Yorumların tümünü okudum.
A-Alarm motosiklete kurallara uygun ve olması gerektiği gibi monte edilirse kesinlikle sorun yapmaz.
B-Zarar verir,gerek yok vs vs gibi yorum yapanları anlamak mümkün değil:silent:Adı üstünde Alarm ve bunun görevi yetkisiz kişilerin müdahalesinde cayır cayır bağırmak ve yardım istemek:bounce:
C-Bende kullanıyorum,akü'm asla bitmedi...artı halat kilit ile birlikte bir de alarmlı disk kilidi kullanıyorum:queen:
Sen eşeğini sağlam bağla da sonra keşke deme:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
disk kilidini de adam kalem arkasıyla açıyodu.

gcen servisimde mondialin halat kilitleri vardı. kalite gibiydi.resmini çekip koyim bi ara...
O sakın bir konserve kutusu olmasın:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
orjinalinde yoksa taktırma çünkü takan ustaların maharetleri okadarda iyi değil tamircin o yüzden taktırma demiştir benim 2005 model better 125 cc bir motorum vardı alarmıda vardı orjinal dijital vites göstergesini daima bozuyordu beyne hakkatten zararı var ama dijital olanlara
Motosikletiniz hatrı sayılır büyük marka ve modellerden değil ise,alarm sisteminin Elektronik kontrol ünitesi ile (beyin) denen zımbırtının ne lalakası var arkadaşlar:silent:
Bunlar biri birinden bağımsız çalışır.125cc bir scooter ya da commuter hiç fark etmez,vites göstergeleri kesinlikle elektro-mekanik dir..beyin ile hiç bir ilgisi yoktur.
Senin tamirci bol kepçe sallamış:mrgreen:allah bilir bol kepçe para da almıştır:bounce: