yolların asvalt kalitesini yükseltirdim,
motosiklet alırken uygulanan vergiyi asgari düzeye indirirdim,
motosiklet direksiyon sınavlarını sıkı tutardım ki insanlar sadece motoru yerinden
kaldırarak motor sürüyorum sanmasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakan olsam çnce kendime bi hayabusa alırdım hani hayalya bu :queen:

ondan sonra yatardım siz ne hal ederseniz edin :p :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bütün motorları yasaklatır dım..........

Tek ben gezerdim.....:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben bakan olsaydım onu yapardım bunu yapardım demıyım.. Bosuna demıs olurum ama eger olsaydım dıgerlerı gibi bende çalardım heralde.. Ne demısler değiştiremiyorsan ayak uydur dıgerlerı değişmeyecegıne gore benım ayak uydurmam lazım

Ehliyet sistemini iyileştirirdim...
Sınavları zorlaştırır , derecelendirme sistemine giderdim...
Yeni ehliyetlilerin belirli bir süre 250cc üzeri motosiklet kullanmasını yasaklardım , bu süre içinde işlenen birkaç cezadan sonra ehliyetlerine el koydururdum.
Trafik kontrollerini sıklaştırır , kasksız motosiklet kullananların motosikletlerini koşulsuz olarak bağlatırdım.

Ayrıca , motosiklet eğitimi için devlet bünyesinde okullar kurardım , eğitim verecek ve yarışçı yetiştirecek özel şirketlere kolaylık sağlardım...
Otoyollarda ise metal korumalıklar yerine beton korumalıklar yapılması için başvururdum...

Şimdi ise bunları akıl edebilecek bir bakanın olmasını ummaktan başka birşey yapmıyorum.

Son düzenleme:
piyasadaki bütün motorları alırdım hergün baska bi motora binerdm scooter da almam ama:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar