Abi konfor kısmına bende katılmıyorum ama arkadaşın dediği gibi rüzgarlı havada ağır motor daha iyi yere basar değil mi? (Bilmediğinden soruyorum)
ağırlık hakkında ciddi yanlış bilgileriniz var , biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
Ağırlık bilgileri makinelerin kendi resmi sitelerinden aldım. Yanlış nerede?
z250 sl 148 kg mesela.
Kivrandirmayin, acik acik soyleyin arkadasa
ABS'li Kawasaki Z250SL islak agirligi 150 kg. KTM Duke 250 web sitesinde verilen 139 kg ise kuru agirlik, yani motorda benzin, yag ve (emin degilim ama) su olmadan olculen agirlik. Yani KTM agirligina 13-14 kg daha eklemen gerekir birebir karsilastirabilmek icin.
ben de diyorum ki: ktm o hede-hödeleri olduğundan pahalı. yamahada ekstra bi şey olmamasına rağmen pahalı; ama ne hikmetse millet sanki yamaha aile şirketleriymiş gibi "yamaha da yamaha" diyolar.
.rar paketine sıkıştır, fransadan gönderiver bikaç motor o zaman. biz isteye isteye kazık yemiyoruz. hesaplı alternatifi mi var sanki? koyun çok bu memlekette, kurunun yanında yaş da yanıyo.
gene siyasete bağlıyon diyecen de, başka da sebebi yok ki.
ktm ve z250 pigmeler için yapıldığından boyu biraz uzun insanlar için oradaki seçenekler mt-25 ve inazuma ile sınırlı.
Yamahada ekstra olan şey güç. Bu konuda da hiçbiri yanına yaklaşamıyor bariz.
Akaryakıt tüketim değerleri, kendi sitelerinin verdiği resmi değerler. ABS'li 250 SL için tablo aşağıdaki gibidir.
[url]http://i.hizliresim.com/qBn5bW.jpg[/url]
Bunun sele yuksekligiyle pek alakasi yok. Inazuma da 780 mm ama hayvan gibi motor.
Oyle olsa cruizer motorlara 1.60dan uzun kisi binemezdi.
ıslak ağırlık vs kuru ağırlık farkını bilmeniz gerekir demiş yukarıdaki arkadaş.![]()
Sesli güldürdün beni yemin ederim. Altındakine bakmadan pigmeler için yapılmış diosun. Altındaki motorun sele yüksekliği 780 mm z250 sl sele yüksekliği 785 mm :mrgreen:
sele yüksekliği ile sürücü ebatlarını bağdaştırdığın kafa ne kafasıysa onla devam.. helal sana..