motosiklet alıcam, ankaradaki galerilerin adları ve adreslerini bilenler buraya

selam herkese,
daha önce ankaraya nişanlımla gittiğimde şöyle bir bakayım diye sormuştum,
beni ulusta yiba çarşına gönderdiler. o binada sadece yamaha bayisi ve elinde de ybr 125 doluydu ve ikince el yoktu.
ben hem 2. el hem sıfır çalışan, envayi çeşit motosiklet bulunduran büyük galerileri soruyorum.
acaba ankarada nerededirler? galerilerin isimler nelerdir?
herkese teşekkürler..
not: sayın moderatör, yanlış yere yazdysam lütfen doğru yere taşırmısınız?

Yıldız kavşağından Oran istikametine(sağa) dönün 1 km gittikten sonra ilk trafik ışıklarından sola dönün, 200 metre(aşağıya) gittikten sonra tekrar sola dönün. aradıklarınızı bulacaksınız.
Çevrede bir kaç tane daha aradığınız anlamda iş yapan yerler vardır. Sorarsanız(özellikle pizza dağıtıcısı arkadaşlara) gösterirler.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm.. gitmeden buraları internette araştırabilirsin. ellerindeki modellerre ait bilgileri internete de koyuyorlar..

ama birde gimatta metin usta var, onun elinde de motosikletler olur. daha doğrusu ona emaneten bırakılmış motosikletler olur. kar amacı güderek yapmaz bu işi. tanıdığın motosikleti bir başka tanıdığa gitsin gibi..

Yıldız kavşağından Oran istikametine(sağa) dönün 1 km gittikten sonra ilk trafik ışıklarından sola dönün, 200 metre(aşağıya) gittikten sonra tekrar sola dönün. aradıklarınızı bulacaksınız.
Çevrede bir kaç tane daha aradığınız anlamda iş yapan yerler vardır. Sorarsanız(özellikle pizza dağıtıcısı arkadaşlara) gösterirler.

bu adresi dikkate alacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

adresi dikkate alacağım. fakat internette araştırma için galerilerin isimlerini öğrenmem gerek. bilenler yazabilirse çok iyi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar