Motosiklet Alacağım Tavsiye Verin Lütfen :)

Herkese Selam,

125cc veya 150cc motosiklet alıcam fakat max 80k param var. Arora Safarilere baktım fiyat olarak çok uygun, bir kaç videosunuda izledim iyi gidiyor gibi.

Aramızda kullanan varmı veya başka bit tavsiyesi olan.

Motosikleti
Forza 250
Fiyatlarına pek hakim değilim ama o bütçeye veya çok az fazlasına pazarlıkla iyi kötü bir pulsar 200ns alabilirsiniz bence,hem 2.elde nispeten hızlı,parça sıkıntısı falanda çok yok ve aynı bütçeye alacağınız diğer seçeneklere göre daha az sorun çıkarma ihtimali olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ki ilanlara baktığımda da 20-21 model 25-30k km de pulsar alınabiliyor.Herhangi bir 0 aroradan çok daha mutlu eder sizi,sonuçta iyi bakılınca bu motorlarla kuryelik yapıp 100-120k kmleri deviren kişiler mevcut.

Motosikleti
Ns200 15"
Tvs jüpiter, Honda Dio, Honda Activa, Sym fiddle ve Sym Jet14. Eğer sıfır şartı yoksa 2. el çok güzel Jet14 modelleri var hemde abs sistemine sahip.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hero dash 125, jupiter 125 sıfır fiyatları o civarda. Hatta kampanyalı daha düşük. O paraya 2. El temiz dio bulursan ömürlük olur.

Motosikleti
Hero Dash125
Hero dash 125, jupiter 125 sıfır fiyatları o civarda. Hatta kampanyalı daha düşük. O paraya 2. El temiz dio bulursan ömürlük olur.
Sen nereden bakıyorsun? Benim baktığım dashler 99 TL görünüyor. (Ben de 125 cc bakıyorum hâlâ işin içinden çıkamadım🤣🤣) Gümrüktü, tescildi derken dağılıyorum da dağılıyorum.😜)

Dash'lerin 2. eli acayip ölü. Şimdiye kadar 15'e yakın motorum oldu hepsini de tek ilanda sattım, Dash şuan satılmıyor, 3 kere ilana koydum.
60-70 aralığına sıfıra yakın bol aksesuarlı çok rahat bulursunuz.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Hocam Scooter arıyorum.
YUKİ Gelato 150 CC bak. Parça bol sorun yaşamazsınız, çok iyi gidiyor. Frenleri fena değil ön arka ABS disk. Elcik ısıtma sorunsuz. Fabrikasyon lastikler kötü sayılmaz.
Yakıt mükemmel.
Azıcık sert, sanırım arka amortisör sertliği ayarlanabiliyor.
Ve şu anda saçma sapan fiyatlara 0 km alabiliyorsun. Ben eşime almıştım gecen sene 78 liraya 2023 model 0 km. Şu anda 70 lira 2023 model 0 km.

arora safari mantıklı geliyor bana muadil scooter tasiye veirseniz sevinirim.

Motosikleti
Hero Dash125
Dash'lerin 2. eli acayip ölü. Şimdiye kadar 15'e yakın motorum oldu hepsini de tek ilanda sattım, Dash şuan satılmıyor, 3 kere ilana koydum.
60-70 aralığına sıfıra yakın bol aksesuarlı çok rahat bulursunuz.
Kuryelik yapacağım. İliğini kemiğini sömüreceğim. Çok övüyorlar bilemiyorum. Aslında en garanti dio görünüyor. Gideyim de dio alayım bari.

Herkese Selam,

125cc veya 150cc motosiklet alıcam fakat max 80k param var. Arora Safarilere baktım fiyat olarak çok uygun, bir kaç videosunuda izledim iyi gidiyor gibi.

Aramızda kullanan varmı veya başka bit tavsiyesi olan.
tvs Jüpiter al rahat et hocam , çin mallarına elin anahtar tutmuyorsa yaklaşma bile benim kullandığım motor çin malı anahtar tutmayı bilmesem iliğimi kemiğimi kurutabilir ama Allahtan önlem alıyorum bakım vs yapıyorum kafam rahat ediyor. Tvs jüpiterler hem güzel hem sağlam nispeten konforlu motorlar tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar