Sen nereden bakıyorsun? Benim baktığım dashler 99 TL görünüyor. (Ben de 125 cc bakıyorum hâlâ işin içinden çıkamadımHero dash 125, jupiter 125 sıfır fiyatları o civarda. Hatta kampanyalı daha düşük. O paraya 2. El temiz dio bulursan ömürlük olur.
YUKİ Gelato 150 CC bak. Parça bol sorun yaşamazsınız, çok iyi gidiyor. Frenleri fena değil ön arka ABS disk. Elcik ısıtma sorunsuz. Fabrikasyon lastikler kötü sayılmaz.Hocam Scooter arıyorum.
Kuryelik yapacağım. İliğini kemiğini sömüreceğim. Çok övüyorlar bilemiyorum. Aslında en garanti dio görünüyor. Gideyim de dio alayım bari.Dash'lerin 2. eli acayip ölü. Şimdiye kadar 15'e yakın motorum oldu hepsini de tek ilanda sattım, Dash şuan satılmıyor, 3 kere ilana koydum.
60-70 aralığına sıfıra yakın bol aksesuarlı çok rahat bulursunuz.
tvs Jüpiter al rahat et hocam , çin mallarına elin anahtar tutmuyorsa yaklaşma bile benim kullandığım motor çin malı anahtar tutmayı bilmesem iliğimi kemiğimi kurutabilir ama Allahtan önlem alıyorum bakım vs yapıyorum kafam rahat ediyor. Tvs jüpiterler hem güzel hem sağlam nispeten konforlu motorlar tavsiye ederim.Herkese Selam,
125cc veya 150cc motosiklet alıcam fakat max 80k param var. Arora Safarilere baktım fiyat olarak çok uygun, bir kaç videosunuda izledim iyi gidiyor gibi.
Aramızda kullanan varmı veya başka bit tavsiyesi olan.