motosiklet alacağım, her tarz olabilir

Shot at 2007-07-19

Shot at 2007-07-19

iyi gunler motosiklet.net üyeleri...ben bu 2 motordan birini almak istiyorum...biliyorum bu motosikletlerin ikisininde tarzı farklı..belki bazıları "önce tarzını seç."diycek ama bu motorların 2 side tarzım..:silent:

ben bastan 600F düşünüyodum..motor 2000model gördüğüm kadarıyla cok temiz bi motosiklet.serilik bakımından falan baya iyiymiş..hızı falan bir yana bazı arkadaslarım "eğer motosiklet bi arıza yapmaya kalkarsa masrafın altından kalkamazsın.en ufak bi düşmede bile dünya masraf cıkarır..motosikletin motorunu indirmek sadece 1 milyar"falan dediler..
bazılarıda 2000modele inme o motosikletler seri calısır..normal bi motosiklete göre daha cabuk motor bitirir daha cok parca ister dedi
aslında ben enduro istiyodum ama ne bilym işte bilirsiniz race goruntusu sesi falan cok tatlı..
bitanede HUSQVARNA TE610 var kafamda...cok sert makineymiş..daha az masraf cıkarır diyolar..ama ben uzun yola gittiğimde benı yorarmı:silent:koltuguna baktım küçücük..
ya belki cok banel olcak ama gerçekten bu motosikletlerin sonradan cıkaracagı en ufacık masraf benı mahveder..benzinin km basına 200lira yakması bile benı zor durumda bırakır
bu motosikletler hakkında bilgisi olan var mı:silent:
sen olsaydın hangini neden tercih ederdin:silent:
bana bu motosikletler hakkında birazcık bilgi verin lutfen iyice kafam karıstı en sonunda motorculugu bıraktırcaklar bana:p

*** edit***

Ben yazmama kararı aldım ya artık....

Son düzenleme:
kross bir motorla uzun yola çıkmak mı , nasıl yani ? :silent:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
motor tecrüben nedir?....................

ilk motor için 600 cc biraz fazla değilmi... tabi tecrübene bağlı...

motor tecrubem iyidir..her konuda guneviyorum kendime..DR800 KLR650 ZX6 kullanmıslıgım var

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
motor tecrubem iyidir..her konuda guneviyorum kendime..DR800 KLR650 ZX6 kullanmıslıgım var

şu tecrübe konusunu daha çok açarsan sana daha çok yardımımız dokunabilir.
sen kendine güveniyor olabilirsin ama bizim sana bir tavsiye vermemiz için bizim de sana güvenmemiz gerekir.
bu işin şakası yok çünkü...

Bir defa binmek olarak değil, hangi motorla kaç ayda kaç km yaptın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mademki tecrüben var,o zaman hiç düşünmeden kawasaki er 6 n al mükemmel makina sesi hızı yakıtı mükemmel 130 kuruş yakıyor 72 hp 2 silindir enjeksiyonlu harika bişey al arkana bakma ben öyle yapıcam tekerin düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili dostum.. DR800big kullanma onuruna erişmişsin..

uzun yolda yorarmı demişsin.. BENCE her ikiside uzun yolda yormaz ÖLRÜDÜR..

bana kalırsa yol yapmak istiyorsan ENDURO tarzı bi makine bak kendine..

DR650 kullandım 2 3 ay falan istanbula gittiğimde arkadasın ZX6sını baya kullandım...hatta uzun yollarda falan bana guvendiği için motosikleti hep ben kullanıyodum..burda KLR650si olan arkadasında motoru cogu zaman bende..yani 600cc veya ustu motosikletin nasıl bişey oldugunu biliyorum..bu konuda tecrubem var..ama bu 2 motosiklet arasından hangini alsam bi turlu karar veremedim..2 3 aydır dusunuyorum..kafam allakbullak oldu bi ara iyice sıkıldım..ya yarın bişey olursa ya masrafı cok olursa falan...bu motosikleti bana babam alcak ama babam motosikleti alır bidaha yağımı bitmiş parçası mı bozulmus hiç sormaz..e bende öğrenciyim..o yuzden bu kadar titiz davranıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mademki tecrüben var,o zaman hiç düşünmeden kawasaki er 6 n al mükemmel makina sesi hızı yakıtı mükemmel 130 kuruş yakıyor 72 hp 2 silindir enjeksiyonlu harika bişey al arkana bakma ben öyle yapıcam tekerin düz bassın.
Kardeş AYNeN OYLee bende katılıyorum dostum:)

Sen temiz bir Hyosung GT250 al bence, görüntüsü de iyi, uzun yolda da çok yormuyor (dedi komtan).

Motosiklet almayı düşünüyorsanız,bunu gerçekten isteyip istemediğinizi sorgulayın. Neden motor istiyorsunuz?mahallenizde bir binenmi var onu gördünüzde çok hoşunuza gitti de mi

yoksa yıllardır onun özlemi içinde yandınızda, şimdi elinize para geçtiği içinmi almak istiyorsunuz.Eğer geçici meraklar için motor almak istiyorsanız hemen vazgeçin,motor sevdası içinize tam yerleşmemişse motorunuzla yapacağınız ufak tefek kazalar sizi motordan birkaç hafta içinde soğutur ve motorunuzu hemen satmak istersiniz bunun örneğine motor bayilerinde çok raslıyoruz(motorun önü havaya kalkmış,motor sahibini fırlatmış, duvara çarmış ve buna benzer durumlar)

O yüzden motosiklet almadan önce gerçekten motor isteyip istemediğimize iyi karar vermeliyiz.Evet ben motor istiyorum alacam diyorsanız, ozaman netür motor alacaksınız? Motor gücü nekadar olacak?motoru genelde ne için kullanacaksınız? Yakıt tüketimi sizin için önemlimi? Bu soruların cevaplarını biliyorsanız motor almanız veya motor seçmeniz kolay olur bu cevapları bilmiyorsanız önce bunları öğrenmelisiniz.

Motosiklet almayı düşünüyorsanız,bunu gerçekten isteyip istemediğinizi sorgulayın. Neden motor istiyorsunuz?mahallenizde bir binenmi var onu gördünüzde çok hoşunuza gitti de mi

yoksa yıllardır onun özlemi içinde yandınızda, şimdi elinize para geçtiği içinmi almak istiyorsunuz.Eğer geçici meraklar için motor almak istiyorsanız hemen vazgeçin,motor sevdası içinize tam yerleşmemişse motorunuzla yapacağınız ufak tefek kazalar sizi motordan birkaç hafta içinde soğutur ve motorunuzu hemen satmak istersiniz bunun örneğine motor bayilerinde çok raslıyoruz(motorun önü havaya kalkmış,motor sahibini fırlatmış, duvara çarmış ve buna benzer durumlar)

O yüzden motosiklet almadan önce gerçekten motor isteyip istemediğimize iyi karar vermeliyiz.Evet ben motor istiyorum alacam diyorsanız, ozaman netür motor alacaksınız? Motor gücü nekadar olacak?motoru genelde ne için kullanacaksınız? Yakıt tüketimi sizin için önemlimi? Bu soruların cevaplarını biliyorsanız motor almanız veya motor seçmeniz kolay olur bu cevapları bilmiyorsanız önce bunları öğrenmelisiniz.

dostum sen iyice konunun dısına cıkmıssın ben 1999 yılından bu yana motosiklet tepesindeyim...hani cok biliyosun ya o bakımdan sizede bi sorıym dedim..ben hangisini tercih edersin ?neden diye sordum..BU MOTOSİKLETLER hakkında bilgin varmı ona gel?? ben tekerinide yaptım kazasınıda yaptım onlar olcak şeyler..KONUNUN DISINA CIKMA:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üsttekini al...Şu kırmızı mavi olan motor....İyi kaçar...:cat:

Hımm sende benim gibisin motoru aldıktan sonrasını düşünüyorsun :cherry:
benzinin km basına 200lira yakması bile benı zor durumda bırakır

Eger böyle bir düşüncen varsa Yarış motorlarrını gözden çıkart.2. kötü yanı dedigin gibi parçaları çok pahalı...
Ama baban motoru aldıktan sonra desteklerse seni 6oof derim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında ben enduro istiyodum ama ne bilym işte bilirsiniz race goruntusu sesi falan cok tatlı..

benzin parası sorun olacaksa ss lerden uzak dur

uzun yol yapacaksan her ne kadar endro lastiği takacak olsan da kross motordan uzak dur.

2 ayrı tipte motosiklet resmi ve yazın esnasında 3. tip te geçmiş. yapacağın seçim çok zor......

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar