Motosiklet adamı boşatır mı ?

Onu bunu bilmem arkadaşlar benim hanım bi türlü izin vermiyo ama kafaya koydum motora binecem bişey olursa size haber ederim hakkınızı helal edin:cat:

Onu bunu bilmem arkadaşlar benim hanım bi türlü izin vermiyo ama kafaya koydum motora binecem bişey olursa size haber ederim hakkınızı helal edin:cat:

hanım la aranı bozmak istemem ama
al mutlaka, ya da ehliyet almakla başla, eğitimlerde falan daha netleşir fikrin
hem hanımında aklı yatar belki

sevgilimde benim kadar hevesli, evlenirsek öle bi derdim olmıycak. degişmez umarım:)

Ben evlidegilim ama gecmisde motosiklet yuzunden birakdigim kiz arkadaslarim oldu. Yani "binmek istemiyorum" diyip olayi kesenleri oldu ve bunu kabul edebilirim ama asiri ustumu gelenlerde oldu. Motosiklet benim hayatimin bir parcasi ve beni kabul eden boyle kabul etmeli.

Su Nescafe ucu bir arada reklami varya? Onun gibi birsey...

BU BİR UYARIDIR
ARKADAŞLAR BİR ERKEK İKİ DEFA ÖLÜR
BİRİNCİSİ EVLENDİĞİ ZAMAN
İKİNCİSİ TAKDİR-İ İLAHİ VUKU BULDUĞUNDA

İKİNCİSİNE YAPACAK BİŞİ YOK
İLİ İÇİN AMAN DİKKAT DERİM

zed

benim kız arkdaşta kıskanıyor ama ayrılmagibi bişey olamaz kıskanma sebebi de motora daha fazla ilgi göstermemden dolayı bende artık dolanbaçlı cevaplarla yatıştırıyorum o makina felan diye

Şimdi biz kadınların günlerine saygı duyup, gereğini yapıyoruz. Konken partilerine ses çıkartmıyoruz... Motosikletle gezmek ve motosikletle ilgilenmek bana göre insanı boş işlerden uzak tutuyor. Yeni çevreler, yeni insanlar tanımayı sağlıyor, doğanın ve hayatın farkına varmayı sağlıyor... En sevdiğim an, Motorumla gezip eve geldikten sonra ayağımı yere koyup motordan indiğim andır. O zaman Binerken oluşabilecek kaza, kayma düşme olasılıklarını geride bırakmış ve keyifli bir gezinti yapmış olmanın, nefes almanın, yaşamanın keyfini anlamış olursunuz. Yaşamın ne kadar değerli bir şey olduğunun farkına varırsınız... Bunu anlayamayan insanla yaşam sürdürülemez. Bu nedenle eğer benim yaşamımı paylaştığım insan benim hobilrime saygı göstermeyecekse zaten ortada anlaşma diye bir şey yoktur. Nasıl ki bir köpeğe bile geçiş hakkı tanıyorsam her canlının dünyada yaşama hakkına saygı duymak lazım. Köpeğim tuvaletini yaparken bakmıyorum...Belki garip gelecek ama hayvanlarında utanma duygusu var...Eve geldiğimde kokumu alamayıp köpeğimin havlamasından utanıp masanın altına saklanmasına bile tanık oldum... İnsan ki düşünen ve düşüncelerini ifade etme yeteneğine sahip bir yaratıktır. O zaman karşısındaki insanın haklarına ve zevklerine saygılı olmak gerekir.

kadın milleti hep şikayet eder yok erkekler bizi anlamıyo yok romantik değiller yok şöyle yok böyle, ya hayatımız onları mutlu etmek üzerine kurulu, bi tutkumuz motor onuda onlar anlasın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet_özgürlük yanibir simge..bazı erkekler için de çapkın örüntüsü veren bir kavram bu sebeple bayanlar hep tedirgindir.evli olan eşler de zaman zaman grup buluşmalarda bu tedirginliği yaşar..cevabım NEDEN OLMASIN?

Vaay Çido ablamız da yazı yazarlarmış.. Amanda aman.. Sizleri görmek ne güzel :) Alemin hızlı motorcusu Çidocuk..

hanım la aranı bozmak istemem ama
al mutlaka, ya da ehliyet almakla başla, eğitimlerde falan daha netleşir fikrin
hem hanımında aklı yatar belki

Şaka bi yana motor almamı istemiyo ama bana bişey olcak diye kıskançlık değil yani. desteğin için thanks göreceğiz bakalım çok merak ediyorum hiç motor kullanmadım zaten tabi kendime çok güveniyorum

valla öle bi tutku ki bazıları gerçekten onun büyüsüne kapılarak eşini kız. ark.ını ve bazı sorumluluklarını unutuyo insan önemli olan o çizgiyi koruyabilmek tabii bayanlar (çoğunluk) partnerinin motosiklet kullanmasını istemiyo nedenleri 1. sırada çok tehlikeli olması(onlara göre) 2.sırada ise onu başka ortamlara akıtabileceği
3.sırada ise kendi rahatı üşümesi rahatsız olması hatta(güneşlikteki ayna olmadığı için makyaj yapamaması olabiliyor :D düşünsenize motorun üstünde bir bayan makyaj yapıyo çok komik

işin gerçeği benim kız arkadaşımda hiç taraftar değil ama alıştırmaya çalışıyorum...

Şimdi biz kadınların günlerine saygı duyup, gereğini yapıyoruz. Konken partilerine ses çıkartmıyoruz... Motosikletle gezmek ve motosikletle ilgilenmek bana göre insanı boş işlerden uzak tutuyor. Yeni çevreler, yeni insanlar tanımayı sağlıyor, doğanın ve hayatın farkına varmayı sağlıyor... En sevdiğim an, Motorumla gezip eve geldikten sonra ayağımı yere koyup motordan indiğim andır. O zaman Binerken oluşabilecek kaza, kayma düşme olasılıklarını geride bırakmış ve keyifli bir gezinti yapmış olmanın, nefes almanın, yaşamanın keyfini anlamış olursunuz. Yaşamın ne kadar değerli bir şey olduğunun farkına varırsınız... Bunu anlayamayan insanla yaşam sürdürülemez. Bu nedenle eğer benim yaşamımı paylaştığım insan benim hobilrime saygı göstermeyecekse zaten ortada anlaşma diye bir şey yoktur. Nasıl ki bir köpeğe bile geçiş hakkı tanıyorsam her canlının dünyada yaşama hakkına saygı duymak lazım. Köpeğim tuvaletini yaparken bakmıyorum...Belki garip gelecek ama hayvanlarında utanma duygusu var...Eve geldiğimde kokumu alamayıp köpeğimin havlamasından utanıp masanın altına saklanmasına bile tanık oldum... İnsan ki düşünen ve düşüncelerini ifade etme yeteneğine sahip bir yaratıktır. O zaman karşısındaki insanın haklarına ve zevklerine saygılı olmak gerekir.

hocam dediklerine katılıyorum ama
sevgilim "neden ısrarla motora binmek istiyosun?" dediğinde yeni insanlar yeni çevreler tanımamı sağlıyor dediğimi düşünemiyorum:p
gözlerinden alev falan çıkar heralde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar