motosiklet artçı kol dayama yapımı :)

irfan abi tebrik ederim yine çok güzel bir çalışma olmuş ustasın vesselam
bizim Kocaeli tayfasınada selamlar
jüri gibi gözlem yapmışlar onaylamışlar başarını
sevgiler:thumleft:

ganga o seni rahatsız eder sanki...ucu değmesin arkaya yığılıyoruz sonucta sürüş esnasında...güzle fikir ama ne kadar işlevsel tartışılır ganga...artcıya zaten motor zulüm...birde bu zımbırtı huzursuz edebilir...sabitse iniş binişte sıkıntı yaratabilir...kaza ve düşme esnasında ise çok risk yaratır...

römork süper olmuş aga...

valla İrfan...uğraşamam bununla...
kaynaktı boyaydı v.s v.s...

alırım bi GOLDWİNG....

hazırında var zaten kolçakları...

ne uğraşıcam yahu?? delimiyim?? :pl::pl::queen: :queen: :flower: :flower::joker:

tembel adamım vesselam.....

güzel olmuş,eline sağlık.....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olcan'ın sorusunu bende merak ediyorum ne zaman kanatlanıp uçacak bu motor harika bir çalışma olmuş :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Adamın Ham Maddesi İrfan Ağabeyim döktürmüş yine, seninle gururlanıyor seninle övünüyoruz. İyi ki varsın İrfan ağabey. Bu yaratıcılığın bizlere büyük örnek oluyor. Allah Tekerine Taş, Gözüne çapak kaçırmasın. Ellerine kollarına sağlık Kolçak ta Römorkta harika...

sağolasın güraycım şımartma ulen beni şimdi :) o sizin güzelliğiniz mt nin güzelliği lakin güzel insan çok fazla burada , çapak dedinde dün akşam yine acildeydim 2 fakat kayda değer bir parça görmediler gözümde lakin sürekli batmakta ve rahatsız etmekte , bir damla var sıkıyorum 45 dakika sonra yine acıyor , doktor günde bir kez kullan demiş ben saattte bir defa kullanıyorum :)

ama inşallah geçecek 2 gündür sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum eee bide ,izinde olunca saat takıntısı omuyor insanda :)

sağolasın kardeşim iyi niyet ve düşüncelerin için sevgiler...:rendeer:

Moderatör
Eline koluna sağlık İrfan döktürmüşsün yine...
Artçılar için kolçak güzel bir düşünce,yalnız bir de artçının yaslandığı topcaseler rahatsız oluyorlar;

[url]http://img72.imageshack.us/img72/2920/fotoraf0389.jpg[/URL]

[url]http://img37.imageshack.us/img37/6016/fotoraf0390.jpg[/URL]

Artçının yaslandığı yere yağmurdan falan etkilenmeyecek bir arkalık, minder gibi bir şey monte etmeyi düşünüyorum.
Ayrıca uzun yolculuklarda sürücünün yaslanabileceği ileri geri gidebilen raylı sisybar da düşünmüyor değilim. Ne dersin :silent:

Aynı sorun bende de var abi, ve aynı şeyi düşünmüşüz sanki :)

uzaylı mısın İrfan'ım , hadi böyle bir şeyi hayal ettin anladım ,
düşündün taşındın onu da anladım da
hala yaptıklarına inanamıyorum :santa:

Kocaeli İl Temsilcisi
:
İrfan Ağa akşam güzeldi iyi muhabbet oldu. eve gidince yemek bulamadık tabiki haliyle.yumurtaya talip olduk :) diyecekken, hatun için verdiğim saat siparişi gelmiş sevinçliydi günü kurtardım. :)

benim öyle sıkıntım yok , agam adres belli olduğıu için bende dedim şimdi yengeden bi zopa yer bu akşam :cherry: :p:queen

Vayy babağin gemüğü (hay bin kunduzun yerli versiyonudur yanlış anlaşılmasın)
Bu ne ustaa. Fena olmuş yine (çörek börekten bahsediyorum buda yanlış anlaşılmasın ) Havada güzel nasıl basıp gelesim yerinde göresim var anlatamam :)

eline sağlık irfan.bende yapacaktım böyle birşey
sonra artçı tutamak kolu yaptım.dedimki uyur kalır
arkaya binenler rahatı görünce.sonra bir de emniyet
kemeri yapmayla uğraş.:)

14082011168.jpg

By farcob at 2011-08-16

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben İrfan Abi'nin,bizim normal de hiçbir işe yaramayağını düşündüğümüz parçaları kullanıp,bu kadar harika işler çıkarmasına hayran kaldım.

Ayrıca misafirperliğin için de ayrıca teşekkürler İrfan Abi :rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfan abi eline sağlık.
Yengeme makam aracı yapmışsın :)

bende benim cub a düşünüyorum ama hep düşünüyorum lakin hiç sıkmıyor uğraşıpta yapmak çok kalpazan oldum ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar