- Konu Yazar

Shot at 2007-07-19

Shot at 2007-07-19
iyi gunler motosiklet.net üyeleri...ben bu 2 motordan birini almak istiyorum...biliyorum bu motosikletlerin ikisininde tarzı farklı..belki bazıları "önce tarzını seç."diycek ama bu motorların 2 side tarzım..:silent:
ben bastan 600F düşünüyodum..motor 2000model gördüğüm kadarıyla cok temiz bi motosiklet.serilik bakımından falan baya iyiymiş..hızı falan bir yana bazı arkadaslarım "eğer motosiklet bi arıza yapmaya kalkarsa masrafın altından kalkamazsın.en ufak bi düşmede bile dünya masraf cıkarır..motosikletin motorunu indirmek sadece 1 milyar"falan dediler..
bazılarıda 2000modele inme o motosikletler seri calısır..normal bi motosiklete göre daha cabuk motor bitirir daha cok parca ister dedi
aslında ben enduro istiyodum ama ne bilym işte bilirsiniz race goruntusu sesi falan cok tatlı..
bitanede HUSQVARNA TE610 var kafamda...cok sert makineymiş..daha az masraf cıkarır diyolar..ama ben uzun yola gittiğimde benı yorarmı:silent:koltuguna baktım küçücük..
ya belki cok banel olcak ama gerçekten bu motosikletlerin sonradan cıkaracagı en ufacık masraf benı mahveder..benzinin km basına 200lira yakması bile benı zor durumda bırakır
bu motosikletler hakkında bilgisi olan var mı:silent:
sen olsaydın hangini neden tercih ederdin:silent:
bana bu motosikletler hakkında birazcık bilgi verin lutfen iyice kafam karıstı en sonunda motorculugu bıraktırcaklar bana