Motosiklet alarm ve güvenlik tavsiye istiyorum....

Merhaba arkadaşlar motosikletime alarm taktırmak istiyorum daha yeni aldım 2007 model size şunu sormak istiyorum acaba servis dışında bir yerde taktırsam aracımın elektrik aksamı garanti kapsamı dışına çıkabilir mi veya sonradan alarm yüzünden motorumun elektrik veya diğer aksamları zarar görebilir mi....

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....:silent::farao:

Benim motoruma Herhangi bir şekilde (serviste dahil) alarm taktırırsam elektrik aksamı komple garanti dışına çıkıyormuş, bence servisine bi sormanda fayda var, motordan motora farklılık gösterebiliyor. Özellikle Benim ki gibi immobilizer i falan varsa garanti dışı olma olasılığı oldukça yüksek.

kardeş alarm çok önemli örneğin bazen bi yere oturmaya falan gidiyosun motoruda kapının önüne bırakmak zorunda kalıyosun şimdi aklın motorda kalıyo halen yerinde duruyomu diye durmadan çıkıp motora bakmakta olmuyo diken üstünde uturur gibi oturuyosun alarm olunca birisi dokunduğunda çalıyo + anahtarlıktaki düğmeye bastığında motordan yanıt geliyo dolayısıyla bırak elektrik tesisatı falan taktır gitsin

kardeş alarm çok önemli örneğin bazen bi yere oturmaya falan gidiyosun motoruda kapının önüne bırakmak zorunda kalıyosun şimdi aklın motorda kalıyo halen yerinde duruyomu diye durmadan çıkıp motora bakmakta olmuyo diken üstünde uturur gibi oturuyosun alarm olunca birisi dokunduğunda çalıyo + anahtarlıktaki düğmeye bastığında motordan yanıt geliyo dolayısıyla bırak elektrik tesisatı falan taktır gitsin

aynen öle yaptım :) çok memnunum valla servisteki eleman motorun selesini kaldırdı alarm kitinin beynini sokete çıt diye oturttu alarm hazır hale geldi şimdiye kadar taktığım en kolay alarm buydu abi dedi çocuk....

uzaktan motor çalıştırıyor ama gereksiz bi özellik ancak kumandadan çalıştırıp birisine 1 tur verip :) kullanım alanı dışına çıkması durumunda kumandadan motoru bloke etmek zevkli olur....

iyi be abi toplam 50 diyorsun iyi iyi ama akü filan bitirebilir ya ben öyle düşünüyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otocode alarm taktırdım. immobilizer özelliği var. 4 haneli bir kod ile sistemi devredışı bırakıyorsunuz vs...
fiyatı 150 ytl...
linki www.otocode.com
altan motorda takılmıştı. bir özelliği var çok hoş.
motoru bırakın 1-2- dak içinde kendisi devreye giriyor, kumandayı algıladığı zaman otomatik olarak devreden çıkıyor...
fiyat tuzlu ama bence şu ana için alınabilecek en iyi sistem gibi görünüyor...

iyi bir marka tercih etmezseniz, aküyü bitirir, hiç bir neden olmadan kafasına göre ötüp etrafı rahatsız eder, bi süre sonra kafanız şişer veee çıkartıp atarsınız :)

vallahi ben çok memnunum

öle gereksiz yere ötmüyor mesela kamyon sesinden etkilenmiyor ama motora ufacık bir darbe gelsin mesela egzosuna aynasına vs... dokunun başlıyor ötmeye ilk ötmede 5 kere uyarı veriyor eğer sarsıntı devam ederse 1 dakika boyunca alarm veriyor.

ayrıca akümü ne bitirdi nede zayıflattı canavar gibi kullanıyorum maşallah...

inwells marka alarm

selam arkadaşlar motoruma yeni bir alarm aldım

alarm hakkında arama yaptım ama detay bulamadım yeni bir topik açmaktansa buraya ilave edeyim dedim.

inwells marka alarm aldım

motorda hazır alarm soketi var ön far kısmını söküp kendim monte ettim
yanlız bi iki sorum var kullanan yada bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

1.kumandadan motoru çalıştırınca yaklaşık 1 - 2 saniye marşa fazla basıyor bunu nasıl ayarlayabilirim ( alarmın beyin ünitesi açılmıyor kapalı su geçirmesin diye izoleli )
2.hassasiyet ayarını nasıl yapabilirim ? kullanma kılavuzu ingilizce . ingilizcede biliyorum az çok ama yinede tercüme edemedim.
3. anti hırsız diye bir özelliği var ama ne olduğunu çözemedim
4.birde motor çalışır haldeyken çalıştırma butonuna tekrar basınca marşa basıyo. bunu nasıl düzeltebilirim? Acaba alarmmı bozuk yoksa bi ayarı yada tuş kilidi gibi bi özelliği mi var ? yada orjinalimi böyle ?

bu konularda yardımlarınızı bekliyorum
teşekkür ederim ...

Montaja 5 ytl çok az bence...

Yani azcık daha verseydin gönlünden (bu benim kişisel görüşüm)

Bir de 35 ytl ye alarm nasıl oluyor ?

Montaja 5 ytl çok az bence...

Yani azcık daha verseydin gönlünden (bu benim kişisel görüşüm)

Bir de 35 ytl ye alarm nasıl oluyor ?

alarm bertone marka servis bi yere gönderdi toptancı gibi bi dükkan normal bayiler 60-80 arası satıyorlarmış adam 45 lira dedi pazarlık ettim 35 e aldım.servise geldim usta seleyi kaldırdı hmm dedi önce bi baktı sonra soket buldu çıt diye alarmın beynini oturttu tüm özellikleri aktif halde çalıştı yani montaj 10 saniye sürdü bende 5 ytl yi uygun gördüm verdim bu kadar...

bu cumartesi gece motoru evin otoparkına koydum pazar sabahı indim gezicem bi baktım gece brandayı yarım kaldırmışlar alarm çalınca tüymüşler aklımı seveyim dedim 40 liraya motoru kurtardık diye düşündüm....

eradnan kardeşim bir daha motor alırken seni alıcam yanıma haberin olsun....

Muazzam pazarlık yapıyorsun demekki...

:)

Arkadaşlar,
Anımsadıgım ama net hatırlayamadıgım birşey var.
Motosikletin guvenligi için gsm sim kart falan taktırıp nerde oldugunu msg atan ve uzaktan mesajla motoru kilitleyen bi sistem vardı... :silent:

varmı hatırlayanınız.?

GKN

var gps le takip edilen bi sistem
ama benim tavsiyem kapalı garaj
kesinlikkkkkkkle kapalı garaj
hırsıza ne kilit olur ne alarm olur nede gps

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar